İçeriğe Yönlendir

Multimedya araç kamerası değiştirme

Kerem Can1679652708

Recommended Posts

Kerem Can1679652708

Merhabalar arkadaşlar. 

Bu foruma yazmam doğru mu bilmiyorum genelde aydınlatma ama elektronik diye sorayım dedim. 
android multimedya cihaz aldım ama geri görüş kamerasını beğenmedim. 
Netten biraz pahalıya iyi olur diyerek kamera aldım ama kamera girişleri farklı. Girişini kestim ama hangi kabloları hangisine bağlamam gerekiyor?

kırmızı-beyaz-yeşil ve çıplak kablolar var yeni kamerada. 
Yardımcı olursanız sevinirim.

A46031A0-2663-4785-BE77-D6F46BA7DF86.jpeg

78B39FED-0702-40CD-9285-0C5174A56DD6.jpeg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Kestiğiniz kablonun ucundaki jaklar ilk resimdeki sarı ve adaptör jakı ise bu jakların kalan kablo renklerine göre uçlar belli buna sadık kalınarak basglarsanız kulaklık jakı gibi olanda doğru baglanmış olacaktır.Diğer türlü hangisi şu demek çok zor.

Yorum bağlantısı
Kerem Can1679652708

Teşekkürler Oktay bey sağolun. 

Kamerayla çok uğraştım ama olmadı yanmışta olabilir 12 v verince. Çünkü bazı yerlerde 5v ile çalışır diye bir bilgi almıştım. 

Önceki aracım Nissan Juke tu ve full su kendi geri görüş kamerası vardı, şimdiki aracım 2018 focus bu aracıma android navigasyon cihazı taktırdım. Netten 7-8 tane geri görüş kamerası aldım ama eski aracımdaki o net ve kaliteli görüntüyü elde edemedim nedense. Işıkta güneşte çok berbat görüntü. Normalde de pikselleri belli nerdeyse. Android cihaz olduğu için mi aceba kaliteli görüntü alamıyorum?

50 tl den 250 tl ye kadar kamera aldım hepsinin görüntüsü çamur gibi. 

Eski aracımın orjinal kamerası olduğu için mi o kadar netti anlamadım ama o görüntüyü bir türlü elde edemedim maalesef.

sizdeki kameralar nasıl? Sizlerde de mi kaliteli görüntü yok?

bu arada ön tampon kamerası park kamerası da yaptım onun da vidyosunu ekliycem yakında. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...