Ali Darbaz 19 Kasım 2025 Yazar Paylaş 19 Kasım 2025 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bitik segman yağı değil mi bu liqui molly yağ seçici önerdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2025 Paylaş 19 Kasım 2025 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bitik segman yağı değil mi bu 0,9 u görünce bunu tavsiye etmiştir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2025 Yazar Paylaş 13 Aralık 2025 Arkadaşlar araç takasta fiyat biçilmiş elden gidiyor. Yeğen arabayı duster ile takas etti. Araç aysonu gelecek. Ben o paraya verme dedim. Ama verecek. Forumdan biri isterse 500 binden bırakırız. Almak isteyen varsa 2013 68000 km de 0.9 touch full paket. 500 bin tl. https://shbd.io/s/P5MluP02 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Ümit Türk yazdı: Üç beş kelam yazsaydınız Cimrisinin altı çizili yalnız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 güzeş araç seçmiş motoru nedir duster ın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2025 Yazar Paylaş 13 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: güzeş araç seçmiş motoru nedir duster ın 1.3 tce 145 hp full donanım. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: iyi gider yolda Nekadar iyi. Focus S’e nal toplatır mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: güzel bir karar @İlkay Başaran meşhur motor bundada var. Şimdi @Ali Cihangiroğlu ile hangi yağ konusunda anlaşıcaz. 1 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: @İlkay Başaran meşhur motor bundada var. Şimdi @Ali Cihangiroğlu ile hangi yağ konusunda anlaşıcaz. hayırlı olsun, anlaşacak birşey yok, bu motorun yağı belli 1 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ali Cihangiroğlu yazdı: hayırlı olsun, anlaşacak birşey yok, bu motorun yağı belli Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız 🧿. Benden 4 yaş küçük amcama aldık. . Buna 1.7 milyon verdi. Altın prim yapmasıyla oluşan kazançla aldı. Ben alma dedim ama aldı işte yapcak bişey yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Ali Darbaz yazdı: Benden 4 yaş küçük amcama aldık. . Buna 1.7 milyon verdi. Altın prim yapmasıyla oluşan kazançla aldı. Ben alma dedim ama aldı işte yapcak bişey yok. hayat kısa boşver iyi yapmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak Paylaş 1 Ocak işte böyle zengin olunuyor iyi yapmış realize etmiş 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: Benden 4 yaş küçük amcama aldık. . Buna 1.7 milyon verdi. Altın prim yapmasıyla oluşan kazançla aldı. Ben alma dedim ama aldı işte yapcak bişey yok Siz ne alırdınız özellikle Suv. Renault Duster Dacia kadar tutmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Siz ne alırdınız özellikle Suv. Renault Duster Dacia kadar tutmadı. Station vagona Egea Cross 1.06 Multijet ya da BMW N 13 motorlu Citroën C5 Air Cross 2 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: Station vagona Egea Cross 1.06 Multijet ya da BMW N 13 motorlu Citroën C5 Air Cross 1.6 Multijetmi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Aytac Sakal yazdı: 1.6 Multijetmi evet 1.6 multijet. Arabanın için en azından yumuşak döşeme ile kaplı. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Darbaz yazdı: evet 1.6 multijet. Arabanın için en azından yumuşak döşeme ile kaplı. Evet olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts