Sani Gerşon 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Çok çok güzel bir geceydi, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Kabak çekirdeği, araç kokusu ve sticker'lar çok teşekkürler emmi. Adnan abi inşallah eve varabilmiştir. Uzun zaman sonra görüşmek çok keyifliydi, herkese afiyetler olsun 11 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 25 güzel insanla bir aradaydık. Katılanların ayaklarına sağlık. Havalar biraz ısınsın. Farklı bir konsept ile tekrarlayacağız. Günün oyuncakları. 3 mercedes, 3 motorsikler, 1 scooter idi. 12 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Günün bombası. Aracın eski sahibine bu araç alınırmı diye sormak oldu. 12 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 (düzenlendi) Ferdi Tayfurun dediği gibi İlerde birgun zengin olursam.. Katılmak isterdim ama bazı duygusal eksikler yüzünden uzaktan takipteyiz 16 Nisan 2023 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Çok güzel ve eğlenceli bir gece oldu, herkesin ayaklarına sağlık. Uzun zamandır görmediğim abilerim ve kardeşlerimle çok güzel vakit geçti. Ahmet abiye de saygılarımı sunuyorum, Adana dan kalkıp geldi, ayaklarına sağlık, motorun tekerine taş değmesin Bence günün odak noktası Servet abinin elektrikli scooter dı Mercedes falan üfürükten teyyare kaldı 5 1 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Ben yatıyorum, bana ilişmeyin, iyi geceler. ? 3 4 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Afiyet olsun, Kiriş nerede ? Yetişemedi mi yoksa hayabuşayla ? Yağmur filan bize işlemez sn şefkatli, iftara 20 kala oradaydık. ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 (düzenlendi) Uzun bir aradan sonra sevdiklerimi görmek çok güzel oldu. Herkesin ayağına sağlıklı. 3 merso kullandıktan sonraki ruh halim: Satılık sigara alkol kullanılmamış böbrek var, merso alacağımdan satılık 16 Nisan 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Gelenin ayağına sağlık. Önder abi sağolsun yedek parça tedarik etti :P Furkan abi de sağolsun teknik destekte bulundu. uzun zamandır görmediklerimizi de gördük Lokman abi olsun Burak olsun kısa da olsa görüştük. iyi bi akşamdı. bayramın 3. Günü bı İstanbul bayramlaşması yapmak lazım bak eski zamanlardaki gibi orda katılım daha fazla da olur belki :P 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Efsane bir akşamdı, herkesin birbirini ne kadar özlediğini gördük. Sofra şampiyonlar ligi gibiydi. Ahmet Kiriş Adanadan, pek çok arkadaşımız da komşu şehirlerden kalkıp geldi. Furkanın S kasayı kullandım keşke kullanmasaydım 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Önder Özcan yazdı: Efsane bir akşamdı, herkesin birbirini ne kadar özlediğini gördük. Sofra şampiyonlar ligi gibiydi. Ahmet Kiriş Adanadan, pek çok arkadaşımız da komşu şehirlerden kalkıp geldi. Furkanın S kasayı kullandım keşke kullanmasaydım Ohoo sen sadece kullanmışsın. Ben arka sağ koltuk diz mesafesini 1,5 metreye çıkartıp, koltuğu %30 yatırıp masajı çalıştırdım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hiç inmedi üstünden Başkanımla birer tane alacağız. 3 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: fransız ne düşünmüşse cebeş işte... aklınızd aolsun motosikleteleri aküsü biterse vurdurarak çalıştırmaya çalışmayın Önder Özcan yazdı: Furkanın S kasayı E lerin şahin olduğu gece, ben kullanmam arka koltukta masaj var Mustafa Tüfekçi yazdı: Önder abi sağolsun yedek parça tedarik etti münihte bir gece gibiydi 6 Yorum bağlantısı
Naki Galip 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Bu organizasyonu düzenleyen emmiye çok teşekkür ederim. Bu akşam bir otomobil forumundan daha fazlasını, samimiyetin ve dostluğun bir arada olduğuna şahit oldum. Tanışma fırsatı bulduğum herkese teşekkürler. 10 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Günün bombası. Aracın eski sahibine bu araç alınırmı diye sormak oldu. evok jantalrını kim almış lem Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Herkesin ayağına sağlık, Allah kabul etsin. Evde Ankara'dan misafirler vardı, gelmem olanaksızdı, fotoğraflara bakınca üzüldüm, nasip değilmiş. 4 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: evok jantalrını kim almış lem 17'ler nerede acep 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Yağmur filan bize işlemez sn şefkatli, iftara 20 kala oradaydık. ? Telefonda öyle demiyordun ama.. ? Geçerken beni de alsaydın.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Afiyet olsun, katılan herkesin ayağına sağlık. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Telefonda öyle demiyordun ama.. ? Geçerken beni de alsaydın.. Şşşşt sessiz çaktırma. ? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Beyler görüşmek, sohbet etmek güzeldi, özlemişiz. Motosiklet ile güzel çıktığım yolda, Ayaklığı açık zannedip sola bırakınca, yer çekiminin acımadan işini yapması sonucu motoru yere bıraktım. (Bakin düştüm demiyorum ona göre) ? Ankara girişinde yağmur başladı, ara kesikli boluyu çıkıncaya kadar yağmurlukları kaç kez giyip çıkardım saymadım. ? Erken gelip otelde dinlenmeyi programlamışken, iftara 20 dk kala anca gelebildim. Güzel akşamdı vesselam, motosikleti yükledim, yolcu yoluna gerek, 120 km sabit hız ile dönüş yoluna geçeyim. ? Yağmurlukları giyip, Adana’ya kadar çıkarmamamayı planladım. Zira uğraşmak ciddi vakit kaybı ??? Allaha emanet, seviliyorsunuz. 14 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Abi ayaklarına sağlık. Bunca zaman sonra seni görmek çok güzeldi. Yolun açık olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts