İlkay Gürler 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Merhaba bir case marka traktörüm var. Bu traktörüme resimdeki gibi sinyal üstlerine çalışma lambası bağlamak için üst lambalardan güç almak istedim ama hali hazırda kablosu çekili soketleri buldum. aynı model traktörün avrupa versiyonunda sinyal üstlerinde çalışma lambaları hazır bende bu sebepten benim traktörümde de kablolamanın hazır olacağını düşünerekten kabin direklerine baktım ve kablolar meydana çıktı resimdeki gibi Avrupa versiyonu: Traktördeki hazır kablolar: Lakin bu kabloları multimetre ile ölçtüğümde herhangi bir elektrik gelmiyor. Bende sigorta kutusuna baktım aşağıdaki gibi bir tamamlayıcı soket buldum. Bu soketi çıkardığımda hali hazırda yanan ön üst çalışma lambalarına giden elektriği kesiyor. Taktığımda tekrar çalışmaya devam ediyor. Bu soket üzerinde bulunan mavi kablo tamamlayıcı görevi görerek sanırım ön üst lambalara elektrik gönderiyor. soket üzerinde 3 adet boşta bir araya toplanmış kablolar görüyorsunuz. Bu kabloların üstteki resimlerde bulunan boştaki soketlere elektrik gönderip göndermediğini nasıl anlayabilirim? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Merhaba, elektrik işinden anlamam ama forumda aynı marka traktör kullanan birinin olduğunu görmek mutlu etti. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Servisten destek almayı denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Aynı soketten yaptırın deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts