Koray Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu testten geçebilen araç sayısı % 10-15 ancadır bence.. Saninin araba mesela hayatta geçemez.. (Qashqai de geçemez Sani, hemen sataşma) Güvenlik, basitlik ve sorunsuzluk. Klasik Kaizen tekniği ile 6 Sigma’nın harmanlanmış hali. Daha iyisine ihtiyaç yok. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence bu konuda girmeyin Bence de 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Koray Demir yazdı: Kaputa hafif bastırıyorum göçük tarzında parmağımın izi çıkıyor bu şekilde test etsek sonuç ne olur acaba? 😄 Yiyorsa bunu Hyundai ile Honda da deneyin diyor. Toyotayı söylemeye gerek görmemiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Metin Akbal yazdı: Yiyorsa bunu Hyundai ile Honda da deneyin diyor. Toyotayı söylemeye gerek görmemiş Şimdiki vw lerde dutum nasıl olur acaba demeden edemedim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Şimdiki vw lerde dutum nasıl olur acaba demeden edemedim. Benim arabanın kaputunu 2 elle kaldırıyorum neredeyse. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Metin Akbal yazdı: Bence de yuhhh bunlar nasıl zorlu testler yahu. Özellikle en son vurdukları lastikler. Aman tanrııımmm 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Akbal yazdı: Bence de Rest 😀 Bu da bonus: Tır ile kafa kafaya gerçek test 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yuhhh bunlar nasıl zorlu testler yahu. Özellikle en son vurdukları lastikler. Aman tanrııımmm Bir üst mesajıma bakmanızı rica ediyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Koray Demir yazdı: Bir üst mesajıma bakmanızı rica ediyorum işin şakasındayım o yüzden çok devam etmedim. Dünyada kime sorsanız Kumda, savaşta, sıcakta soğukta, enkazda suda çalışacak araç markası hangisidir deyince akıllara tek marka geliyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: akıllara tek marka geliyor zaten Eti Eti Eti 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: işin şakasındayım o yüzden çok devam etmedim. Dünyada kime sorsanız Kumda, savaşta, sıcakta soğukta, enkazda suda çalışacak araç markası hangisidir deyince akıllara tek marka geliyor zaten Eskidendi o yaw. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Metin Akbal yazdı: Benim arabanın kaputunu 2 elle kaldırıyorum neredeyse. Kapıyı kast etmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Kapıyı kast etmiştim. Kapıyı kastettigini anladım da ağırlık sağlamlık anlamında yazdım bende. Kapının üstüne çıkmamı bekleme abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence bu konuda girmeyin eski teknıoloci daha sağlam diosun yani, haklısın, ne öyle otto dan atkisona çakma yazılıma motoru tekere direkt bağlamalar felan Metin Uzunoğlu yazdı: Kapıyı kast etmiştim. yan çevirelim arabayı kapı kaldırma testi yapalım acaip zor oluo ne ağırmış lem bu kapı diosun 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: eski teknıoloci daha sağlam diosun yani, haklısın, ne öyle otto dan atkisona çakma yazılıma motoru tekere direkt bağlamalar felan yan çevirelim arabayı kapı kaldırma testi yapalım acaip zor oluo ne ağırmış lem bu kapı diosun Yanlış kapıyı açmaya çalışmışsın, diğer taraftakini açsan çok kolay olurdu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Yanlış kapıyı açmaya çalışmışsın, diğer taraftakini açsan çok kolay olurdu ama bu şimdi mi söylenir yaaaa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts