Ali çal 1 Nisan 2020 Paylaş 1 Nisan 2020 Herkese hayırlı günler. 2011 fiesta aracıma multimedya sistemi taktırdım satıcı işlemden sonra teyp tuş ışıklarının yanmayacağını ilerde multimedya ya güncelleme gelirse yanabileceğini söylemişti bende multimedya için ışıkları feda edip taktırmıştım. Bu ışıkların gerçekten söylediği gibi multimedya yazılımı ile alakası var mıdır yoksa bu ışıkları yakmak için ne yapabilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarda çok sevinirim herkese iyi forumlar Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 4 Nisan 2020 Paylaş 4 Nisan 2020 Araca universal bi cihaz mı taktırdınız yoksa o kasa araca özel ürün mü taktırdınız. Üniversal cihazlarda genellikle soketler uyumsuz diye tuşlar yanmaz diye bi olay var, ben eski aracımda taktırdığım zaman öyle demişlerdi, cihazın montaj şemasında tuş aydınlatması için bi kablo vardır büyük ihtimal, oraya cihazın amfi çıkışından tetik verin, aydınlatmaları yanar, genellikle böyle çözümleyebilirsiniz en basitinden. Yorum bağlantısı
Ali çal 4 Nisan 2020 Yazar Paylaş 4 Nisan 2020 modele özel navimex marka taktırmıştım. soketleri uydu kesme biçme olmadan montajı yapıldı ama cihaza güncelleme gelince yanabilir demişti 1 yıla yakın oldu güncelleme yok henüz dedi aldığım yer. bir elektrikçi ile görüşeyim ben ozaman dediğiniz işlem yapılabiliyorsa yaptırayım. teşekkür ederim cevabınız için,iyi forumlar Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Ne demem, güncelleme olayı biraz saçma geldi açıkçası Yorum bağlantısı
Ali çal 6 Nisan 2020 Yazar Paylaş 6 Nisan 2020 Tuş takımına teypten soket giriyor ya o yüzden yazılıma ihtimal vermiştim soket takılıyken tuş ışıklarının kablosu nasıl bulunabilir ? Işığı yakacaz derken teybin tuşlarının işlevselliğini bozma ihtimalimiz var mı ? Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 14 Nisan 2020 Paylaş 14 Nisan 2020 Genellikle bu soket sokete ürünlerde tüm fonksiyonlar aynı şekilde devam eder, sizin ışığın yanmamasıyla alaklı isterseniz Navimex ile iletişime geçebilirsiniz, belki montaj durumunda bir problem oldu belkide böyle bir özellik multimedya üründe sunulmuyor. Yorum bağlantısı
Ali çal 14 Nisan 2020 Yazar Paylaş 14 Nisan 2020 Tamam bi görüşeyim ben ozaman teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts