Emrah Korkmazz 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Sonunda Kuga'yı tutturdular bu kasayla. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Vurdurmak gerekirse adres belli 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bidaa c5 alır mıyım.. İşime gelirse neden olmasın D&S 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 (düzenlendi) Arabayı alalı ilk defa yıkadım, hemde Adana sıcağında, insan nefes almak dışında bir aktivitede bulunmak istemiyor.😂😂😂 31 Temmuz 2023 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Ahmet Kiriş yazdı: insan nefes almak dışında bir aktivitede bulunmak istemiyor.😂😂😂 Ben onu bile yapamamış sizin yayladaki eve kaçmıştım Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ocak 2024 Paylaş 10 Ocak 2024 Bişey deniyorlar gelip ben ayarliyimmi dedim sen yaklaşma dediler 3 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 17:25 Paylaş Dün saat 17:25 Ahmet Kiriş yazdı: Temamız kamp. 😎 Karavanla gittin ya.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 17:43 Yazar Paylaş Dün saat 17:43 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Karavanla gittin ya.. Arada çadır fantezisi de istiyor insan. Karavan evde, o geçen haftaydı. 😁 Çağlar Bayur yazdı: lobi nirdee Girişte kaldı, beyefendi hoşgeldiniz dedi, çadır deyince görüşmeleri 2.katip seviyesine indirdi. 🫣 Dün saat 17:44 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Cem Işık yazdı: Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? Sanki kır düğünü yapılan bir yer gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce https://www.imdb.com/title/tt0368447/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Cem Işık yazdı: Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? Mehmet Ozyurek yazdı: Sanki kır düğünü yapılan bir yer gibi geldi bana.. bakış açısına güzel örnek olmuş bence de mangal yanı masa gibi Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına güzel örnek olmuş bence de mangal yanı masa gibi Baba olarak musalla taşı görmeyi kır düğünü alanı görmeye yeğlemişiz demek🤪 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Cem Işık yazdı: Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? Dondurma dolabı tentesi 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts