İçeriğe Yönlendir

2006 Connect Su Fıskiye Motoru


Fevzi Göktaş

Recommended Posts

Fevzi Göktaş

İyi günler;

Nette bulamadım. Ne görsel, ne de video yok.2006 Ford Connect cam suyu atmıyor. Motor çalışıyor ama hem ön hem arka cam su atmıyor.

İstediğim ise şu; Motoru bulamıyorum. Sağ tampon altında midir? Araç altından mi ulaşmam lazim?

Yardıminiz lazım? 

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Aynı durumla 2 ay önce karşılaştım. Motor çalışıyor ama su gelmiyordu. Su fıskiyelerinin ucunu iğneyle temizledim düzelmedi. Su deposunun orada pıhtılaşma olmuş. Ünlü markanın jel kıvamında suyla karıştırılan ürününü kullanmıştım. Tabi hemen olmadı. Epeyce zaman geçtikten sonra oldu. Bence motor çalışıyorsa fıskıyelerden sonra o bölüme yoğunlaşın.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Su bidonunun dibindedir, bizim arabalarda davlumbazı sökünce ulaşılıyormuş. Yere su dökülmüyorsa arkadaşların dediği gibi hortumlar veya fıskiyeler tıkalıdır..

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Fıskiye motorunda ufak gözenekli filtre oluyor kireç veya ufak tefek kirlerden tıkanıyor olabilir.

Ön fıskiye memesinin birinin hortumunu sökün hava basın, ağız gücü de işe yarayabilir. Motorda ki tıkanmayı açar tabi kirler yine depoya girer fıskiyeden su gelebilir deneyin bakalım durum ne

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

dediklerinizi yaptım ayrıyeten hortumlardan porçöz sıktım şırınga ile 2-3 gün çalışmadı ama şu an çalışıyor.  sanayiyiye gitmeme gerek kalmadı. yalnız porçöz yaparken dikkat etmeme rağmen kaputun üstüne damlamış. siyah noktalar oluşmuş. boyaya zarar verdik. siyah noktaları kaldırmaya çalışınca boya kalkıyor.

Alıntı
Alıntı

s

 

 

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Keşke porçöz katmasaydınız her yere zarar verir. Cam suyu deposuna bolca su katıp taşırın içerde varsa etkisi iyice azalsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...