Selçuk Keleş 2 Mart 2021 Paylaş 2 Mart 2021 AL-Mako üretimi Led farlar tüm clio modellerinde standart, Icon donanımı C tipi gündüz farları ile diğerlerinden ayrılıyor. Kısa farların performansı çok iyi, gün ışığı rengine yakın, daha sarımsı olsa daha iyi olacaktı. Uzun far performansı pek iyi değil. Uzunlara geçtiğinizde farlar yukarı kalkıyor, kapattığınızda eski haline dönüyor. Sis farları da led, köşe dönüşlerinde kısılıp açılarak aktif oluyor. Far reflektörlü tasarıma sahip, 3 bölümden oluşuyor. En dıştaki bölüm kesilme çizgisinin sol tarafını yani yatay giden kısmı, ortadaki bölüm sağa yukarı açılan kısmı oluşturuyor. En içteki bölüm uzun far ışığını veriyor. Tahminimce her bölümde 800 lümenlik led’ler kullanılmış. Bu nedenle kısa far ışığı çok tatmin edici iken selektör gücü tek ledle biraz zayıf kalıyor. Her bölümdeki Led ve soğutucusu 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Bahtiyar 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 C tipi Megane larda gündüz ledi problemi var birde sanırım. Forumlarda okudukça bende dikkat ettim piyasadaki araçların çoğunun aşağı kısımları led zayıflığından sararmış. LED teknolojisi artık otomotivi domine ediyor ama halojen ya da gaz deşarjlıların sürdürülebilirlilik konusunda hala artısı var. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Mart 2021 Yazar Paylaş 3 Mart 2021 4 saat önce, Çağatay Bahtiyar yazdı: C tipi Megane larda gündüz ledi problemi var birde sanırım. Forumlarda okudukça bende dikkat ettim piyasadaki araçların çoğunun aşağı kısımları led zayıflığından sararmış. LED teknolojisi artık otomotivi domine ediyor ama halojen ya da gaz deşarjlıların sürdürülebilirlilik konusunda hala artısı var. Evet megane'larda benim de dikkatimi çekiyor. Bazıları bariz açık yeşil yanıyor Xenon evin şımarık çocuğu gibiydi masrafı çoktu daha artık pabucu dama atıldı. Halojende de ısrar etse etse Japonlar eder baz donanıma halojen koyarlar 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 C tipi icon farlarının tüketim değerleri : Gündüz farı : 11 W Park lambası : 1.1 W Kısa far : 26 W Uzun far : 39 W Sinyal lambası : 3.6 W 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts