Metin Özdoğan1679652626 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Arkadaşlar merhaba Corsa D aracım var. Bugün aniden başlayan yağmur yüzünden arka kısmı açık olan sunroofdan ben 6.kattan inene kadar biraz su girdi. Aracın orjinalinde kumadadan sadece camları kapatabiliyorum. Bu nedenle sunroofada kumandadan kapatma fikri geldi. Sizce nasıl yaparım ? Normal cam kaldırma hattından paralel alıp araya bi diyot atarak bunu yapabilirmiyim? yoksa 2'li cam kaldırma modülü alıp sadece sunroofa mı bağlamalımıyım ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Op-com ile programlanamıyor mu acaba? Yorum bağlantısı
Metin Özdoğan1679652626 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 18 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Op-com ile programlanamıyor mu acaba? hiç bilgim hocam . Servise yolum düşerse soracağım Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Kumandayla sunroof açma kapatma biraz riskli bir iş bana göre.Konyada bir arkadaşım piyasada satılan sunroof modüllerinden alıp aracına taktı ve kısa bir süre sonra aracının sunroof motoru yandı.Hem modülün hem de sunroof motorunun çok çok iyi olması gerekli.Sunroof kapandıgı motor zorlanmaya geçtigi anda modülün elektrigi otomatik kesmesi gerekiyor.Aksi takdirde motor yanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts