Önder Özcan 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Emminin ikamet gepze değil mi? İstanbulda olmak çok da değişik bir durum değil yani Sanki kendisi okyanus kenarında yaşıyo. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Önder Özcan yazdı: Gelme kardeşim! Zorla mı? Beğenmiyorsan gelme Cöhönnömön döbö. Biz seviyoruz 39 derecemizi. Gelicem!!! Köksal Yılmaz yazdı: Emminin ikamet gepze değil mi? İstanbulda olmak çok da değişik bir durum değil yani Havası çok farklı.. Hissedilen 10 derece fark ediyor.. Benim rakım 370 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gelicem!!! Havası çok farklı.. Hissedilen 10 derece fark ediyor.. Benim rakı'm 3 X 70 Gündüz de mi başladın? Bu saatte? O güzellikteki bir kafayla 20 derece de fark var sanabilirsin. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Önder Özcan yazdı: Gündüz de mi başladın? Bu saatte? Yükseklik len, deniz seviyesinden yükseklik.. 2 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Platonik aşık gibi, her gözgöze geldiğimde "acaba" der gibi, bu konudan da takip bildirimi geldiğinde "acaba" diyorum. Tamam mı, yer belirlendi mi çadırlı kamplı mı nasıl diye. Giriyorum konuya, hayal kırıklıkları,hüzünler. Takipten çıkıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Muhittin Kaplan yazdı: Platonik aşık gibi, her gözgöze geldiğimde "acaba" der gibi, bu konudan da takip bildirimi geldiğinde "acaba" diyorum. Tamam mı, yer belirlendi mi çadırlı kamplı mı nasıl diye. Giriyorum konuya, hayal kırıklıkları,hüzünler. Takipten çıkıyorum. Aman! Konu da sana bayılıyor takip ediyon diye.. Çıkarken kapıyı açık bırak ceyran yapsın biraz 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=791933989600749&id=100063524651963&sfnsn=scwspwa&mibextid=RUbZ1f Ayvalık’ta Şenlik varmış. Tek gecelik bir şeymiş. King sever dediler 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: En sevdiğim Gidelim mi.. Kelin birini de döveriz orada 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 https://www.instagram.com/sukucukkoy/?hl=en Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gidelim mi.. Kelin birini de döveriz orada Ben gittim, personelin ilgi alakası çok kötü. Bir de krater temizliği yapılmamış. Biraz koku var. 😊 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 @İsa Acar abimle gittiğimiz Beyağaç Gökyüzü Gözlem Şenliğinden bir kaç kare. Tabiki bunlar sonradan whatsapp grubundan geldi. not:fotoğrafları sildim, sahiplerinden izin almadım 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gidelim mi.. Kelin birini de döveriz orada İsabetli olur. Saatleri ayarlayalım 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Emre Şimşek yazdı: @İsa Acar abimle gittiğimiz Beyağaç Gökyüzü Gözlem Şenliğinden bir kaç kare. Tabiki bunlar sonradan whatsapp grubundan geldi. not:fotoğrafları sileceğim, sahiplerinden izin almadım Bu Satürn fotoğrafı gözle bu şekilde görülmüyor 😔 o fotoğraftaki görüntüyü elde etmek için çok emek ve zaman harcıyorlar. Bi ara astro fotoğrafçılığa merak salmıştım, bendeki teleskobun kundağını değişmekle başlayan macera dslr kamera, tutucu, filtreler falan deyince 3 teleskop parasi tutunca vazgeçtim. 😔 Hep içimde kalmıştır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Temmuz 2023 Paylaş 28 Temmuz 2023 Şu otomatik dünya dönüş takip cihazı ucuz olsa alacam 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Temmuz 2023 Paylaş 29 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Şu otomatik dünya dönüş takip cihazı ucuz olsa alacam Öner Kurukuz yazdı: Bu Satürn fotoğrafı gözle bu şekilde görülmüyor 😔 o fotoğraftaki görüntüyü elde etmek için çok emek ve zaman harcıyorlar. Bi ara astro fotoğrafçılığa merak salmıştım, bendeki teleskobun kundağını değişmekle başlayan macera dslr kamera, tutucu, filtreler falan deyince 3 teleskop parasi tutunca vazgeçtim. 😔 Hep içimde kalmıştır. Zaten etkinlikte basit bir teleskopla gözlem yapmanın ne kadar zor olduğunu fark ettim. Bu fotoğraflardan birisi telefonla çekildi ama diğerleri evet, belki 3-4 günde ortaya çıkıyor. Biz 1 dakikalık pozlamalı fotoğrafların bir tanesini gördük hiç de kötü değildi. Sonra bir dürbün verdi bi tanesi, böyle net bir dürbün yok, cam gibi gösteriyor, dürbünle andromeda’ya baktık. Çok etkileyiciydi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Temmuz 2023 Paylaş 30 Temmuz 2023 Bu var yakında gidenler memnundu 12 agustos http://gokyuzu.gmka.gov.tr/ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Bu var yakında gidenler memnundu 12 agustos http://gokyuzu.gmka.gov.tr/ Tarihler bize uyuyor.. Çocuklarım çok ister bunu.. Katılabilirim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Milattan önce 2023 tü o. Toplandılar da fotoğraf makinası yoktu tabi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Ali Darbaz yazdı: Ne oldu şenliğe. Yazda bitti. Sıcaklar geçsin diye bekliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2023 Arkadaşlar. yardımcı olan kimse yok.. Benim tek başıma yapabileceğim bir şey değil bu.. İl il otel otel gezip yer arayacak vaktim yok maalesef.. Toplantı için hedeflediğimiz bölge, Ankara-İstanbul arası.. Bu bölgede uygun yer bilen, tavsiye ederse, veya tanıdığı olan görüşür ise, devamını biz getiririz.. Geçmişteki toplantılarımız hep bu şekilde oldu.. Nevşehir'i ben organize ettim, Eskişehir'i oradaki arkadaşlar. Bursayı Ersen ve diğer arkadaşlarımız, Çanakkale öylesine, İzmir öylesine. Bir kişiyle olacak iş değil bu.. Bu bölgelerden desteğe ihtiyaç var.. Çok kriterimiz yok.. Ankara istanbul arası olmalı. Kamp ve karavan imkanı olmalı. Bu imkanları olmayanlar için otel olmalı. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2023 Paylaş 22 Ağustos 2023 Üniversite oteli vardı. Değerlendirme dışımı kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts