Bünyamin Baş 17 Şubat 2019 Paylaş 17 Şubat 2019 Elimde bi kaç çeşit led mevcut aceba her biri kaç mA akım çeker bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim Yorum bağlantısı
Hasan Kadir Karaahmetli1679652703 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 En güzeli sen avometre ile kaç amper çektiğini ölç Yorum bağlantısı
Bünyamin Baş 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 O şekilde ölçüyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum 3.2 v da çalıştırıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 Watsap üzerinden yazışmadada belirttiğim gibi.Orijinal otomobil sınıfı için üretilmiş ve resimlerdeki ledleri basit olarak şu voltaj ve şu akım direkt çalıştırır demek mümkün değil.Bu yapılarada aynı görselde bolan ledlerin versiyonlara bölünerek çalışması için gerekli olan degerler marka ve kullanım amacına göre değişmektedir ve bu tarafımca tecrübe ile acılarla dolu şekilde öğrenilmiştir. Bu nedenle ledleri product bilğilerine ulaşıp aynı görsellerde olanların tabik versiyonlarını komple degerlendirip durum tespiti ile led sürücülerle kullanmak dogru olan yöntemdir. Ledin gerçek degerleir biliniyorsa ona göre ister voltaj ister,dirençle ister sürücü ile çalıştırmak ve tabiki sogutucu seçiminide ayarlayarak yapılabilir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts