İçeriğe Yönlendir

Otomatik Selektör Modülü

Baybora Cihan Kahveci

Recommended Posts

Baybora Cihan Kahveci

Dostlar merhaba,

Arkadaşımın Chevrolet Cruise için otomatik selektör modülü uygulamış, bunu Aliexpress'te nasıl bulabiliriz, bildiğimiz F1 modulünü mü kullanıyorlar?

Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

İyi bir özellik olduğunu çok düşünmediğimden araştırmadım.Konuların birinde biraz konuşulmuştu sanki.Arkadışınızdan modulün bilgisi istediniz  mi bilmiyorum bu daha iyi yol çünki memnun ise başkasını aramaya gerek yok.Modul ismi veya kodu ne ise onu dediğiniz siteden rahatça bulursunuz.

Dediğiniz çakar gibi bir şey ise buradan tavsiye edilmez.:i-ih:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Saruhan

otomatik selektör nedir?

Ben hayal gücümü çalıştırayım

Oto selektör v1.087

oto selektör modülü karşınızda...

*tanıdık görünce selektör yapma özelliği 1kere

*çakma zenonlu araç görünce 3/5/7 kere ayarlanabilir art arta çakal selektör modu

*kırmızı ışık sönüp hemen ardından yanan yeşil ışık algılama sensörü ile yeşil ışık yanar yanmaz öndeki araca 3/5/7 kez ayarlanabilir selektör modu

*Uzun yolda uyku kaçırmak için belirli aralıklarla aracın kendi kendine selektör yapması.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet İhsan Akşen

Otomatik uzun hüzme ise güzel olur, selektör ise nasıl olacak bende anlamadım, kolu çekince çakar şeklinde hızlı hızlı selektör atabilen bir sistem mı acaba?

Yorum bağlantısı
Sırrı Polat

eskiden kornalara bağlardık ,

korna düğmesini basılı tutardık ama kornaya bağladığımız(içindeki kondansatör değeri düşürülmüş ) sinyal flaşörü sayesinde korna saniyede 3-4 defa dı dı dı dı şeklinde kesik kesik çalardı , belki bu da benzer birşeydir , yani sellektör kolunu  1-2 saniye basılı tutarsınız ama far bu 1-2 saniyede 5-6 defa sellektör yapar , böyle bir şey olsa gerek

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Sellektör olarak çalışan bir modul olarak değilde yeni nesil donanımlı araçlarda camdaki Ayna altındaki sensör yada kamera araç önünde seyreden bir araç olmayınca otomatik olarak uzun farı aktif edip yol görüşünü iyileştirmesi olarak çalışır.Araç çıktıgında ise uzun farı kapatır.

Geçmiş bir zamanda Sırrı senin yazdığına benzer bir şekilde sellektör yapma işlevini okumuştum.Tek seferde bir kaç kez sellektör yapabilen bir işlevselik ve nerde okudum hatırlamıyorum.

84 yılında oto elektirikçiliğinde çırak iken flaşör roleler elektronik devreli vardı onlar ile bu korna sesini verebilmek için halk otobüslerine ve dolmuşlara çok montajladım.O roleleri çok açıp tamir ettik yenisi çok pahalıydı.:lol:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...