İçeriğe Yönlendir

BMW 1 (2004-2011) Angel Eyes

Mehmet İlhan

Recommended Posts

Mehmet İlhan

Herkese merhaba 2006 bmw 116i aldım arkadaşlar. Xenon led felan çok çok ilgimi çekmesede angel eyes halkalarının mutlaka arabamda olmasını istiyorum. Bmw nin nişanı gibi birşey sonuçta :) https://tr.aliexpress.com/item/For-BMW-E87-E88-1-Series-2004-2011-Excellent-Ultra-bright-headlight-illumination-CCFL-Angel-Eyes/1994260176.html?spm=2114.49010108.5.1.oDuTm1&&scm=1007.12783.35057.0 Anladığım kadarıyla bu işin en ucuz yolu bu halkalardan almak. Sizce sağlıklı bir görüntü olurmu? 2-3 haftaya bozulup beni bu yolda en başa atarmı? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Hoş geldiniz.

Çevremde gözlemlediğim kadarı ile orta seviyede bir ışık görselliği var.Bazı yorumlarda adaptörleri ile alakalı genel sorun okudum.Lakin son cümlelerinizi açıklayacak cevaplar vermek çok zor.Dikkat edilecek ise bence montajının temiz yapılması. 

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet İlhan
15 dakika önce, Oktay Toker yazdı:

Hoş geldiniz.

Çevremde gözlemlediğim kadarı ile orta seviyede bir ışık görselliği var.Bazı yorumlarda adaptörleri ile alakalı genel sorun okudum.Lakin son cümlelerinizi açıklayacak cevaplar vermek çok zor.Dikkat edilecek ise bence montajının temiz yapılması. 

Montaj için ankarada önerebileceğiniz bir usta varmı peki hocam?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...