Metin Akbal Pazartesi 15:18 Paylaş Pazartesi 15:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bolu dağı %4-5 civarıdır. Oralarda deneme bile yapmıyoruz. siz bir de pil full olunca görün. Zor raptediyoruz aslanı Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:35 Paylaş Pazartesi 16:35 Metin Akbal yazdı: Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 16:44 Paylaş Pazartesi 16:44 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:15 Paylaş Pazartesi 18:15 Metin Akbal yazdı: E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir zortlamak da olabilir bilemedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 06:07 Paylaş Dün saat 06:07 İçi çoh geniştir https://x.com/mehmetardic_/status/1933137043699429670?s=46 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 07:55 Yazar Paylaş Dün saat 07:55 Geçen biz 6 kişi bindik valla. 9 iyi sığmış 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 10:59 Paylaş Dün saat 10:59 cücük gibi diye boks karikatürü vardı o geldi aklıma, elemanlar küçükmüş Yorum bağlantısı
Recep Demirci Dün saat 12:57 Paylaş Dün saat 12:57 (düzenlendi) 9 Kişi felan hiçbirşey. Yarışmada araba kazanmak için 17 insan tıka basa dolduruyorlar. https://www.dailymotion.com/video/xtftaq Dün saat 12:59 tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyada kime sorsanız Kumda, savaşta, sıcakta soğukta, enkazda suda çalışacak araç markası hangisidir deyince akıllara tek marka geliyor zaten Neden bozulmadıkları çok açık değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts