Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Adrese baktın mı abi? Deli Mehmet mahallesi diyor:) Yok bakmamıştım.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tırmanırken hibritin durumu İnişte doldurursun aküyü ama. Muhittin Kaplan yazdı: Lütfen konumu planlarken günübirlik değilde, en az 1 gece konaklayacak şekilde ayarlayalım. Lütfen ama. Yeni bir başlık ister bu konu. O zaman otele yakın yayla ayarlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Kendileri komşum olur, beğenirseniz fiyat alırım. Benim gücümün ulaştığı yere sizin hayalleriniz erişemez.. https://abantnizotel.com/?gclid=EAIaIQobChMIpMCxrZe0_gIVyo3VCh3_pwlkEAAYASAAEgJl2vD_BwE 3 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O zaman otele yakın yayla ayarlayalım. Güzeldere şelalesinde konaklama imkanı var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Güzeldere şelalesinde konaklama imkanı var. Araştıralım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Kendileri komşum olur, beğenirseniz fiyat alırım. Benim gücümün ulaştığı yere sizin hayalleriniz erişemez.. https://abantnizotel.com/?gclid=EAIaIQobChMIpMCxrZe0_gIVyo3VCh3_pwlkEAAYASAAEgJl2vD_BwE Koskoca Serkan Toker’in komşusu, bir de para mı isteyecek bizden? Hiç yakıştıramadım,esefle kınıyorum kendisini.. 4 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Koskoca Serkan Toker’in komşusu, bir de para mı isteyecek bizden? Hiç yakıştıramadım,esefle kınıyorum kendisini.. Fiyat dediysek temsili yav, bedavacı görünmeyelim kamuoyuna.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Kendileri komşum olur, beğenirseniz fiyat alırım. Benim gücümün ulaştığı yere sizin hayalleriniz erişemez.. https://abantnizotel.com/?gclid=EAIaIQobChMIpMCxrZe0_gIVyo3VCh3_pwlkEAAYASAAEgJl2vD_BwE Fiyat bilgisi alalım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Fiyat bilgisi alalım Yarın sorarım.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Muhittin Kaplan yazdı: Lütfen konumu planlarken günübirlik değilde, en az 1 gece konaklayacak şekilde ayarlayalım. Lütfen ama. Yeni bir başlık ister bu konu. Şart Serkan Toker yazdı: Kendileri komşum olur, beğenirseniz fiyat alırım. Benim gücümün ulaştığı yere sizin hayalleriniz erişemez.. https://abantnizotel.com/?gclid=EAIaIQobChMIpMCxrZe0_gIVyo3VCh3_pwlkEAAYASAAEgJl2vD_BwE Bilakis konaklama yapıp test ettiğim yerdir kendileri. Tam beybi yer? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Şart Bilakis konaklama yapıp test ettiğim yerdir kendileri. Tam beybi yer? Yok bura ora değil bu başka… Ben güç diyorum kudret diyorum siz beybi falan diyip anlamıyorsunuz töbe töbe… Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Yok bura ora değil bu başka… Ben güç diyorum kudret diyorum siz beybi falan diyip anlamıyorsunuz töbe töbe… Kardeşim nasıl bi çevren var senin? 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Fiyat bilgisi alalım "Dm den Bilgi verildi" mesajı gelir dedim bı an :P 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Kardeşim nasıl bi çevren var senin? Andromeda'mı o? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Andromeda'mı o? Angarameda göksu mangal alanının uzaydan görüntüsü. 1200x zumlanmış halini aşağıya mandalla tutturuyorum, oradan bakarsınız.. 2 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Ramazan çadırı gibi bir hali var yahu:) 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Angarameda göksu mangal alanının uzaydan görüntüsü. 1200x zumlanmış halini aşağıya mandalla tutturuyorum, oradan bakarsınız.. Nerde o eski mangallar... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Şart Bilakis konaklama yapıp test ettiğim yerdir kendileri. Tam beybi yer? davet diosun yani? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 çok güzel bir iftar ortamı olmuş. emeği geçenlerden ve katılımcılardan ALLAH razı olsun. bir araya gelmek kolay iş değil. iftara gelemedik, inşallah pikniğe geleceğim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Serkan Toker yazdı: Yok bura ora değil bu başka… Ben güç diyorum kudret diyorum siz beybi falan diyip anlamıyorsunuz töbe töbe… aradım sprdum toker deed,m, beybifeys mi dedi Serhat Işık yazdı: pikniğe geleceğim. suv lardan suv beğen 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Beyler görüşmek, sohbet etmek güzeldi, özlemişiz. Motosiklet ile güzel çıktığım yolda, Ayaklığı açık zannedip sola bırakınca, yer çekiminin acımadan işini yapması sonucu motoru yere bıraktım. (Bakin düştüm demiyorum ona göre) ? Ankara girişinde yağmur başladı, ara kesikli boluyu çıkıncaya kadar yağmurlukları kaç kez giyip çıkardım saymadım. ? Erken gelip otelde dinlenmeyi programlamışken, iftara 20 dk kala anca gelebildim. Güzel akşamdı vesselam, motosikleti yükledim, yolcu yoluna gerek, 120 km sabit hız ile dönüş yoluna geçeyim. ? Yağmurlukları giyip, Adana’ya kadar çıkarmamamayı planladım. Zira uğraşmak ciddi vakit kaybı ??? Allaha emanet, seviliyorsunuz. Ahmet geçmiş olsun. ALLAH bir daha göstermesin. Çağlar Bayur yazdı: aradım sprdum toker deed,m, beybifeys mi dedi suv lardan suv beğen gelmeden mi geldikten sonramı abi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Serhat Işık yazdı: gelmeden mi geldikten sonramı abi? piknikten sonra Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: davet diosun yani? Nalakası var? Sende Saldıray abi gibisin ha! 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Nalakası var? Sende Saldıray abi gibisin ha! olur o da gelsin ok atarız Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 https://www.kampyerleri.org/turkiye-kamp-alanlari-haritasi/ Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: @Adnan Çakır abi de varmıştır inşallah @Oğuzhan Çakır baban seni çok andı yanımızda. Evde her şey yolundadır inşallah Ertesi gün sabah ben yine tek seferde çalıştırdım ? 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts