Selçuk Keleş 14 Ocak 2017 Yazar Paylaş 14 Ocak 2017 2016 yılının Gece Uçuşu Cevheri @Oktay Toker seçilmiştir. Üyelere sabırla yol göstermesi, çalışmaları ve diğer konularda detaylı bilgi paylaşımından kaçınmaması ve aldığı beğeni puanları ile bu ünvanı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Tebrik ediyorum. 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 Oktay abi tebrik ediyorum Foruma olan katkısıyla , konu ayırt etmeksizin sabırla ve içtenlikle verdiği cevaplarla zaten cevherimizdi , bu güzel hareketlede tescillenmiş oldu Rabbim işini gücünü rast getirsin ve herdaim iyilerle karşılaştırsın inşallah... 4 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 Selçuk Usta öncelikle sana ve Forum ahalimize, şahsen hak ettiğimi düşünmesemde,hak ettiğime inandığınız için ayrıca gönülden Teşekkür ederim. Amin.Rabbim hepimizin işini,yaşamını rast getirsin ve hayırla dolu eylesin. 5 Yorum bağlantısı
Ali Saruhan 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 (düzenlendi) 21 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: 2016 yılının Gece Uçuşu Cevheri @Oktay Toker seçilmiştir. Üyelere sabırla yol göstermesi, çalışmaları ve diğer konularda detaylı bilgi paylaşımından kaçınmaması ve aldığı beğeni puanları ile bu ünvanı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Tebrik ediyorum. daha doğru bir tespit olamazdı. genelde bir işi yapan ustaya,yaptığı iş hakkında yardım istediğin zaman mırın kırın eder, ilgilenmez, gel bakalım ayağı çeker. oktay bey maşallah tecrübesini herkese bıkmadan aktarıyor. bu onun ne kadar alçakgönüllü ve yardımsever olduğunu gösterir.(hiç tanımıyorum,görmüşlüğüm yoktur,forumdan ve faceden takip ediyorum o kadar) maşallah 15 Ocak 2017 tarihinde Ali Saruhan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Aydın Akın 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Abi ellerin dert görmesin... Bu yılki oskara da ben adayım efem 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Konuların içini doldurman için şimdiden kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akın 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 2500'ü aşkın konudan 60000'e yakın ileti Bunu başarırsam zaten yüz yılın cevheri olurum Yorum bağlantısı
Aydın Akın 23 Mart 2017 Paylaş 23 Mart 2017 Onlar için biraz zamana ihtiyacım var, aslında Ağrıdan gitmeyi bekliyordum ama beklemek de sıkıcı olmaya başladı. Sizlerden başka yardım alabileceğim kimse yok buralarda. Aracımın cam teli kopmuştu kendim yapmak zorunda kaldım zamanında. Uzun lafın kısası çok gaza geldim. Ön camım gelsin hurdadan bir çıkartayım aracı, sırasıyla deneyeceğim hepsini. Bu arada dün bir elektronikçiye gittim, turuncu mantar led yok, direnç yok. Adaptör sordum o varmış Gel de aklındakileri yap... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Aralık 2017 Yazar Paylaş 7 Aralık 2017 2017 yılının Gece Uçuşu Cevheri @Hazar Erulusoy seçilmiştir. Sabırla ve titizlikle yaptığı çalışmaları, forumdaki katılımından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Gelelim forumun diğer medar-ı iftihar üyelerine ... Neler yapmışlar bir bakalım Özellikle bu foto içeriği açısından bir önem arzediyor. İnsanın aklına başka başka şeyler geliyor Far tamiri olmadığı muhakkak Hep yatış ... Hep kebap ... 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 @Hazar Erulusoy kardeşim tebrik ederim yerinde bir karar olmuş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 [emoji85][emoji28]Hazar bey tebrikler. 2 Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Sizler sayesinde bu dönüşümü bitirebildim. Bu emeğin karşılığını bu şekilde almak çok gurur verici. Şimdi bir daha zevkle bineceğim aracıma. [emoji24][emoji24] 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Hımm !!! kesin haram beygir yüklemişler ama ben yermiyim bunu yemeemm bulacam olm sizi Buraya mı sakladılar acaba lann nerde bunlar yaa Ahaa buldum valla Yok yok değilmiş şaftmış bu 2 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Olm işiniz gücünüz yok mu sizin. Arkamı bi döndüm hemen fotolar havalarda uçuşmaya başlamış. Çok ayıp. Sizi esefle ve şimşek etkili led zenon ile kınıyorum. Ahada da kınadım Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 (düzenlendi) Hazar sabır,azim,sorarak öğrenme ne varsa uyguladın yaşadın ve güzel çalışma ile sonuca vardın,tebrik ediyorum. 7 Aralık 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Hazar sabır,azim,sorarak öğrenme ne varsa uyguladın yaşadın ve güzel çalışma ile sonuca vardın,tebrik ediyorum.Oktay Ustam az başını ağrıtmadım. [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2017 Yazar Paylaş 8 Aralık 2017 11 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı: Hımm !!! kesin haram beygir yüklemişler ama ben yermiyim bunu yemeemm bulacam olm sizi Buraya mı sakladılar acaba lann nerde bunlar yaa Ahaa buldum valla Yok yok değilmiş şaftmış bu ampulü düşürmüş onu arıyordur 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Vay be abi 5 yıl olacak neredeyse zaman ne çabuk geçiyor 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Aralık 2018 Yazar Paylaş 11 Aralık 2018 2018 yılının Gece Uçuşu Cevheri @Mürsel Balcı seçilmiştir. Sabırla ve titizlikle yaptığı çalışmaları, forumdaki katılımından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Diğer sevgili cevherlerimiz bu bir yıl boyunca nelerle meşgullermiş bir bakalım : 4 Yorum bağlantısı
Mürsel Balci 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 geceucusu cevheri olarak beni layik gördüğünüz için onur duydum. Bu secimde emeği geçen herkese çok tesekkur ederim. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 @Mürsel Balcı tebrik ediyor bol paylaşımlı forum günleri diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Aralık 2018 Paylaş 11 Aralık 2018 5 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Diğer sevgili cevherlerimiz bu bir yıl boyunca nelerle meşgullermiş bir bakalım : Sen yoksun bu listede abi @Mustafa Bağseven de yok , haksızlık ama bu Musti bütün sene drone uçurup durdu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2018 Paylaş 12 Aralık 2018 Harbi yatmışız ya [emoji85]Mürsel bey tebrikler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts