Selçuk Keleş 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 Aşağıdaki showrooma xenonlu bir fluence gelmişti biraz bakıyım dedim.Tabi en merak ettiğim şey farın markası ve bi-xenon olup olmadığıydı.Daha önce megane'da valeo kullanılıyordu biliyorsunuz. Fluence'da oem xenon far Mako imiş. Balastına bakamadım muhtelemen AL'dir.Mako bir kaç yıl önce Automotive Lighting bünyesine geçti bir çok alman aracına oem sis farı üreten bir firma.Halojen fara bakmadım markasını bilmiyorum.Ama beni hayal kırıklığına uğratan şey bi-xenon olmamasıydı. Üretici neden böyle bir şeyi tercih eder anlamadım. Bi-xenon olmayan far mı kaldı artık ?Farlar kapalıyken selektör yaptığınızda diğer bir çok renault ta olduğu gibi kısa farlar devreye giriyor ama halojen uzunlarla selektör yapabiliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2010 Paylaş 19 Ocak 2010 Voltron yazdı: Ama beni hayal kırıklığına uğratan şey bi-xenon olmamasıydı. Üretici neden böyle bir şeyi tercih eder anlamadım.Maliyet düşünmüştür ... Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 Fluence farı A.L. marka.Bi-xenon değil.Megane ve Sport tourer A.L. marka.Bi-xenon. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 Kurbağa mı demek istiyorsun Benziyor gerçekten de Yorum bağlantısı
Emre T. 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 bakın görürsünüz yakında faz2 derler halojen far a h7 tipi mercek takarlar demedi demeyin renault böyle bişi.mercekli isteyenler biraz beklesin.ayrıca aracı gördüm dış görünümü iğrenç diyorum yerini doldurmaz diyorum başkada bişi demiyorum Yorum bağlantısı
Durmuş Dönmez 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Arkadaşlar merhaba,2014 fluence aracımın orijinal merceklerini çıkararak Mercedes C180 bi-xenon merceklerini taktım. D1 s orjinal fluence xenon kitinide taktım. ancak aracı çalıştırmadığım zaman sıkıntısız bir şekilde yanıyor. Ancak aracı çalıştırdığımda xenonlar çok hızlı bir şekilde sürekli yanıp yanıp sönüyor. bi çare bulamadım. bilgisi olan yardım edebilirmi ? teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Murat köse1679652626 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Merhaba aynı sorun ben evde akü ile denerken de Başıma geliyordu akü azaldığında çok hızlı açıp kapanıyor. Eğer araç çalışmazken sorun yok ama çalışırken sorun varsa akü zayıflamış olabilir bence. Yorum bağlantısı
Durmuş Dönmez 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Murat köse yazdı: Merhaba aynı sorun ben evde akü ile denerken de Başıma geliyordu akü azaldığında çok hızlı açıp kapanıyor. Eğer araç çalışmazken sorun yok ama çalışırken sorun varsa akü zayıflamış olabilir bence.Dediğiniz durumda aslında tam tersi olması lazım değilmi. yani araç çalışırken düzgün çalışıp araç stop ettiğinde sorun olması gerekir. çünkü araç çalıştığında şarj dinamosu aküyü şarj etmeye başlayıp voltajı dengeleyecektir. şuan zaten uydurma bi yöntemle philipsin h7 4300 k xenonunu taktım ve onda hiç bir sorun olmuyor.gayet stabil çalışoyor. ama ne hikmetse 3 adet orijinal fluence ve megandan çıkma d1s xenon kit denedim 3ündede aynı sorunu yapıyor... Yorum bağlantısı
Murat köse1679652626 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Araç çalışırken Aküden normalden daha fazla elektrik çeker Buda aküyü zorlayabilir benimki sadece varsayım o zaman şarj dinamosu aküyü yeteri kadar şarj etmiyor yada akü vadesini doldurmuş olabilir tavsiyem başka bir akü ile denemeniz olacaktır. Elbette forumda ustalarım başka önerilerde de bulunacaktır ama o zamana kadar başka bir akü ile denemek en mantıklı çözüm gibi çünki başka balast ve ampül ile denediniz ve sonuç yine aynı Yorum bağlantısı
Oktay Toker 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 (düzenlendi) Sanırım orijinal mercekte halojen ampul kullanılıyordu.siz sonradan xenon kit denediniz.Durum bu ise mecburen roleli bir sistem yapacaksınız.Linkteki konuda şema mevcut aynen uygulayın sıkıntınız kalmaz.Halojen ampulde ike voltaj 8 volttan yavaş yavaş normale dönüyor.Araç çalışınca bu şekilde oluyor olmalıki hatayı alıyorsunuz.Başka bir neden aklıma gelmiyor.http://www.geceucusu.com/topic/5850-role-nedir-nasil-baglanir-roleyle-neler-yapilir/ 24 Şubat 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Durmuş Dönmez 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Oktay Toker yazdı: Sanırım orijinal mercekte halojen ampul kullanılıyordu.siz sonradan xenon kit denediniz.Durum bu ise mecburen roleli bir sistem yapacaksınız.Linkteki konuda şema mevcut aynen uygulayın sıkıntınız kalmaz.Halojen ampulde ike voltaj 8 volttan yavaş yavaş normale dönüyor.Araç çalışınca bu şekilde oluyor olmalıki hatayı alıyorsunuz.Başka bir neden aklıma gelmiyor.http://www.geceucusu.com/topic/5850-role-nedir-nasil-baglanir-roleyle-neler-yapilir/Teşekkürler Oktay bey, ancak normal h7 Philips xenon kitte bu sorunu yapmıyor. Acaba orijinal d1s xenon kitler farklı bir mantıkla Yada daha yüksek bi akımlamı Çalışıyor. İşin garip tarafı orijinal ürünü takıyorum. Role ile denemek isterim ama roleyi nereden bulabilirim ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 (düzenlendi) Yapmaz.O mercek yan sanayi canbus sistem gibi davranıyor.Oem Philips değil.Oem ürünlerde bu hatayı yapar.Siz roleli sistemi yapın sorun kalmaz fakat bu defa arıza ışığı alırsınız.Bunun içinde mecburen dirençli sistem lazım.Yada imkan var ise aracı pc ye bağlayıp xenon sistem seçilirse roleli sistemede gerek kalmaz.Menülerde bu seçenek var ise bakın.Role Oto elektirik parçası satanlarda var. 24 Şubat 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Durmuş Dönmez 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Fluence lerde arıza ışığı diye birşey yok. O konuda sıkıntı olmaz. Ama en mantıklı olan sizin Dediğiniz gibi pc ye bağlayıp xenon seçeneği varsa onu seçmek olacaktır. Bakalım inşallah çözeriz. Ilginize teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atar 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Merhaba saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim aranıza Antalyadan yeni katıldım. Yaptığınız işler çok güzel ve değerli, Allah herkesin kalbine göre versin. Uzun zamandan beri audi bmw ve mercedeslerin flaş patlaması gibi selektörlerine ve yol aydınlatmasına hastayım. Bu nedenle forumda yaptığınız güzel şeyleri görerek bende kendi aracıma yapabilirim dedim. Ve sıvadım kolları. Ama konu hakkında bilgim zayıf. Hangi yolu izlemeliyim ?Fluence e uygun hangi ürünleri almalıyım ?Nelere dikkat etmeliyim ?Farı açtıktan sonra birdaha su geçirmesin diye hangi malzemeleri kullanmalıyım ?Yardımlarınızı bekliyorum.. Saygılar Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 makyajlı kasaların farı ile bildiğim kadarıyla eski kasanın farı farklı değil makyajlı kasala farlarının içini mercekleri ile beraber alıp uygulayabilirsiniz tabi farınıza uyarsa o konuda tam bilgim yok link verdiğim ilandaki ürün işinizi görür diye düşünüyorum birde üstüne xenon balast ve ampül gerekli tabihttp://www.sanalpazar.com/Bosch-D2s-Bi-Xenon-Mercek-Kapakli.__isp44179410 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bence mercekli farlarını alıp içerisindeki merceği değiştirmek yeterli olacaktır.Hem mercek şapkası ıvır zıvırdan kurtulursunuz hem temiz güzel gözükür.Siyah ısıya ve suya dayanıklı silikon ile güzelce kapatırsanız sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Orjinal farında bi-xenon yok diye biliyorum kısa xenon sadece, o da Gökhan'ın dediği gibi mercek değişimi ile çözülür. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Arka ampul değişim kapagı mercek çıkacak kadar geniş ise Bosch halojen mercek olan mercek Bosch bi-xenon mercek ile 3 vida sökülerek rahatça birebir değişimi yapılabilir.Mercek vidaları arkada olması güzel bir kolaylık sağlıyor.Hatta mercek temizliğine bile olanak sağlıyor.Arka kapak geniş değilse bı kısım mercek çıkacak kadar genişletilip değişim sonrası birleştirilebilir. 3 Yorum bağlantısı
Kubilay Kılıç 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) Merhaba Dostlar 2014 Model 10 Aylık Fluance Touch 1.5 dCİ aracım var.Zamanla kaliteli uygulamalar yaparak aracımı bir hayli güzelleştirdim. Son olarak ise Mercekli farlarıma Photon 4300k H7 tip Xenon alarak aracıma kendim uyguladım ve tam bir hafta oldu.Bu bir haftalık süreç içinde kafama bir kaç negativ durum takıldı. Günlerce Forumu okuyup yutsamda nafile herhangi bir net sonuca ulaşamadım.Benim Mercekli Xenon farda yaşadığım Aksilikle şunlar;Aracımı bir duvara karşı yaklaşık 6 / 7 Metre uzaklığa çekiyorum ve Rölantide çalışırken duvarda farlarımın çok hafif Tütrediğini görüyorum, ne yalan konuşayım çok kafamı takmadım bu duruma çünki hafif gaz verdiğimde Titreme kesiliyordu.İkinci olarak ise Fotoğrafta görüdüğünüz üzere bir gölgelenme mevcut bunun Xenonlardan olduğunu düşünerekten her iki Xenon ampülünü Garantiden değiştirdim ve bugün tekrar montajını yaptım fakat halen aynı yerde Gölgelenmenin olduğunu fark etim.3 kez Lazerli far ayarına girmeme rağmen gölgelenmeden kurtulamadım.Son olarak ise seyir halinde iken girdiğim kasislerden ötürü farlarım yine hafif derecede bir kırpma yapıyor balastlardan olduğunu düşünerek sol sağ yer değişimi yaparak tekrar test ettim mağlesef sonuç aynı en son çift taraflı kuvvetli bir çift taraflı band ile Farların altında bulunan Orjinal balast kısımlarının yerine montaladım zımba gibi oldu fakat halen sorun devam etmekte.Xenon montajından ve Aracımdan bir kaç kare 15 Temmuz 2015 tarihinde Kubilay Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) Sorun kullandığınız xenon kit ile alakalı.İstediğiniz kadar ayar yaptırın o ışık sapmaları gitmez.Odaklama düzgün olmadığı için bu sorun oluşuyor.Sonu R ile biten xenon ampul kullanılırsa büyük ölçüde odak yerine gelebilir.Balast xenon ampulü tam doyurmadığı için titreme oluşuyor.Ampul değişim kapagı merceği sökecek kadar geniş ise bence bosch bi-xenon ile değişime gidin.Vidalama yerleri bir bir aynı değişime izin veriyor. 10 Temmuz 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Kılıç 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Oktay Toker yazdı: Sorun kullandığınız xenon kit ile alakalı.İstediğiniz kadar ayar yaptırın o ışık sapmaları gitmez.Odaklama düzgün olmadığı için bu sorun oluşuyor.Sonu R ile biten xenon ampul kullanılırsa büyük ölçüde odak yerine gelebilir.Balast xenon ampulü tam doyurmadığı için titreme oluşuyor.Ampul değişim kapagı merceği sökecek kadar geniş ise bence bosch bi-xenon ile değişime gidin.Vidalama yerleri bir bir aynı değişime izin veriyor.Oktay bey verdiginiz Açıklama için Teşekkürederim. Sizi daha önceden taniyorum çook Profosyonelsiniz.İnanın şuan ne yapacagimi ne karar alacagimi bilemiyorum Photon Xenon hiç içime sinmedi. Tavsiyeleriniz olursa sizi dinlemek isterim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2015 Bahsedilen titreme far kasası ile ilgili. Merceği taşıyan blok titriyor, halojen takılıyken dikkat çekmiyordu ama şimdi çekiyor. Çözümü olduğunu sanmıyorum.Gölgelenmeler optik uyuşmazlıktan kaynaklı.Mercek halojen ama ampul xenon artı bir de çubuğu var. Lazerli makina ile bu durumun hiç bir ilgisi yok. Bu haliyle çözümü yok. Kalıcı çözümü Oktay abi önermiş zaten. Xenon mercek ve xenon ampul. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts