Mustafa Avcı1679652575 5 Ocak 2008 Paylaş 5 Ocak 2008 işte bu listede ben olmalıydım:)henüz gerçekleştirdiğim bir proje yok ama Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ocak 2008 Yazar Paylaş 6 Ocak 2008 bizim proje yetişmedi, seneye artık..işte bu listede ben olmalıydım:)henüz gerçekleştirdiğim bir proje yok ama Gerçekleştirdiğiniz zaman olursunuz, bol bol zamanınız var nasılsa Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 13 Ocak 2008 Paylaş 13 Ocak 2008 listeye aday gösterdiğiniz için teşekkürler..ancak ben çok fena tembelim....2 haftadir tatil yapiyorum ve evde bomboş oturuyorum...bir türlü kalkip karaköy'e selanik pasajina gidip de kaliteli malzeme bulup bunlari ledl'leri tam 12v'de çalişacak şekilde ayarlattiramadim....çok tembelim çok=) Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 13 Ocak 2008 Paylaş 13 Ocak 2008 http://www.specialized.net/ecommerce/shop/...394X200_pli.jpgsana bundan lazım. verdiğim en iyi 30 liraydı. saçları bile bununla kurutuyorum artık, o derece.bu harika bişi yazın arkadaşta mangalı bununya yakıyoduk 3 dakikada kömür tamamen yanmış oluyor. farlar şimdilik araç üstünde olduğu için bakamıyorum biraz daha geçsin sıkılırım ben yaza doğru farları sökerim tekrak bununla denerim o zaman Yorum bağlantısı
Can Ekin 14 Ocak 2008 Paylaş 14 Ocak 2008 Bu sene ben de yokum halbuki 2 yıldır bir kutu içinde onca malzeme yatıyor..Yapcam inş. bir gün )sanırım sizde bi-xenon mercek uygulaması yapıcaktınız.bakın geldim geçiyorum sizi sizdende bekliyoruz Yorum bağlantısı
Uras Tos 15 Ocak 2008 Paylaş 15 Ocak 2008 sanırım sizde bi-xenon mercek uygulaması yapıcaktınız.bakın geldim geçiyorum sizi sizdende bekliyoruz can, sen milleti geçmeden önce şu ilan forumundaki konunla bi ilgilensene Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Aralık 2008 Yazar Paylaş 29 Aralık 2008 TR Tuning Ocak 2009 sayısında bir sayfasını gece uçuşu web sitesi ve forumunun tanıtımına ayırdı.Yenilenen TRTUNING Ocak sayısı bayilerde.İçindekiler :TUNINGMITSUBISHI LANCER EVO X : Mitsubishi Lancer EVO X henüz yeni bir otomobil olsa da, tuning sektörü hemen kolları sıvadı. İşte Türkiye’deki ilk modifiyeli Evo X...BMW 120D : Körfez Pisti gediklisi Gürkan’ın BMW 120d’si hem görünümü, hem performansı ile dikkat çekiyor. Siyah ve beyazın muhteşem kombinasyonunu Tholl-ga görüntüledi...CORVETTE C6 : AVK Servis’in performansa yönelik çalışmaları ve Reis Car Hi-Fi’nin müzik sistemindeki kaliteli işçiliği ile Corvette C6 artık daha da iddialı...HONDA CIVIC 1.4 iS : Karşınızda, Hondam.Com üniversite temsilcisi Kemal Yerebakan’ın makyajlanma çalışmaları bitmek bilmeyen Honda Civic 1.4 iS’i... FORD FIESTA : Her fırsatta modifiye tutkunu bayanların otomobillerine yer vermeye çalışıyoruz. Bu ay da Toprak Şenci ve “minik şeytan”ı sizlerle...HONDA JAZZ : Genç modifiye tutkunu Melih, babasının desteği ile Jazz’ını kişiselleştirmiş. Ama bu destek sadece maddi değil, aynı zamanda baba-oğul dayanışmasının güzel bir örneği...PEUGEOT 106 GTI : Otomobili sadece ulaşım aracı olarak görmeyen ve kullanırken zevk almak için farklı olmayı seçen Yasin, çok şık bir Peugeot 106 GTI’a sahip.PROJEHONDA S2K TURBO : Emirhan Yaltı’nın S2000 Turbo’su, sadece pistlerde sahibine adrenalin pompalamak ile görevli...OPEL ASTRA TURBO : Astra GSI, Opel Dostlar’ın işçiliği ve Vmax parçaları ile turbo beslemesi bir performans canavarına dönüştü...ANADOL A1 : Türkiye’nin ilk seri üretim otomobili Anadol’un hikayesini çoğumuz biliriz. Ancak bu Anadol’un yeniden doğuş hikayesi biraz farklı...DRIFTFormula Drift Round 7, Redbull Dünya Şampiyonası ve Drift dünyasının renkli ismi “Çılgın İsveçli” Samuel Hübinette...R/C MODELClubRc.com üyelerinden Uğur Seyhan’ın Yokomo Subaru Yuke’s Impreza’sı orjinalini aratmıyor...SÜRÜŞ İZLENİMİVW Scirocco 2.0 TSI, Dacia Logan 1.6 Laureate, Nissan Navara 4x4 D/C LEAKTİVİTECaralem New Year Party, BMWTeam Bolu Gezisi, LFS Turk Drift Day, Honda Squad Ayışığı Jazz Tanıtımı, Antalya Speed Factor, Ekolojik Müzik, MG Turk, Tekirdağ Tuning Club, SubaruImpreza.org İstanbul buluşmaları.INTERNETGece Uçuşu, Konya Tuning ve Toyotaci.com sitelerinin tanıtımları...SANAL TUNINGGenç tasarımcı Oğuzhan ÖKSÜZ bu ay Seat Ibıza’nın yeni neslini yorumladı...RÖPORTAJKicker’ın en başarılı distribütörlerinden Promet Group, geçtiğimiz günlerde Avrupa Satış Koordinatörü Randy Davis’i ağırladı. Biz de bu ziyareti fırsat bilip Mr.Davis ile bir röportaj gerçekleştirdik...TEKNİKJDM Works’den Mustafa Mert Kazanç, bu ay sizlerle motorsporlarında kullanılan lastikler hakkında önemli detayları paylaşıyor...BİZ DE VARIZFunda Zıplar ARUKAN bundan böyle her ay bu sayfalarda otomobil ve modifiye dünyasına farklı bir açıdan, bayan gözü ile yorumlarını sizlerle paylaşacak...KAMPANYADerginiz TRTUNING ve Sertaş A.Ş. işbirliği ile gerçekleşen kampanyamız sonucunda talihlimizin Alfa 147’si yeni jant ve lastiklerine kavuştu...MOTORSPORLARIWales Rally GB, Prokart, WTCC ve Çin Rallisi... SANAL TUNING DERSLERİTuninGTi sitesi yöneticilerinden Hikmet Duran, Yusuf Cenan ve Sedat Tuna bundan böyle her ay Sanal Tuning dersleri ile karşınızda olacaklar...POSTERLERMitsubishi Lancer EVOX, Honda S2000 Turbo, Anadol A1, Corvette C6, BMW 120d ve Honda Civic 1.4 iS. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2008 Paylaş 29 Aralık 2008 Başarılar Selçuk abi.Senin adına çok sevindim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Aralık 2008 Yazar Paylaş 30 Aralık 2008 Bu sene de yüzkaralarımızı seçmek için anketimizi açmış bulunuyoruz. Aday sayısı az, linkleri gözden geçirmeden hemen karar vermeyin. Özyürek :URL : Malesef kötüleyebileceğimiz bir başlığı bile yok.Yaptıkları : Yaptığı bişey de yok, bu nedenden dolayı bu ankette zaten.Yapamadıkları : Arabayı değiştirip çizgili farlı Mondeo'yu alalı uzun zaman olmasına rağmen bi numarasını görmüş değiliz. Şeffaf far almak için global ekonomik krizin bitmesini bekliyor. Şimdi "Fırın bozuk ondan açamadım" falan diycektir aman inanmayın daha geçenlerde "ev işi su böreği yiyorum" diyodu.Orgeneralmail :URL : Laguna'ya mavi renkli ampül + Boyadığım park ampulleri Yaptıkları : Beyaz yansın diye 10.000K H7 ampul takan bu arkadaşımız gece etrafını sarı-yeşil görmeye başlayınca ve bir de ampulün 100W olduğunu görünce anında geri vites yaptı. Yapamadıkları : Kendi üretimi beyaz park ampulünü yaptı (ikinci link) ama 5W led ampul yapamadı henüz.Voltron :URL : Hella D2S kısa + Hella H9 uzun + Hella Led park modifikasyonuYaptıkları : Aylarca teki halojen teki xenon farla dolaşarak önceki rekorunu egale etti. Reflektörü keserken karpuz gibi ortadan ikiye yardı.Yapamadıkları : Sağ farını nihayet bitirebildi ama sol farı silikonlamadan tutturulmuş ve içi boyanmamış "deneme" şekliyle geziyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2008 Paylaş 31 Aralık 2008 (düzenlendi) Valla fırın bozuk Hanım bu tür şeyleri evde küçük fırınla yapıyor.. Ona da koca far sığmıyor... Ama Selçuk çok güldüm... Evet malesef bu yıl böyle yaptım... Bu senin farlar niye bitmiyor bir türlü Selçuk Favorim Sensin 31 Aralık 2008 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak 2009 Yazar Paylaş 1 Ocak 2009 Bir yılı daha geride bıraktık. Bu yıl da olağanüstü modifiyelerin yapıldığı ve paylaşıldığı bir yıl oldu. Tüm adayların çalışmalarını inceleyip 2008'in cevherini seçin.aselimdenURL : Tourneo Connect Led stopGodless CommieURL : Mazda MX-5 bi-xenon mercek montajımandalinaURL : Toledo Led'li plaka lambasımaymotdurURL : Marea park, ön ve yan sinyal, arka plaka led uygulamasımc phersonURL : Farları zımparalayıp, cilalayıp sıfır hale getirmeknexusURL : Doğan/Şahin'e xenon mercek+angel eye+far karartma pentotalURL : Astra G iç aydınlatmaser41URL : Renault Kangoo için Xenon tavsiyesiURL : Starex'e highpower Ledli sinyal ve parkSercan KeklikURL : 156'ya oem xenontaurus72URL : Tempra SX AK arka stop modifiyesiWolkankuURL : Seat Leon xenon far Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 mc pherson; far temizleme çalışması hepimize ışık oldu.ser41; Sıfır hata ile çalışan biri. aselimden; yavuz bir ilki yaptı galiba daha önce hiç ledli connect stobu görmemiştim. Godless Commie; Mazda çok yakışıklı oldu.Nexus; Tofaşa mercek gerçekten yakıştı... Taurus72; Ben sevdim o stoplarıWolkanku; Belki balık beslenecek kadar su alıyor farlar ama.. Görüntü çok şık... Bence hepsi başarılı arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Turgay Tuna 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 mc pherson ve nexus nickli arkadaslarimin calismalarini cok begendim far temizligi hep merak edfilen bir konuydu tofas otomobillerininde hepimiz icin özel yerleri oldugunu dusunuyorum ve harcanan emeginde gözardi edilmemesi gerekiyo. Tum arkadaslara katkilarindan dolayi tesekkur ediyorum. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Valla fırın bozuk Hanım bu tür şeyleri evde küçük fırınla yapıyor.. Ona da koca far sığmıyor... Ama Selçuk çok güldüm... Evet malesef bu yıl böyle yaptım... Bu senin farlar niye bitmiyor bir türlü Selçuk Favorim Sensin Benide ekleyin hatta eklemekle kalmayın seçin, altı ay belki daha fazla bir zamandır tek farım d2s tek farım halojen H4 böle geziyorum bitirebilirsem siteye koyacağım ama bitiremedim bi türlü..Hem forumun cevheri hemde yüzkarası olarak seçilmemi öneriyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ocak 2009 Yazar Paylaş 4 Ocak 2009 Sizleri de seneye inşallah Ama bunları foruma yazmazsanız nerden bilicez ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ocak 2009 Yazar Paylaş 6 Ocak 2009 ben niye yokum :DMercek taktığında sen de aday olursun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Tv programlarında da görmek isteriz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Resim görelim... Gerçekten abuksa, sizi seçeriz Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Tebrikler;Türkiye'nin sayılı forumlarınadan biri olan geceuçuşu'nu başta Selçuk Abi olmak üzere emek veren tüm üyeleri tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Ocak 2009 Yazar Paylaş 7 Ocak 2009 Resim görelim... Gerçekten abuksa, sizi seçeriz Hiç direnme bu senenin yüzkarası sen olacaksın HAHAHHAHAHAHA (Erol Taş gülüşü) Yorum bağlantısı
Recommended Posts