Fatih Keskin 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinleşenler Sani Gerşon Tansu Kalafatoğlu Çağlar Bayur Mustafa Tüfekçi Önder Özcan Servet Aydın Ahmet Kiriş Furkan Avcı Kesinleştiremediklerim Ali Darbaz Emin Önal Fatih (Başkan) Müdür Ben geleyim ya ama müdürüm şehir dışında Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 İftardan sonra şöyle etkinlikler olacak mı 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Ankara'dan yanıma yol arkadaşı bulamadım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: İftardan sonra şöyle etkinlikler olacak mı ne var lem bunda, gündelik rutin şeyler, vesile ile her iftar öncesi king in virajı var orda araba dener, anektarı versene sen Ahmet Kiriş yazdı: Kimi, nerde ? Pazara kalsa olur mu ? öldürmicez lem 12 Nisan 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne var lem bunda, gündelik rutin şeyler, vesile ile her iftar öncesi king in virajı var orda araba dener, anektarı versene sen öldürmicez lem Sport moda alınca alet canavarlaşıyor. Sıkıntı olmasın sonra Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sport moda alınca alet canavarlaşıyor. Sıkıntı olmasın sonra 44 ü geçmicez zaten 42 ile kaldırıma çıkmayan olmadı E de kafi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2023 Yazar Paylaş 12 Nisan 2023 Kesinleşenler Sani Gerşon Tansu Kalafatoğlu Çağlar Bayur Mustafa Tüfekçi Önder Özcan Servet Aydın Ahmet Kiriş Furkan Avcı Fatih Keskin Kesinleştiremediklerim Ali Darbaz Emin Önal Yorum bağlantısı
Naki Galip 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinleşenler Sani Gerşon Tansu Kalafatoğlu Çağlar Bayur Mustafa Tüfekçi Önder Özcan Servet Aydın Ahmet Kiriş Furkan Avcı Fatih Keskin Kesinleştiremediklerim Ali Darbaz Emin Önal Mehmet abi, benide listeye ekle. Bende gelirim. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Rüyamda yıldızlara mı yıldızlarla mı ne yolculuk gördüm, hayırlısı :) 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 (düzenlendi) Bu kadar az gün kalmış bir toplantı organizasyonuna "yengen vizesi" alamam ben. İftardaki yemeğin tadını anlatırsınız artık. (Vesile ile, kamplı-çadırlı-otelli-kalmalı bir toplantı organizasyonu yapılmıyor uzun zamandır.) 12 Nisan 2023 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Muhittin Kaplan yazdı: otelli cımbızladım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2023 Yazar Paylaş 12 Nisan 2023 Muhittin Kaplan yazdı: Bu kadar az gün kalmış bir toplantı organizasyonuna "yengen vizesi" alamam ben. İftardaki yemeğin tadını anlatırsınız artık. (Vesile ile, kamplı-çadırlı-otelli-kalmalı bir toplantı organizasyonu yapılmıyor uzun zamandır.) Havalar ısınsın da. Görelim senin ekipmanı inşallah. Köksal Yılmaz yazdı: Rüyamda yıldızlara mı yıldızlarla mı ne yolculuk gördüm, hayırlısı :) Sağ koltuğu kap. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: cımbızladım Kim yazmış, yok öyle birşey. Ben demedim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2023 Yazar Paylaş 12 Nisan 2023 Naki Galip yazdı: Mehmet abi, benide listeye ekle. Bende gelirim. İlk güncellemede memnuniyetle ekliyorum Muhittin Kaplan yazdı: Kim yazmış, yok öyle birşey. Ben demedim. Harika kamp yerleri biliyorum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 2 gün foruma girmedik habersiz iftar yapılacakmış neredeyse. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Havalar ısınsın da. Görelim senin ekipmanı inşallah. Sağ koltuğu kap. Sürücü koltuğu onun. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Gönder len resmi kanaldan davetiyeyi. 3 kişilik. Hadi bakalım. ? Her şeyi devletten beklemeyelim lütfen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: döveriz? Seve seve Ahmet Kiriş yazdı: Uçak bileti baktım, Adana-İstanbul var, dönüş yok salıdan önce malum bayram trafiği, Motosiklet ile sabah 7 de çıksam saat 14:00 de orada olurum. Pazartesi sabah da geri çıkar dönerim. Yemek için sponsor olarak @Mehmet Ozyureki, konaklama için @Servet Aydını seçtim. Kafadan sakat olduğum doğrudur. ? @Ertan Çabukve @Lokman Ceritlioğlu gelmezse gelmem. Konaklama için D planı yap. Tutmuyor o iş? Tansu Kalafatoğlu yazdı: İftardan sonra şöyle etkinlikler olacak mı Var beleş şarj etkinliği? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Havalar ısınsın da. Görelim senin ekipmanı inşallah. Sağ koltuğu kap. Emekçiyi hep sömürüyorlar abi Önder Özcan yazdı: Sürücü koltuğu onun. Al işte 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kesinleştiremediklerim Emin Önal Geliyorum yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Aylar sonra bu konuya yazacak olmam.. +1 pazar günü aranızdayım 4 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 gelmek isterdim. fakat o akşam misafirim var. sizlere hayırlı iftarlar dilerim. sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 2-3 gün bakmadık foruma hemen organze olmuşsunuz. Bende oğlanı alıp geleyim bari. +2 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts