Servet Aydın 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: Beleş pist turu varmı Bedava peynir fare kapanında Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Kalmalı olursa hafta sonu hadi çay içelim dediğimizdeki kadar oluruz bence. Umarım yanılırım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 9 sn altı olanlar toplanacaz 9 saniye benim için çok kısa . 8 Haziran 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Bolu’ya mı gitsek yine? Olabilir.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: 0-100 9 sn altı olanlar toplanacaz İzzet Baysal? İzzet baysal’ın misafirhanesi görece uygun fiyatlı ve temiz, yörede otopark derdi zaten yok, istanbuldan 250 km gibi mesafe. Her köşe başında sucuk ekmekçi vs var abant gölcük vs gibi doğal alanlar mevcut. . Tercih sizindir tabiki. 4x4 ü olmayanlar öteye denecekse sağlık olsun der, köşeme çekilirim:) 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Ertan Çabuk yazdı: Bolu da hızlı tren duruyor mu?🤡 Durdurruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 İsa Acar yazdı: Çok isterim de, izin çıkmaz bana Biz oraya gelelim 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 (düzenlendi) Kamplı yada kalmalı bir yaz şenliği olabilir. 8 Haziran 2023 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 İzzet Baysal uygundur. Lobisi geniş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Serhat Işık yazdı: Kamplı yada kalmalı bir yaz şenliği olabilir. Evet kamp soran başka arkadaşlarımız da var.. Kamp için İzzet Baysal çevresi uygun mu acaba.. Bilen var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ege tarafı güzel olur. Bana müsaade edin araştırayım. Dağ tatili Ertan Çabuk yazdı: Bolu da hızlı tren duruyor mu?🤡 Gardaşım durdururuk ayıpsın. Servet Aydın yazdı: 0-100 9 sn altı olanlar toplanacaz İzzet Baysal? Ben iki arabaynan geleyim bari. Malum en hızlılardan ikisi bende. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 hanım bu sene çadır tatili istiyordu, çadırı hazırlayayım ben usul usul.... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Çadır kolay. Tuvaleti çözmek gerek ve Bolu çadır konaklama için yanlış yer Çadır için Kuzuyayla idealdir. Tuvalet hazır ağaçlar ile daha ılıman ancak izmit 30 iken Kuzuyayla 20. Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Biz oraya gelelim Süper olur 👌 @Emre Şimşek ne dersin? Bi çalışma yapalım mı? 👌🙂 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece dedeler mi? Napacaksınız? Olsun da torunlar da kabul 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Nere gidiyoz şimdi. Universite kampüsündemi kalacaz tam anlamadım. Hani villa kiralıyorduk. Pardon o başka konuydu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Çadır kolay. Tuvaleti çözmek gerek ve Bolu çadır konaklama için yanlış yer Çadır için Kuzuyayla idealdir. Tuvalet hazır ağaçlar ile daha ılıman ancak izmit 30 iken Kuzuyayla 20. Maşukiye tarafına da bakalım mı ? Ali Darbaz yazdı: Nere gidiyoz şimdi. Universite kampüsündemi kalacaz tam anlamadım. Hani villa kiralıyorduk. Pardon o başka konuydu. Villa değil otel.. yada isteyene kamp Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Çadır kolay. gece ateşi yakan aksakalıı da gelecek mi Ali Darbaz yazdı: Nere gidiyoz şimdi. Universite kampüsündemi kalacaz tam anlamadım. Hani villa kiralıyorduk. Pardon o başka konuydu. kampüsün otelinde isteyen lobide isteyen bahçede çadırda, dileyen bisiklet turunda, göl yakın botu şişirp atarız da 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: gece ateşi yakan aksakalıı da gelecek mi kampüsün otelinde isteyen lobide isteyen bahçede çadırda, dileyen bisiklet turunda, göl yakın botu şişirp atarız da Tamam hanım okeyi verdi. Ne zaman gidiyor. Otelde 1 gün haftasonu kalmaya izin veriyorlarmı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşukiye tarafına da bakalım mı ? Villa değil otel.. yada isteyene kamp Kuzuyayla iyi sanki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Eyfelin altında beyaz peynir karpuz yapsak? 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts