Fatih Aldemir 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 (düzenlendi) Cmax 2004 aracımın kapı fitilleri epeyce inceldiği için yeni kapı fitilleri aldım. Düşünenler için fikir olur diye yazıyorum. Göbel's Profil Ford Focus Kapı Fitili (Takım) (05-11 Mod.) diye satılan fitilleri aldım takım olarak 1049 TL. Fitillerin hepsi aynı boy geldi. Öyle olunca da arka kapılara uzun oldu, ön kapılara için kısa oldu. Ben de arka kapı fitillerinin fazla kısmını keserek ön kapıya ek yaptım. 3. Fotoğraf ön kapının orjinal ve yeni aldığım fitil arasındaki fark. 21 Ağustos 2023 tarihinde Fatih Aldemir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Ek kismi mentese tarafina denk getirseydiniz daha iyi olurdu 2 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 25 Ağustos 2023 Paylaş 25 Ağustos 2023 Ellerinize sağlık. Benim de arka kapıların değişmesi gerekiyor. Fitilini girdiği o kısımlar kopmuş ve su almış paslanma var biraz. Bu fitiller her araç için ayrı ayrı özelliklere mi sahip? Yani bir aracın orjinal fitillerini bulmak mümkün mü acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 26 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2023 Recep Yavuz yazdı: Ellerinize sağlık. Benim de arka kapıların değişmesi gerekiyor. Fitilini girdiği o kısımlar kopmuş ve su almış paslanma var biraz. Bu fitiller her araç için ayrı ayrı özelliklere mi sahip? Yani bir aracın orjinal fitillerini bulmak mümkün mü acaba? Aracın orjinal filitreleri bildiğim kadarı ile çok pahalı. Her aracın ayrı. Benim aldığım da focus için olduğu için az kısa geldi galiba. Erdem Doğan yazdı: Ek kismi mentese tarafina denk getirseydiniz daha iyi olurdu Ekleme yaptığım için su sızar belki diye aşağı yapmıştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Fatih hocam merhabalar konunun üzerinden bir yıl geçmiş şu anda hala memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts