Özcan Keskin 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 Konuya başlamadan önce sevgili Oktay abime sonsuz sabrı ve yardımları için çok teşekkür ediyorum uzun zamandır aklımda ramazanda sahura kadar otuduğum için bu işe giriştim biraz maceralı oldu ama tecrübe edinmiş oldum teybden başladım 1-2 ufak sorun var ne işe aradığını bilmediğim daha duğrusu hiç kullanmadığım PTY tuşu parkları açınca çalışmıyor ara sıra kullandığım FM tuşuda parkları açınca çalışmıyor ve son rütüşlar klima, ic hava dolaşımı ve arka cam resitans tuşunuda mavi yaptım daha doğrusu onlarda ışıklndırma olduğunu sonradan farkettim aktif iken yanan ışıklarınıda kırmızı yaptım çakmaklığın ışıklandırmasını kırmızı yapmıştım biraz göz alıordu mavi yaptım önce sadece kilometre saatini mavi yaptım sonra baktım göstergeyi yapmadan bu iş bişeye benzemeyecek birazda otoclubturkiye(eski fordclub) dekilerin gazına geldim ve nihayet kısadevre sonucu kartı yaktım sevgili oktay abinin referansı ile çıkmacıdan 200 tl ye çıkma gösterge aldım sadece kartını kendi göstergeme taktım önceden mantar led kullanarak çalışmıtım sonradan farkettimki ledlerin bacakları ve ve drençleri kartın altına koymuştum oda karta değdiği için kartı öyle yakmışım Yine oktay abinin tavsiyesiyle şerit led ile komle dolanım transparan folya ile de renk işini hallettik böylesi hem daha kolay hem daha sağlıklı oldu şimdi tek sorun kontağı kapattıktan sonra hız ve benzin ibresi once yerine yani sıfıra geliyor sonra hoop diye ortaya geliyor video da göreceksiniz buda avaralıktan sislere mavi folyo çektim 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 (düzenlendi) Tekrardan eline ve ne kadar sinirlere bogulsanda sabrın ön plana çıktı sonuca ulaştın. İbre konusunda tarifimi uygulayarak uzun sürsede sonuca gelmen gerekiyor.Şu an aklıma geldi bu göstergeyi uzun süre ibreler üzerindeyken belirli bir derecede egimli durmyacak.Etiket olması lazım sanırım üzerinde.Uğraşırken bunada dikkat et belki etken oluyor.Gaglayan menüyü test modunda 1 kaç defa uygula. Kışa dogru sislerdeki folyoyu sökerek alsesison ampul tak Ankara kışları malum. 12 Temmuz 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 12 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2017 şimilik boyle kapattım oktay abi yarın köyden babam gelecek araba kadransız olursa bi kamyon kayar bana yüzüstü yatırmayın gibi bi işaret var göstergede çok dikkat ettim ama yinede yüzüstü gelmiştir guageyide dealarca yaptım ama düzelmedi şimdilk sorun olmuyor. tekrar çok teşekkür ediyorum sabrın ve yardımın için. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 Hararet biraz daha düzgünse benzin çok sorun olmaycaktır. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 11 saat önce, Oktay Toker yazdı: Hararet biraz daha düzgünse benzin çok sorun olmaycaktır. çalışırken bi sıkıntı yok abi sadece stop edince ortada duruyolar eee sana diyom bi yemek yiyelim beraber şöyle bi göz atsan yeter ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts