Selçuk Keleş 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Gece Uçuşu'nın saygıdeğer cevherleri 2014 yılını nasıl geçirmişler, neler yapmışlar biraz gözden geçirdiğimizde elle tutulur bir icraatları olmadığını görmek çok zor değil.. Uyduruk ledlerle oynayandan tutun da, halojen farlarla gezene kadar ortalık yüz karasından geçilmiyor. Bu kişiler (onlar kendilerini biliyor) kendilerini toparlamazsa daha sert önlemler almak zorunda kalıcam. Bir de pişkinlikle buraya gelip bıkbık konuşmaya devam etmeleri yüzünden bu forumun internetteki itibarı zedelenmeye başladı. Bir göz atalım ve seçimimizi yapalım, birden fazla seçim yapabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Evet madem konsept değiştiriyoruz, yüz karaları da ona göre çıkmalı diye düşünüyorum. Herkes kendisiyle ilgili bir falso bulsun yazsın foto koysun bakalım, anket açıcam sonra. Ben de kendimle ilgili kısa bir özet geçicem Falsom falan yok.. zinhar kabul etmiyorum...Harika çalışmalar yaptım ben bu yıl ÖrnekSinyalleri led'e çevirdim...Fren lambalarını lede çevirdim...Ayrıca koltuk ısıtma minderini bugün taktım... Bazı aksilikler oldu tabii 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Emmi bu hazır ledleri sana yakıştıramıyorum senin en büyük falson bu ledler oldu 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Olmadı biz çıkarırız bir aday napalım Henüz aday başvurusu gelmedi. Ödül olarak rehberli, turlu, balonlu Kapadokya tatili mi versek, kimin sponsor olacağını söylememe gerek yoktur heralde 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Eee mercek takacağımız farları kaybetmek konu dışı sanırım Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 E o konu dışıysa,1. İki yıl önce aldığım, karşımdaki dolapta bana sırıtan sis farlarım,2. Geçen yıl aldığım ardiyedeki normal farlarım,3. Bu farlara uygulamak için Dergah'ta kavga çıkardığım, yine en az bir yıllık olan clear lensli bosch merceklerim,3. Geçen yıl aldığım(yani, sanırım ) otomatik eğim sensörüm,4. İki yıl önce alıp, siyah pazar poşetinde sakladığım far yıkama malzemelerim,5. Elo'dan ne zaman aldığımı bile unuttuğum ani fren ikaz rölem ve konfor rölem...;de konu dışı sayılınabilinir o zaman di mi yani.! Sonuçta takılmamış ürün arabanın değildir, görünen köy uzakta değildir, sahi yav ben buraya neden çıktım, kim çıkardı ulen beni buraya.! O deel, ne çok şey almışım ben bu arabaya yapmak için şu üç yılda beee... Hepsini yapsam, önüne yıldız monte edip merso diye satarım ben bunu var yaaa.! Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Tamam detayları boş verelim akvaryum beslenen farda konu dışı olsun Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 İlk foto benden gelsin o zaman, turp-o olmuş yüzyılın karası bir no-kia fotoğrafı.! Foto benim olmayınca atması çok daha zevkli oluyormuş yav... Gökyüzündeki bulutların bu araçtan yükselen dumanlar sayesinde oluştuğu söylentileri bile vardı.! Bu da olay sonrası Sayın Akbulut'un eve dönüş fotosu... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 İlk foto benden gelsin o zaman, turp-o olmuş yüzyılın karası bir no-kia fotoğrafı.! Foto benim olmayınca atması çok daha zevkli oluyormuş yav... Gökyüzündeki bulutların bu araçtan yükselen dumanlar sayesinde oluştuğu söylentileri bile vardı.! Bu da olay sonrası Sayın Akbulut'un eve dönüş fotosu... Mo mo montaj bu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Offroad dedinmi hemen önünü aydınlatman gerekir, malum kayalar bozuk zemin vsBaktık ki far merceğe büyük, avukat yardımı ile keseriz farı ikiyeNamı değer Emmi'nin süperötesi monde sis farı. Sonra niye sislerim aydınlatmıyor,Şu sinyal lambasının estetik duruşuna bakın hele. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Aralık 2014 Yazar Paylaş 1 Aralık 2014 Devamı var mı , iyi gidiyo Ben de bir kaç şey paylaşayım Kısa ve uzun far desenlerim :Farım da bu. Başka ne olabilirdi ?Amma ve lakin mercek montajı vs için bir türlü zaman bulamıyorum arazide çamırda gezmekten ayrıca bir de titreşim olduğundan xenon çabuk bozulurmuş diyolar, sevgili cevherler bilgi verebilir mi bu konuda ? Olmaz derlerse vazgeçicem böyle kullancam çünkü Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Oyumu verdim vatana millete hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Vay arkadaş Yine adım yazılmış saçımı süpürge ettim forum için yine yaranamadım Neyse Emmi ile Sabi var ilk üçe beraber gireriz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Başvuru sona erdi. Kim vurdu başını abi var mı adayımız Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 ben çalıştım, ben çalıştım http://youtu.be/xMlrSTipUsQhttp://youtu.be/hzYYP4Otpzkhttp://youtu.be/4veCm-D7Dewhttp://www.geceucusu.com/topic/6545-golf-4-lazer-sis-fari-projesi/ ben oyumu mahmuttan yana kullanıcam 5 ay önce FX mercek gönderdim hala ortada bişi yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 ben oyumu mahmuttan yana kullanıcam 5 ay önce FX mercek gönderdim hala ortada bişi yok Laaayyynnn Fatih kardeşim sen ne zaman geliyorsun İstanbul a 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 kardeşim haftasonu eskişehir buluşması var ona katılcam bi de tampon manpon indiricez ondan sonraki hafta 2-3 günlüğüne, ondan sonraki ay da temelli kısmetse Laaayyynnn Fatih kardeşim sen ne zaman geliyorsun İstanbul a kardeşim haftasonu eskişehir buluşması var ona katılcam bi de tampon manpon indiricez ondan sonraki hafta 2-3 günlüğüne, ondan sonraki ay da temelli kısmetse Yorum bağlantısı
Sani Gerşon1679652590 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Emmi, üzgünüm, bizimla değılsın 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Bi dakka yaaaa, ben kendi kendime oy verdim yanlışlıklaaaa. Portifçi aytici diyince Servet Abi kafam karıştı bi an... Portifçi nerde bu listede yaaa, kime ne vaadde bulundu ki bu sene ortalıkta gözükmüyor? Hani biz gardaştık... Yediğimiz yemek etsiz olmazdı hani... Nerde kaldı mangal, kömür, şiş, kebap.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts