İçeriğe Yönlendir

Gece Uçuşu Cevheri ve Yüzkaraları

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Erman Pehlivan1679652601
(düzenlendi)

Fatih arkadaş kusura bakma, bu pozla başkasına oy veremezdim :D :D

Birde Mehmet Abi'den yana kullandım oyumu, çok aktif göremedim sanki buralarda ve daha aktif olmasını diliyoruz.:D

tarihinde Erman Pehlivan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

ulen burada da öndeyim be. makus talihim :p

Fotoğrafların süper, sıkıntı orda :) İşyerindeki arkadaşlar bile direk seni seçtiler :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

Hazır Servet Abi öndeyken(!), bence kapatılsın artık bu oylama. Kara(rı)mızın adresi belli olmuştur.! Allah hayırlı eyles... vroom.gif

:biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Selçuk Keleş

Herkese merhaba

Geleneksel olarak her yıl başarılı uygulamalar yapan, tecrübelerini paylaşan ve diğer üyelere yardımcı olan bir üyeyi Gece Uçuşu Forum Cevheri seçiyoruz biliyorsunuz.

Bu yıl uygulamada bir değişiklik yaptık, Gece Uçuşu Forum Cevheri için üyeler adaylık başvurusunda bulunabilecekler.

Aday olmak için forum@geceucusu.com adresine adınız ve soyadınızı, örnek göstereceğiniz uygulamalarınızın linkini mail atmanız yeterlidir. Başvurunuzun uygun olup olmadığı yine mail ile size geri bildirilecektir.

Başvurusu kabul edilen adaylar Aralık ayında anketle oylanacak ve en çok oy alan aday Gece Uçuşu Forum Cevheri seçilecektir.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

2014 Cevher adaylarına şimdiden başarılar diliyorum :bravo: paylaşımı bol bir yıl geçirdik :learn2: Gece Uçuşu nun bir ferdi olmak büyük bir mutluluk benim için :wub:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Oldukça güzel çalışmalar ve resimli paylaşımlarla dolu geçti.Aday arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. :good1:

Geceucusu.com :wub:

Emmi elleriyle 3.stop ledlerini yaparsa yeniden cevherlik adayım dır. :lol::p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Oldukça güzel çalışmalar ve resimli paylaşımlarla dolu geçti.Aday arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. :good1:

Ona başka bi güzellik düşünecez :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emrah Kartal1679652621

oktay abi sen neden cevher olmuyorsun. Maşallah cevher değil mücevher gibi adamsın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

oktay abi sen neden cevher olmuyorsun. Maşallah cevher değil mücevher gibi adamsın.

O fahri cevher zaten :)

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Bu güzel manalardaki kelimeleri hakedecek biri değilim.Yinede bu şekilde düşündüğünüz için Rabbim sizlerden razı olsun.

Yorum bağlantısı
taner eviş

Ben forumun kendisine bi ödül teklif ediyorum

Her üyesi gerçekten birer cevher hepinize birer birer saygılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...