Emre Şimşek 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Geçmiş olsun. Bariyere de Allah şifa versin. Bi kere de bariyer aniden biz geçerken ön cama inmişti. Allahtan altındaki plastik parça iz yaptırmamıştı güzelim 5.20’nin ön camına.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Allah razı olsun hepinizden, kazasız belasız Ankara’ya indim. Niğde’ye doğru devam edeceğim. Muhtemel varırım Adana’ya 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 o değil de direksiyonu bozuk pilli kaykaylardan pili bitmiş motorlardan sıra gelmedi fiesta red vardı mıncıklayamadık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: o değil de direksiyonu bozuk pilli kaykaylardan pili bitmiş motorlardan sıra gelmedi fiesta red vardı mıncıklayamadık Ben biraz baktım. Maşallah o na da @Burak Balıkçı Koltuklar felan içi dışı ateş ediyor 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 “Adım adım Anadolu’ya doğru“ isimli çalışmamız. ? 8 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Ahmet geçmiş olsun görüşmek nasip olmadı inşallah bir dahaki sefere 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Ahmet Kiriş yazdı: yer çekiminin acımadan işini yapması sonucu motoru yere bıraktım. lo lo lo olmuş. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 @Adnan Çakır abi de varmıştır inşallah @Oğuzhan Çakır baban seni çok andı yanımızda. Evde her şey yolundadır inşallah 1 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Bir sonraki toplantımız piknik olacak arkadaşlar.. Havalar ısınınca hazırlayın kendinizi. Park sorunu olmayan bir yaylada, kendin pişir kendin ye yapacağız.. Eşli ve çocuklu olsun durumları olursa onu da gündeme alalım. 14 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Çok güzel bir toplantı olmuş, afiyetler olsun. @Ahmet Kiriş geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: @Adnan Çakır abi de varmıştır inşallah @Oğuzhan Çakır baban seni çok andı yanımızda. Evde her şey yolundadır inşallah oğuzhanı şarza bağlamış olabilir, vesile ile teknolocik arabalarda şarj için gaza basmak gerekmez 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: teknolocik arabalarda c5'in öyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bünyemdeki c5 algısını bi türlü atamıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: c5'in öyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bünyemdeki c5 algısını bi türlü atamıyorum. o eski cebeş , aş kendini 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sonraki toplantımız piknik olacak arkadaşlar.. Havalar ısınınca hazırlayın kendinizi. Park sorunu olmayan bir yaylada, kendin pişir kendin ye yapacağız.. Eşli ve çocuklu olsun durumları olursa onu da gündeme alalım. Özledik büyük toplantıları en büyüğünden olsun eşli çocuklu nineli dedeli torulu kim varsa gelsin 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sonraki toplantımız piknik olacak arkadaşlar.. Havalar ısınınca hazırlayın kendinizi. Park sorunu olmayan bir yaylada, kendin pişir kendin ye yapacağız.. Eşli ve çocuklu olsun durumları olursa onu da gündeme alalım. Bu çok iyi fikir. Buraya daha önce gittim, güzel ve geniş bir alan. Şelale de güzel. https://www.google.com/search?client=opera&q=düzce+güzeldere+şelalesi&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Alternatifleri de listeler, değerlendirme yapabiliriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Öner Kurukuz yazdı: Bu çok iyi fikir. Buraya daha önce gittim, güzel ve geniş bir alan. Şelale de güzel. https://www.google.com/search?client=opera&q=düzce+güzeldere+şelalesi&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Alternatifleri de listeler, değerlendirme yapabiliriz. Üff virajlara bak. Ne güzel yermiş. Gidelim. 1 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Üff virajlara bak. Ne güzel yermiş. Gidelim. Yer için yorum yaptım, yol epey virajlı. Dağa tırmanıyoruz, bu nedenle tırmanma da var. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Üff virajlara bak. Ne güzel yermiş. Gidelim. Adrese baktın mı abi? Deli Mehmet mahallesi diyor:) 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Sıkıntı yapmayın yolu asfalttır ayrıca çadır va bungalov imkanı vardır. Ayrıca trekking için alternatif güzergahları vardır. Cem Işık yazdı: Adrese baktın mı abi? Deli Mehmet mahallesi diyor:) Tam tırmanma rallisi yapılacak yol. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Yayla felan denilince yine SUV piyasasina mi girecuk dedim. Yıldız alman otobanı seviyor da. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yayla felan denilince yine SUV piyasasina mi girecuk dedim. Yıldız alman otobanı seviyor da. Yıldızlar da kayar durmaz yerinde isimli şarkıyı açar dinleriz biz de ? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Öner Kurukuz yazdı: Dağa tırmanıyoruz, bu nedenle tırmanma da var. Süpr.. En sevdiğim.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Lütfen konumu planlarken günübirlik değilde, en az 1 gece konaklayacak şekilde ayarlayalım. Lütfen ama. Yeni bir başlık ister bu konu. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts