İçeriğe Yönlendir

 Mondeo 2011  160 Bg Ecoboost Selective 2011 Benzinli


Çetin ÇAM

Recommended Posts

Çetin ÇAM

Merhabalar

Size daha önce Mondeo 2011  160 Bg Ecoboost Selective 2011 Benzinli aracımla ilgili su eksiltmeden dolayı yazmıştım görüş almıştım.

Aracım serviste basınç testinde  motor  bloktan kaçırıyor demişti. Açıkcası aylardır kafayı yedim. Okumadığım yazı izlemediğim video kalmadı.

Ancak geçenlerde bakım için gittiğim özel  serviste ustaya olayı bahsettim  usta kaputu açıp bakarken bende yanında sağ dan soldan bakıyorum. 

Gözüme çarptı flanş (Sonradan Öğrendim) ve termostatın olduğu yerden damla damla akıyor.  Fomoco marka flanş taktılar termostatı takamadık. Şükür Kafam çok rahatladı.

 

Şimdi servis buna nasıl motor bloğundan kaçırıyor dedi hala anlamış değilim. Açmadan bilemeyiz. Tamir olmaz ecoboost motor yeni motor gerekli demişti. Bunların dediğine uysak motor parası cepten gidecekti. 

Neden böyle yapıyorlar. Yazık günah değil mi 3-5 değil ki motor bedeli.

Ama yıllarca servis çeken veya sanayi ile haşır neşir olanlar bana " sen aracı bıraktın onlar araç soğuk iken teste tabi tuttular dediler." Gerçekten Araç sıcak iken kaputu açıp gördük araçta kaçıra yeri ayrıca gövde üzerinde su birikintisi vardı. Günahlarına girmek istemiyorum ama bunlar her gelene böyle ise o kazanç o para...

 Yorumu size bırakıyorum.

 

 

 

  • Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

ekobuust ve su eksiltm söz konusu olunca ezber tarife çalışmaya başlıyor, %90 nı motordan da olsa %100 ü önce kontrol edilir, ezbere iş yapılmaz.

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Denkgetirdimi kitlerim hesabı iş yapıyorlar o yüzden insanlarda güvensizlik hakim 

Yorum bağlantısı
Çetin ÇAM

Aynen daha gider miyim hayır. Allah korkusu artık yok. Düşündükçe kafayı yiyeceğim 1.650  tl flaş nere motor nere 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...