Cem Işık 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Şekli şemali gayet başarılı, güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim bir modeldir, detaylı tanıtım bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 20 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2023 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Benim arkadaş da aldı bundan. Bayağı memnunlardı en son. Tüketim ne durumda? 8 litre civarı karma. Ama daha altına düşmez bence Cem Işık yazdı: Şekli şemali gayet başarılı, güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim bir modeldir, detaylı tanıtım bekliyoruz Valla merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz. Arabanın her yerini kurcalayan, her özelliğini kullanan biriyim Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 Tosun maşaallah. Gül güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Ses sorununun çözümü yok maalesef. İphone u carplay yerine bluetooth dan bağlarsanız ses sorunu çözülüyor. Androidde sorun yok. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 26 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2023 (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Ses sorununun çözümü yok maalesef. İphone u carplay yerine bluetooth dan bağlarsanız ses sorunu çözülüyor. Androidde sorun yok. Gerçelten mi? Ben de bugün servise götürüyordum. Şunu da sorayım. 1) Autohold ı her serferinde açmak mı lazım? autohold aktif değilken, el frenini de otomatik çekmiyor stop edince. 2) Anahtarla yaklaşınca aynaları acıyor ama kapıları açmıyor. Uzaklaşınca kilitlemiyor. 3) arka koltuk yolcu tanımayı kapasamda sürekli emniyet kemeri uyarı sesi geliyor 26 Temmuz 2023 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Temmuz 2023 Paylaş 26 Temmuz 2023 Armağan Pekatik yazdı: Gerçelten mi? Ben de bugün servise götürüyordum. Şunu da sorayım. 1) Autohold ı her serferinde açmak mı lazım? autohold aktif değilken, el frenini de otomatik çekmiyor stop edince. 2) Anahtarla yaklaşınca aynaları acıyor ama kapıları açmıyor. Uzaklaşınca kilitlemiyor. 3) arka koltuk yolcu tanımayı kapasamda sürekli emniyet kemeri uyarı sesi geliyor Carplay olayında bizim işimizi servis çözemedi. Kablosuz iphone ile bağlanınca sanki camlar açık konuşuluyor gibi ses bozuk gidiyor. En son bu modeller böyle oluyor dediler. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2023 Erhan Doruk yazdı: Carplay olayında bizim işimizi servis çözemedi. Kablosuz iphone ile bağlanınca sanki camlar açık konuşuluyor gibi ses bozuk gidiyor. En son bu modeller böyle oluyor dediler. Benim kablolu, kablosuz, bt farketmez. Karşıdaki hiç bir zaman anlamıyor. Sürekli sorun yaşıyorum. Bu kadar basit bir şeyi nasıl çöZemezler? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Temmuz 2023 Paylaş 27 Temmuz 2023 Armağan Pekatik yazdı: Benim kablolu, kablosuz, bt farketmez. Karşıdaki hiç bir zaman anlamıyor. Sürekli sorun yaşıyorum. Bu kadar basit bir şeyi nasıl çöZemezler? telefon apple mi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 29 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2023 Erhan Doruk yazdı: telefon apple mi Evet Yorum bağlantısı
Recommended Posts