Burak Güneş 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Merhabalar geceucusu ailesi sonunda sizlerden aldigim gaz ve ilhamla 2010 fiestamin merceklerini bi xenonla degistirdim ve bir sorunum var Xenon balast imin beyine giden far soketi h4 benim aracimin orj far sistemi h7 oldugu icin haliyle soketler oturmuyor baglantiyi nasil yapacagim? Tesekkurler Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Kahverengi kablo : Ortak şase Mavi kablo : Kısa far Beyaz kablo : Uzun far Nasıl bir balast kullanıyorsunuz . H serisi replika mı? balastlarınız ... Yorum bağlantısı
Burak Güneş 25 Şubat 2017 Yazar Paylaş 25 Şubat 2017 Evet hocam h4 balat var replika uyduruk bisey Yorum bağlantısı
Burak Güneş 25 Şubat 2017 Yazar Paylaş 25 Şubat 2017 Balastlari cekip yukluyorum hemen Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Balast h4 değil üniversal artı ve eksi.Direk h7 soketteki artı ve eksi uçları balastın uçlarına baglamanız yeterli.Küçük kutuyu baglamayacaksınız o h4 yapı için uyarlşanmış bir modul. Tavsiyem oem bir balast ve ampul bulup kullanmanız.Bi-xenon merceğin performansını o şekilde daha iyi elde edersiniz. Yorum bağlantısı
Burak Güneş 26 Şubat 2017 Yazar Paylaş 26 Şubat 2017 12 saat önce, Oktay Toker yazdı: Balast h4 değil üniversal artı ve eksi.Direk h7 soketteki artı ve eksi uçları balastın uçlarına baglamanız yeterli.Küçük kutuyu baglamayacaksınız o h4 yapı için uyarlşanmış bir modul. Tavsiyem oem bir balast ve ampul bulup kullanmanız.Bi-xenon merceğin performansını o şekilde daha iyi elde edersiniz. Cevabiniz ixin tesekkurler d2s ampul ve suanda ki balans larimla montaji yaptim sonuc gayet tatmin edici fotograflari paylasacagim uzunlari iptal etmedim suan halojenle duruyor ancak led ile degistirmeyi dusunuyorum selektorun bazi durumlarda belli olmayabileceginden bahsedilmisti forumda . Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Şubat 2017 Paylaş 26 Şubat 2017 Led yerine beyaz renk verebilen halojen ampul kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Engin 27 Şubat 2017 Paylaş 27 Şubat 2017 (düzenlendi) +1 led ile menzil olması gerektiği gibi olmuyor, parlaklık var ama, aydınlatma yetersiz... uzun far reflektörüne halojen ampul seçeneklerini değerlendirin bence de... Ayrıca piyasada bulunan LED ampul fiyatına, 2 takım performans halojen ampul bulabilirsiniz. 27 Şubat 2017 tarihinde Murat Engin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Güneş 1 Mart 2017 Yazar Paylaş 1 Mart 2017 Acikcasi uzunda bi xenonun aydinlatmasi yeter diye dusundugum icin uzunlara led takip reflektorde dikkat cekmek amaciyla kullanmak yeterli olur diye dusundum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 İzmir bol yağmurludur.Orijinal sarı uzun ummadığınız anda sizi yolda asla bırakmaz. Yorum bağlantısı
Burak Güneş 2 Mart 2017 Yazar Paylaş 2 Mart 2017 (düzenlendi) 20 saat önce, Oktay Toker yazdı: İzmir bol yağmurludur.Orijinal sarı uzun ummadığınız anda sizi yolda asla bırakmaz. Aynen hocam bol yagmurlu suan halojen ampulle kullaniyorum hali hazirda led yada farkli bir seçeneğim yok ancak far ayarlarimda sorun olustu montaj sonrasi. otomatik far ayari 0 konumundayken sol far kesilme cizgisi daha asagida kaliyor manuel ayarlama yapmak aklima geldi ancak farin arka kisminda ayar cubuklarini goremedim 2010 fiesta titaniumda (fiesta vii) manuel ayarlama mumkun degilmi acaba ? 2 Mart 2017 tarihinde Burak Güneş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Her farda manuel ayar vardır.Fiesta ayar yeri biraz aşagıda arada diye hatırlıyorum.Beyaz yıldız tornavida giriş yeri var.akşam yapacaksan ışıkla görünür. Yorum bağlantısı
Burak Güneş 4 Mart 2017 Yazar Paylaş 4 Mart 2017 On 2 Mart 2017 at 13:40, Oktay Toker yazdı: Her farda manuel ayar vardır.Fiesta ayar yeri biraz aşagıda arada diye hatırlıyorum.Beyaz yıldız tornavida giriş yeri var.akşam yapacaksan ışıkla görünür. Bu aksam tekrar kontrollerimi saglayip ayarlama yapmayi planliyorum Yorum bağlantısı
Erdem Gun 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Burak Güneş yazdı: Merhabalar geceucusu ailesi sonunda sizlerden aldigim gaz ve ilhamla 2010 fiestamin merceklerini bi xenonla degistirdim ve bir sorunum var Xenon balast imin beyine giden far soketi h4 benim aracimin orj far sistemi h7 oldugu icin haliyle soketler oturmuyor baglantiyi nasil yapacagim? Tesekkurle Bu fotograftaki H7 sokete giren 4 kablodan siyah olan kablo farın birinde herhangibir yere bağlı degil sanirim kopmuş. Fakat far yanıyor. Farları indirip kaldıranmotor da calisiyor. Siyah kablo neyle alakalı bilgisi olan arkadaş var mi acaba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 far içinde tesisatın paralel bağlı olduğu bir yere bağlıdır, fiesta far içini bilmiyorum ama mesela ortak şase de olabilir 1 Yorum bağlantısı
Erdem Gun 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: far içinde tesisatın paralel bağlı olduğu bir yere bağlıdır, fiesta far içini bilmiyorum ama mesela ortak şase de olabilir Şimdilik calişıyor ama inş. Bir bela açmaz başıma Yorum bağlantısı
Recommended Posts