Metin Akbal Pazartesi 15:18 Paylaş Pazartesi 15:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bolu dağı %4-5 civarıdır. Oralarda deneme bile yapmıyoruz. siz bir de pil full olunca görün. Zor raptediyoruz aslanı Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:35 Paylaş Pazartesi 16:35 Metin Akbal yazdı: Videoda %8'i göremedim ama %5'i kanıtlamışsın Çakallıdan sonra sayılır mı Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 16:44 Paylaş Pazartesi 16:44 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sayılmaz. Orası ne yav. Ben orayı çıtırlıyorum E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:15 Paylaş Pazartesi 18:15 Metin Akbal yazdı: E arkadaş Akseki ve Yalova-Bursa arasındaki (adını unuttum) rampaları da 180 le cikamayacagimiza göre başka nere kaldı ornekleyecek Seninkine citirlamak denmez ki katlanmak denir zortlamak da olabilir bilemedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 06:07 Paylaş Salı 06:07 İçi çoh geniştir https://x.com/mehmetardic_/status/1933137043699429670?s=46 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 07:55 Yazar Paylaş Salı 07:55 Geçen biz 6 kişi bindik valla. 9 iyi sığmış 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 10:59 Paylaş Salı 10:59 cücük gibi diye boks karikatürü vardı o geldi aklıma, elemanlar küçükmüş Yorum bağlantısı
Recep Demirci Salı 12:57 Paylaş Salı 12:57 (düzenlendi) 9 Kişi felan hiçbirşey. Yarışmada araba kazanmak için 17 insan tıka basa dolduruyorlar. https://www.dailymotion.com/video/xtftaq Salı 12:59 tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 18:34 Paylaş Salı 18:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyada kime sorsanız Kumda, savaşta, sıcakta soğukta, enkazda suda çalışacak araç markası hangisidir deyince akıllara tek marka geliyor zaten Neden bozulmadıkları çok açık değil mi? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:06 Paylaş Dün saat 06:06 W124 ün foto tabiki oynanmış. İp var muhabbeti gibi olacak da neyse. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:35 Paylaş Dün saat 06:35 Mehmet Ozyurek yazdı: Ah C5’im. O da aynı böyleydi. 🥰 Seninki değil benim C5 im öyleydi. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:32 Paylaş Dün saat 07:32 Önder Özcan yazdı: Seninki değil benim C5 im öyleydi. Seninki efsaneydi.. 3 teker bile yürürdü o.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:34 Paylaş Dün saat 07:34 Mehmet Ozyurek yazdı: Seninki efsaneydi.. 3 teker bile yürürdü o.. 4 teker bile yürüyemiyordu ki haha 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 Tansu Kalafatoğlu yazdı: siz bir de pil full olunca görün. Zor raptediyoruz aslanı Aslan derken? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:38 Paylaş Dün saat 07:38 İlkay Başaran yazdı: 4 teker bile yürüyemiyordu ki haha Nesi yürüyemiyordu balım? Ne zaman yürümedi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Önder Özcan yazdı: Nesi yürüyemiyordu balım? Ne zaman yürümedi? Bu forumda senin ve benim arabalarım gömülür abi. Ona mahsuben. Çay söyliyim mi abi? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu forumda senin ve benim arabalarım gömülür abi. Önder'inki teknik olarak iyiydi.. Sadece çirkindi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Önder Özcan yazdı: Seninki değil benim C5 im öyleydi. kesin ip var Mertol Kip yazdı: Aslan derken? aslan kadar aslan Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aslan kadar aslan ZIYAAAAA! https://youtu.be/l03DCLQH0RY 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts