Alptuğ Özcan 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Bugün öğleden sonra Ankara-Samsun arası arabayla tek başıma yolculuk var. Keyif almayacağım bir yolculuk olacak muhtemelen çünkü sıcakta/güneşte araç kullanmayı sevmiyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses çok rahatlatıcı değil mi? Kesmiyor ne ilaç ne antidepresan Çözemedim valla çok enteresan ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Celal Aydın yazdı: 2.0 TDI Passat var o zaman. Orta şeritte hız sabitleyici ile sakin giderken solumdan saçma sapan, yavaşça geçmeye çalışan oldu mu, hız sabitleyici kolunu bir tık yukarı dokunur, 10 km/h artırırdım. Baktım halen sollayacak, bir kez daha dokunurdum, yavaşça arkamda orta şeride geçerdi ? Bayram yolculuğunda bir c5 aircross ile Aksaray Ankara arasında yolculuk boyunca 120 km sabit hızla seyrettik. ikimiz de maksimum hız sınırına sabitlemişiz.. Bazen trafikte sıkıştığımızda 1 tık yavaşlıyor veya bir tık hızlanıyorduk. Tüm yolculuğu birlikte bitirdik O yolda ortalama hız tespiti de var.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses çok rahatlatıcı değil mi? Biz motor sesinden bu sesleri duymuyoruz. Mehmet Göktürk yazdı: Videoyu izleyebiliyor musunuz? https://www.facebook.com/reel/227068153582051?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=S2eJsg Bunun makbul olanı debriyaja basmadan yapılanıdır.. bu atletli arkadaş da öyle yapıyor.. Tabi D1210 da lazım bunu yapmak için.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Murat Gedik yazdı: Doğal güzelliği olan boş yollarda sakin sakin araba kullanmak. Bartın yolu 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Temmuz 2023 Paylaş 13 Temmuz 2023 Kaş yolunda sürdüm geçen hafta , inanılmaz bir doğal güzellik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts