Ahmt Demirtaş 17 Temmuz 2023 Paylaş 17 Temmuz 2023 6-7 ay önce aşağıda görselleride göreceğiniz üzere tam tahliye etrafından antifriz damlamasi ve ıslaklık tespiti yaptım. Sonra bu cumartesi radyatörü değiştirdim yenisiyle ancak aynı yerden tam tahliye vanası altında yine antifriz damlası var. Acaba radyatörü gereksiz mi değiştirdim arabada başka sorun olabilir mi. Sızıntılari tespit etmezden önce yedek su deposunun tahliye deliğinden atıyordu hemde depoda su kalmayasiya kadar atıyordu, depo kapağını orjinalle değiştim yine sonuç alamadım. Sonra yedek su depoyu komple değiştim , acaba araçta basınç sorunu var da yedek depodan atamayinca radyatör tahliye vanasından yada etrafından mi atıyor. Üstadlar veya başına gelenlerden bu işin içinden çıkış için fikir beklemekteyim. Hepinize çok teşekkür ederim. İlk iki foto eski radyatöre , en alttaki foto yeni radyatöre aittir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2023 Paylaş 17 Temmuz 2023 Oraya başka yerden yürüyor olmasın? Çıkanın antifreeze olduğuna emin misiniz? Klima radyatöründen gaz kaçırıyor olmasın? O da sarı renkli oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 Ahmt Demirtaş yazdı: tespiti hocam aracı bi lifte kaldırtıp iyice baktırın sani abinin dediği gibi o su bencede başka yerden geliyor oraya ama ne olursa olsun aklınızda olsun araca sakın radyatör sızıntı önleyici atmayın komple radyatör değiştirdim 1 hafta önce onun yüzünden 1 Yorum bağlantısı
Muhammed çeliker 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 ayrıca radyatör hortum kelepçelerini bi kontrol edin hatta mümkünse değiştirin basınçla belkide ordanda kaçırıyor olabilir focus 1 aracımda aylarca aradık nereden su eksilttiğini radyatör alt hortum kelepçesi özelliğini kaybetmiş ordan sıkıştırdıkca sızdırıyormuş kelepçe değişti düzeldi sorunum bi baktırın derim Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 @Muhammed çeliker e katılmakla birlikte kelepçeler biraz daha kalın olanla değiştirin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts