Burak Tokcan 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Merhabalar. Bildiğim kadarıyla bir defaya mahsus olan mükerrer MTV ödemeleri deprem bölgesinde yaşayanlar muaf tutuluyor. İki aracım var birisi 01 diğeri 38 plaka. E-Devlet'te 01 plaka olana tek vergi çıkarken 38 plaka olana çift vergi çıkıyor. Bununla alakalı nasıl bir yol izlenecek acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Burak Tokcan yazdı: Merhabalar. Bildiğim kadarıyla bir defaya mahsus olan mükerrer MTV ödemeleri deprem bölgesinde yaşayanlar muaf tutuluyor. İki aracım var birisi 01 diğeri 38 plaka. E-Devlet'te 01 plaka olana tek vergi çıkarken 38 plaka olana çift vergi çıkıyor. Bununla alakalı nasıl bir yol izlenecek acaba? Yasada düzenleme beklemeli yada dava açmalısın. Çünkü deprem bölgesi muafiyeti yasasını ikamete göre değil, plakaya göre yapmışlar.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: muafiyeti yasasını ikamete göre değil, plakaya göre yapmışlar.. kimsede sormamışmı ne yapıyoruz biz diye... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: kimsede sormamışmı ne yapıyoruz biz diye... Emekliye maaş takdir ederken kime sordular ki.. Kesin sormamışlar. Bu ülkede yıllardır plaka değiştirme zorunluluğu yokken, plakaya göre muafiyet tanımlamak yanlış.. deprem tarihinde deprem bölgesinde olanlardan ek mtv alınmayacak demek ve bunu sisteme tanımlamak o kadar kolay ki.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yasada düzenleme beklemeli yada dava açmalısın. Çünkü deprem bölgesi muafiyeti yasasını ikamete göre değil, plakaya göre yapmışlar.. Bende 01 plaka olsa depremle hiç alakam olmadığı halde ek mtvleri ödemeyecek miydim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bende 01 plaka olsa depremle hiç alakam olmadığı halde ek mtvleri ödemeyecek miydim? Mevcut duruma göre evet. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mevcut duruma göre evet. Düzeni çocuk kurmuş gibi mantıktan uzak. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 Peki benim aracım 48 plaka neden tek vergi görünüyor. O zaman hem plaka hem ikamete göre muaf tutuluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts