Mehmet Göktürk 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Bu arada ücretsiz otopark çok az var yok gibi. Aracınızı ya etkinlik önündeki ispark sokak parkına ya da watergarden avm içine (ücretsiz) parkedebilirsiniz. Watergarden dan yürünebiliyor kolaylıkla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ben gelmiyorum. Konser alanına erken gitmek gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Ben gelmiyorum. Konser alanına erken gitmek gerekiyor. ben gidip yer tutarım sana senin biletleri alayıM Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: ben gidip yer tutarım sana senin biletleri alayıM Biletler isiMe özel. Malum viaypi Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Biletler isiMe özel. Malum viaypi Biletlere sarkan riaypi olur gibi hissediyorum.☠️ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Biletler isiMe özel. Malum viaypi kimlijk sorun değil bende fotokopileri var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ne konseri bu? Alice Cooper abim geliyor🎸🎸🎸 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Alice bana alice deme, o komşu kızı alice kaptı kaçtı coinleri saçlar da yakıyor 9 Haziran 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 vesile ile Türkçe konuşmaz ise atın şişleri sahneye, bak konuşanı var: 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Kodlama hatası var. Ters dönmüş forum sayfası😁 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 o değil de iyi yedik, kapsamlı bir organizayon idi , şimdi yarışmada (topille) kazandığımız pico ile oto alarmı tasarlamak var 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Madem konusu var buraya sorayım. TAPPAS yüklemeden Hailo AI 26TOPS ile OpenCV kullanarak (tercihen Yolov11) yüz tanıma (detect değil) py kod yazan var mı? (Hailo nun git 'indekiler çok yüklü, daha hafif bir şey arıyorum.) Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: Tappas'tan sonra kendimi kaybettim. İsraelli bir firma var. Hailo markası. Raspberry Pi için AI kitleri satıyor. Hızlandırıcı aslında. Böylece çok hızlı ekran kartı işlemcisine flaan ihtiyacınız olmuyor. Bunun bir kartı var, Hailo8 modeli. Onun 26 TOPS (Terra Operation Per Sec) opsiyonu var. Ondan aldım şu an kullanıyorum. Ama onun kendi örnek python kodlarında falan hep TAPPAS metodunu kullanarak Yolov8 (dataseti denebilir) ile yüz tanıma (detect değil) yapmışlar. Ben OpenCV (computer Vision Lib) modellemesini kullanmaya devam ederek yüz tanıma uygulaması yazmak istiyorum. Daha hafif, daha kontrol edilebilir ve daha bildik. Topic te SAMM den de biri olduğunu görünce buraya yazdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Mertol Kip yazdı: İsraelli bir firma var. Hailo markası. Raspberry Pi için AI kitleri satıyor. Hızlandırıcı aslında. Böylece çok hızlı ekran kartı işlemcisine flaan ihtiyacınız olmuyor. Bunun bir kartı var, Hailo8 modeli. Onun 26 TOPS (Terra Operation Per Sec) opsiyonu var. Ondan aldım şu an kullanıyorum. Ama onun kendi örnek python kodlarında falan hep TAPPAS metodunu kullanarak Yolov8 (dataseti denebilir) ile yüz tanıma (detect değil) yapmışlar. Ben OpenCV (computer Vision Lib) modellemesini kullanmaya devam ederek yüz tanıma uygulaması yazmak istiyorum. Daha hafif, daha kontrol edilebilir ve daha bildik. Topic te SAMM den de biri olduğunu görünce buraya yazdım. Eski çamlar bardak oldu kod yazan kalmadı. ota moka yolo (you only look at once) kullanırken öğrencilerin performansı düştü. matrisin tersini alan kod yaz diyorsun T.inverse() yazıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Eski çamlar bardak oldu kod yazan kalmadı. ota moka yolo (you only look at once) kullanırken öğrencilerin performansı düştü. matrisin tersini alan kod yaz diyorsun T.inverse() yazıyor. Mecbur kalmadıkca Delphi (Pascal) ile yazmaya ettiğimi düşünürsek. :)) Ya Yolo ya da itirazım yok da Tappas için 1 GB falan yükleniyorsun. Onu sevmedim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Arkadaşlar bizim teknokentimizin etkinliği ataşehirde. Park yeri sorunu yok pek ücretli gerçi ama. --- Ataşehir Belediyesi & GOSB Teknopark A.Ş. ortaklığı ve Samm Teknoloji iş birliği ile İNOVATA Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Raspberry Pi ve İnovasyon Günü” etkinliği, meraklılarına Raspberry Pi hakkında detaylı bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Raspberry Pi, bir bilgisayar monitörüne veya TV'ye takılan ve standart bir klavye ve fare kullanan, düşük maliyetli, kredi kartı boyutunda her yaştan insanın bilgi işlemi keşfetmesini ve Scratch ve Python gibi dillerde programlamayı öğrenmesini sağlayan yetenekli küçük bir cihazdır. Yaklaşık 3 saat sürecek etkinlikte, katılımcılar Raspberry Pi’ı çok daha yakından tanıyacak ve konuşmacılarımızın tecrübe paylaşımlarından yararlanacaklardır. 10 Haziran 2023, Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak etkinliğimizde siz değerli katılımcılarımızı da aramızda görmek isteriz. *10 kişiye Raspberry Pi hediye edilecektir. Kayıt için: https://bit.ly/3N1zjK4 sadece hediyeyi alabiliyormuyuz? edit: 2023 konusuymuş. para etmez şimdi. vazgeçtim :P 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Ya zaten üç kuruşluk şey. talep olursa birşeyler yapalım hackaton yapacak öğrencilerimiz oraya sponsorluk yapmak isteyen çıkarsa konu verebilirsiniz. "paralel etkinlik" yapabiliriz isterseniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts