Mehmet Ozyurek 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Sani Gerşon yazdı: Ben seni bi gecelerde gezdireyim, gözlerinle gör, görürlerse tabi bu yaşta... Olmayacak böyle yoksa. Genişlet Ben senin yaşında iken her gece bir depo benzin yakıyordum. Virajları yan yan dönüyordum. Ürgüp virajlarının dili olsa da konuşsa. Sen benim fiziki yaşıma değil, az yakmakla övünen, motoru stop edince sevinen kendi ruh yaşına bak. 😂😂 Gençlik ölmüş kardeşim. İçi geçmiş. 😅 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Sani Gerşon yazdı: Olmayacak böyle yoksa. Genişlet olmaz tabii, kaç anfi var? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kararısz yani uzun yolda, hani şanzıman olsa yani Genişlet devir bandının hee yerini kullanıyor maşallah Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Birileri devir, hız demiş otomatik bildirim geldi😄 9.viteste 2650 devirde 201 km hız yapıyorum 🫠 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: 4. viteste kalsa yani 188 Genişlet Niye kalsın ki? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: devir bandının hee yerini kullanıyor maşallah Genişlet piston kolu ne diyor bu işe? Metin Uzunoğlu yazdı: Niye kalsın ki? Genişlet bazısı 2.5 milyon verse de o rakamı göremiyor ibrede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: piston kolu ne diyor bu işe? Genişlet çok rahat çok profesyonel 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: derhal? Genişlet Dört çarpı Dört haybridi olanlar naapsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: piston kolu ne diyor bu işe? bazısı 2.5 milyon verse de o rakamı göremiyor ibrede Genişlet Göremez. %8 eğimli inişle 185 anca imiş. Bir youtuber söylemiş. Duyanlar var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Servet Aydın yazdı: Dört çarpı Dört haybridi olanlar naapsın Genişlet beter olsun, lehimi topaklansın ayağına düşsün sıcakken Mehmet Ozyurek yazdı: %8 eğimli inişle 185 anca imiş. Genişlet wuuu yokuş aşşaaa yani? şahanlarla aynı demek ki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Çağlar Bayur yazdı: wuuu yokuş aşşaaa yani? şahanlarla aynı demek ki Genişlet İyi bir şahin onun üstünden atlar.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Kerim Bilge yazdı: Birileri devir, hız demiş otomatik bildirim geldi😄 9.viteste 2650 devirde 201 km hız yapıyorum 🫠 Genişlet Bunun üstüne şanzıman gelmedi daha 😊 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Nissan 1.3 tce açıklamalııııı. Sevgiyle anmalıııııı https://x.com/enginozoren/status/1932841593494491560?s=46 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran 81km ortalama ile 8.7 mi yakmış. 6-7LT yakan birileri vardı, nerede o emmi kod adlı şahsiyet? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Sani Gerşon yazdı: 81km ortalama ile 8.7 mi yakmış. 6-7LT yakan birileri vardı, nerede o emmi kod adlı şahsiyet? Genişlet yani engin çok manipülasyoncu tam da güvenemiyorum. senin arabayla %8 eğimli yolda tırmanırken tapa gaz gitti. 160 civarı. 10 litre yakın. Bakın hibrit çöp dedi bu adam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Sani Gerşon yazdı: 81km ortalama ile 8.7 mi yakmış. 6-7LT yakan birileri vardı, nerede o emmi kod adlı şahsiyet? Genişlet Adam Akdeniz’den tatilden dönüyor. Torosları da aynı hızla çıkmış. Düze çıkınca da video çekeyim bi demiş. Eminim rampalarda çok keyif almıştır. Virajlarda arkası dingilli Toyotaları dıştan dıştan sollayıp yardırmıştır. Ne kadar keyif aldıysa müziği de açmış bak. Eminin direksiyonu okşayıp gerçek dikişli torpidoyu seviyordur. Tansu Kalafatoğlu yazdı: senin arabayla %8 eğimli yolda tırmanırken tapa gaz gitti. 160 civarı. 10 litre yakın. Bakın hibrit çöp dedi bu adam Genişlet Hibrit dediğin servetin araba gibi olacak. 160 ta nefesi kesilip 185 te değirmen gürültüsü yaşatmayacak. Bastın mı gidecek. Sakinleyince de tasarruf ettirecek. Edit. Son hız 180 miş. Devir 5500. 15 km de kadran hatası vardır. Sakın Şahinlere denk gelmeyin. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Birazdan Şikayetvar dan örnek TSI TCE şikayetlerini de okuyacağız 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Adam Akdeniz’den tatilden dönüyor. Torosları da aynı hızla çıkmış. Düze çıkınca da video çekeyim bi demiş. Genişlet Hah, tam da bu işte. Ben o torosları çıkarken de 6LT ile çıkıyorum, düzde de 150 ile 6LT yakıyorum Mehmet Ozyurek yazdı: Virajlarda arkası dingilli Toyotalar Genişlet Bağımsız süspansiyon... Lütfen ama.. Dandik nissan mı sandın? Mehmet Ozyurek yazdı: direksiyonu okşayıp gerçek dikişli torpido Genişlet Nasıl bir fantazidir yahu Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani engin çok manipülasyoncu tam da güvenemiyorum. Genişlet Manipülasyon olsa yine iyi. Doğruyu söyleyince de "bilmiyorsun ki sen" diyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Sani Gerşon yazdı: Hah, tam da bu işte. Ben o torosları çıkarken de 6LT ile çıkıyorum, düzde de 150 ile 6LT yakıyorum Genişlet Ya bırak Sani, senikine çıkmak mı denir.. Getir arabanı, ben Qashqai gibi çıkayım, eminim daha fazla yakar.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Sani Gerşon yazdı: kullanıyorsanız kesinlikle öneriyorum. Yazın istanbul'da 5LT ile, kışın 6LT ile geziyorum. Ekonomi de kasmıyorum. Tansu bey eminim 4.5'la falan geziyordur yazın. Genişlet Yalnız araçtaki gelişigüzel işçilik/detaylardaki tasarım hataları ve yaygın simetri bozuklukları gözümü aşırı derecede tırmalıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Sani Gerşon yazdı: Nasıl bir fantazidir yahu Genişlet Valla ben yapmıyorum tabi.. Ama seninkine binsem.. Bu ne len.. derdim Koray Demir yazdı: Yalnız araçtaki gelişigüzel işçilik/detaylardaki tasarım hataları ve yaygın simetri bozuklukları gözümü aşırı derecede tırmalıyor. Genişlet Adamlar sadece işlevsel düşünmüş.. dikişle, trimle, estetikle, gürültüyle uğraşmamış 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Adamlar sadece işlevsel düşünmüş.. dikişle, trimle, estetikle, gürültüyle uğraşmamış Genişlet Kaputa hafif bastırıyorum göçük tarzında parmağımın izi çıkıyor bu şekilde test etsek sonuç ne olur acaba? 😄 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Koray Demir yazdı: Kaputa hafif bastırıyorum göçük tarzında parmağımın izi çıkıyor bu şekilde test etsek sonuç ne olur acaba? 😄 Genişlet bence bu konuda girmeyin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Koray Demir yazdı: Kaputa hafif bastırıyorum göçük tarzında parmağımın izi çıkıyor bu şekilde test etsek sonuç ne olur acaba? 😄 Genişlet Bu testten geçebilen araç sayısı % 10-15 ancadır bence.. Saninin araba mesela hayatta geçemez.. (Qashqai de geçemez Sani, hemen sataşma) 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence bu konuda girmeyin Genişlet Girelim bu tür konulara aşırı keyifli. 😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts