Metin Akbal 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: bolu dağı %4-5 civarıdır. Oralarda deneme bile yapmıyoruz. siz bir de pil full olunca görün. Zor raptediyoruz aslanı Genişlet Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Metin Akbal yazdı: Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Genişlet Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum Genişlet E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Metin Akbal yazdı: E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir Genişlet zortlamak da olabilir bilemedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Paylaş 17 Haziran İçi çoh geniştir https://x.com/mehmetardic_/status/1933137043699429670?s=46 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Geçen biz 6 kişi bindik valla. 9 iyi sığmış 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Haziran Paylaş 17 Haziran cücük gibi diye boks karikatürü vardı o geldi aklıma, elemanlar küçükmüş Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Haziran Paylaş 17 Haziran (düzenlendi) 9 Kişi felan hiçbirşey. Yarışmada araba kazanmak için 17 insan tıka basa dolduruyorlar. https://www.dailymotion.com/video/xtftaq 17 Haziran tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyada kime sorsanız Kumda, savaşta, sıcakta soğukta, enkazda suda çalışacak araç markası hangisidir deyince akıllara tek marka geliyor zaten Genişlet Neden bozulmadıkları çok açık değil mi? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran W124 ün foto tabiki oynanmış. İp var muhabbeti gibi olacak da neyse. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ah C5’im. O da aynı böyleydi. 🥰 Genişlet Seninki değil benim C5 im öyleydi. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Önder Özcan yazdı: Seninki değil benim C5 im öyleydi. Genişlet Seninki efsaneydi.. 3 teker bile yürürdü o.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Seninki efsaneydi.. 3 teker bile yürürdü o.. Genişlet 4 teker bile yürüyemiyordu ki haha 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: siz bir de pil full olunca görün. Zor raptediyoruz aslanı Genişlet Aslan derken? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Haziran Paylaş 19 Haziran İlkay Başaran yazdı: 4 teker bile yürüyemiyordu ki haha Genişlet Nesi yürüyemiyordu balım? Ne zaman yürümedi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Önder Özcan yazdı: Nesi yürüyemiyordu balım? Ne zaman yürümedi? Genişlet Bu forumda senin ve benim arabalarım gömülür abi. Ona mahsuben. Çay söyliyim mi abi? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran Paylaş 19 Haziran İlkay Başaran yazdı: Bu forumda senin ve benim arabalarım gömülür abi. Genişlet Önder'inki teknik olarak iyiydi.. Sadece çirkindi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Önder Özcan yazdı: Seninki değil benim C5 im öyleydi. Genişlet kesin ip var Mertol Kip yazdı: Aslan derken? Genişlet aslan kadar aslan Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: aslan kadar aslan Genişlet ZIYAAAAA! https://youtu.be/l03DCLQH0RY 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts