Aydın Sert1679652713 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Değerli üstadlar, aracımın uzunları için kaliteli ve yüksek aydınlatmaya sahip bir ampule ihtiyacım var. Standart sarıdan daha parlak olması tercih sebebim. Şuan üzerinde GE Megalight +120 kullanıyorum. Philips Crystal Vision ile Osram Cool Blue Intense arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz ne olur? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 42 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Değerli üstadlar, aracımın uzunları için kaliteli ve yüksek aydınlatmaya sahip bir ampule ihtiyacım var. Standart sarıdan daha parlak olması tercih sebebim. Şuan üzerinde GE Megalight +120 kullanıyorum. Philips Crystal Vision ile Osram Cool Blue Intense arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz ne olur? Zaten olabilecek en iyi ampullerden birini kullanıyorsunuz. Mavi camlı ampullerin ışığı biraz beyaz ama verimi düşüktür. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert1679652713 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 Selçuk Bey, Konuyu baştan sona okudum. Eski fordclub üyesiyim. Amacım bir tık daha beyaz, D3s lere uyumlu bir tercih idi. Onlara göre sarı kalıyor. Buna göre bir öneri rica etmiştim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Bir saat önce, Aydın Sert yazdı: Selçuk Bey, Konuyu baştan sona okudum. Eski fordclub üyesiyim. Amacım bir tık daha beyaz, D3s lere uyumlu bir tercih idi. Onlara göre sarı kalıyor. Buna göre bir öneri rica etmiştim. 2 saat önce, Aydın Sert yazdı: Değerli üstadlar, aracımın uzunları için kaliteli ve yüksek aydınlatmaya sahip bir ampule ihtiyacım var. Standart sarıdan daha parlak olması tercih sebebim. Şuan üzerinde GE Megalight +120 kullanıyorum. Philips Crystal Vision ile Osram Cool Blue Intense arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz ne olur? Hem beyaz, hem de güçlü aydınlatma elde edemezsiniz halojenlerde o nedenle dedim. Led'de de durum aynı. Hangisi ucuzsa onu alın aralarında pek bir fark yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts