Recep Demirci 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Yıllardır Turkcell kullanıyordum 18 Haziranda Türk Telekoma geçtim.İşyerinde 1-2 metre sağa sola gitsem çekiyor ama gitmesem çekmiyor bu sebeple Türk Telekomdan vazgeçip hazır kampanyayı görmüşken Turkcele geçeyim dedim. Herşey iyi gidiyordu cuma akşamı dijital kurye sim kartı getirdi güvenlik önlemleri sıkıydı.SMS ile Turkcelden hattın taşınma mesajını bekliyorken bir iki mesaj sonrası "Degerli Musterimiz, hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle 5---------- no'lu hattiniz icin numara tasima talebi mevcut operatorunuz tarafindan reddedilmistir. Detayli bilgi icin 0532 532 0000'yi arayiniz. Tesekkur ederiz. B002" şeklinde bir SMS ile hayal kırıklığına uğradım. Artık 90 günün (18 Eylülde doluyor) domasını bekleyeceğim.O gün kampanya olur olmaz bilemiyorum ama Turkcele tekrar geçmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mustafa YILDIRIM yazdı: Avm içlerinde 3 operatöründe baz istasyonları vardır. Hatta ortak anten kullanırlar. Diğer operatörler farklı bir nedenden dolayı çekmiyor olabilir. hocam sonuç odaklıyız. Mesela bugün metroda giderken vodafone’nin çektiği duraklarda turkcell çekmedi. biraz daha deneyimliyeyim. İstanbul’un kırsalında şehrinde, ona göre değerlendiririz artık Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam sonuç odaklıyız. Mesela bugün metroda giderken vodafone’nin çektiği duraklarda turkcell çekmedi. biraz daha deneyimliyeyim. İstanbul’un kırsalında şehrinde, ona göre değerlendiririz artık Geçen aya kadar bende Turkcell kullanıyordum. Çalıştığımız binada odanın iç taraflarında internet çekim problemi yaşıyorduk. Yıllık sözleşme bitince ve uygun teklif gelmeyince Türk Telekom a geçtim. Şimdilik iyi görünüyor. Vodafona geçemiyorum çünkü evde hiç çekmiyor. Mecburen iki operatör arası gidip geliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Recep Demirci yazdı: Yıllardır Turkcell kullanıyordum 18 Haziranda Türk Telekoma geçtim.İşyerinde 1-2 metre sağa sola gitsem çekiyor ama gitmesem çekmiyor bu sebeple Türk Telekomdan vazgeçip hazır kampanyayı görmüşken Turkcele geçeyim dedim. Herşey iyi gidiyordu cuma akşamı dijital kurye sim kartı getirdi güvenlik önlemleri sıkıydı.SMS ile Turkcelden hattın taşınma mesajını bekliyorken bir iki mesaj sonrası "Degerli Musterimiz, hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle 5---------- no'lu hattiniz icin numara tasima talebi mevcut operatorunuz tarafindan reddedilmistir. Detayli bilgi icin 0532 532 0000'yi arayiniz. Tesekkur ederiz. B002" şeklinde bir SMS ile hayal kırıklığına uğradım. Artık 90 günün (18 Eylülde doluyor) domasını bekleyeceğim.O gün kampanya olur olmaz bilemiyorum ama Turkcele tekrar geçmeyi düşünüyorum. 90 gün sınırı sadece sıfır hatlarda var, numaranızı mı değişmiştiniz? https://m.turkcell.com.tr/yardim/turkcellli-olmak/numara-tasima/hangi-durumlarda-numara-tasima-talebim-gecersiz-sayilir İlk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmemiş olması: Taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi ya da geri verme işlemi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir. Müşterilere talebin ret edildiğine dair SMS ile bilgilendirme yapılır, talebini yeniden iletmek isteyen müşteriler, 90. günün sonunda yeniden taşıma işlemleri için başvurabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Ben var olan numaramı taşımıştım Türk Telekoma.Numaramı değiştirmedim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Recep Demirci yazdı: Ben var olan numaramı taşımıştım Türk Telekoma.Numaramı değiştirmedim. Normalde taşınması lazım, bizim personeller 1 hafta dolmadan değişiklik yapıyor sürekli. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Dün beni Türk Telekom müşteri temsilcisi aradı. Numara taşıma talebimin nedenini sordu bende izah ettim. *100# servis ayarlarını önerdi. 444 1 444ü arayıp şebeke çekim arızasında bulunmamı önerdi. Servis ayarlarını denerken ilgili kod hep daha sonra deneyiniz diye cevap verdi.444lü numarayıda bugün aradım hat resetleme yaptım.Telefonu kapatıp yeniden başlattım. Sonra birkaç kişi ile konuşma denemesinde bulundum hepsi sorun olmadığını ve sesimin iyi geldiğini kopmadığını söyledi ve 1 kademe bile çekmeyen yerde 2-3 kademe olmaya başladığını gördüm.Aman nazar değmesin. Böyle olursa zaten fiyat olarakda uygun olan Türk Telekoma devam etmek isterim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Ümit Türk yazdı: 6 Eylüle kadar devam ediyor… Türkcell taşıma kampanyası mı ? Bende taşınacak iki hat var.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Türkcell taşıma kampanyası mı ? Bende taşınacak iki hat var.. Ben taşıdım gayet güzel. Vodafonun çekmediği kırsal yerlerde çok rahat çekiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Bendeki hattı yurt dışı cihazı kaydedebilmek için hanımın üstüne yaptım 2 ay önce. 150 lira 20gb olan tarifem 250 lira 12 gb oldu. Üstüne bir sürü cayma bedeli bindirdiler. Bizim günahımız neydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Benim vodafone hatların taahhütleri 15 ekimde bitiyormuş.. şimdi taşırsak ceza alırlar galiba dimi ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim vodafone hatların taahhütleri 15 ekimde bitiyormuş.. şimdi taşırsak ceza alırlar galiba dimi ? Bir bayiye sormakta fayda var. İleri tarihli taşımada olabilir. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim vodafone hatların taahhütleri 15 ekimde bitiyormuş.. şimdi taşırsak ceza alırlar galiba dimi ? Yanımda uygulamasında görünüyor emmi cayma bedeli. Benden 1 ay için 140 lira aldılar. Faturam 155 liraydı. Şimdi vergiler artacak fatura tutarları değişecek veya türkcellin bu kampanyası bitecek, yeni dönemde başka bir tarifede daha çok para ödeyecektim. Cayma bedeli daha az zarar ettirdi bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Ersen Tapan yazdı: Bir bayiye sormakta fayda var. İleri tarihli taşımada olabilir. @Selçuk Bakış ne dersin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yanımda uygulamasında görünüyor emmi cayma bedeli. Benden 1 ay için 140 lira aldılar. Faturam 155 liraydı. Şimdi vergiler artacak fatura tutarları değişecek veya türkcellin bu kampanyası bitecek, yeni dönemde başka bir tarifede daha çok para ödeyecektim. Cayma bedeli daha az zarar ettirdi bana. Baktım evet görünüyormuş.. taşıyacağım.. Taşıma için gittiğimde bir şey isterler mi benden.. Kimlik dışında tabi.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Baktım evet görünüyormuş.. taşıyacağım.. Taşıma için gittiğimde bir şey isterler mi benden.. Kimlik dışında tabi.. Gitmene gerek yok ki. İnternetten başvur kapına geliyorlar hatla beraber. Gitsen de kimlik dışında bişey istememesi lazım. Gelen eleman kimlik dışında bişey istemedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Gitmene gerek yok ki. Gitmeme gerek kalmadı... Şöyle ki, Ben geçen yıl 24 aylık taahhüt yapmışım.. 15 gb internet,1000 dakika ve interneti devreden tarifeye girmişim.. ikinci yıl 136 lira olacakmış faturalarımız.. Israrla 172 liralık yeni paket satmaya çalışıyorlardı.. Aradım şimdi.. bana mantıklı bir şey söyleyin, yoksa birazdan gidip türkcelle taşıyacağım dedim.. türkcell 10 gb 129 lira dedim.. siz 172 lira tarife öneriyorsunuz dedim.. Gerek yok bir şey yapmayın dedi, 15 ekimden sonra 136 lira 15 gb 1000 dakika olarak devam edecek dedi.. 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gitmeme gerek kalmadı... Şöyle ki, Ben geçen yıl 24 aylık taahhüt yapmışım.. 15 gb internet,1000 dakika ve interneti devreden tarifeye girmişim.. ikinci yıl 136 lira olacakmış faturalarımız.. Israrla 172 liralık yeni paket satmaya çalışıyorlardı.. Aradım şimdi.. bana mantıklı bir şey söyleyin, yoksa birazdan gidip türkcelle taşıyacağım dedim.. türkcell 10 gb 129 lira dedim.. siz 172 lira tarife öneriyorsunuz dedim.. Gerek yok bir şey yapmayın dedi, 15 ekimden sonra 136 lira 15 gb 1000 dakika olarak devam edecek dedi.. Ooohhhh 😄😄 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: @Selçuk Bakış ne dersin ? Son aya giriş yapınca ceza çıkmıyor Emmi, kendi uygulamasından yada müşteri hizmetlerinden teyit edilebilir yine de. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Selçuk Bakış yazdı: Son aya giriş yapınca ceza çıkmıyor Emmi, kendi uygulamasından yada müşteri hizmetlerinden teyit edilebilir yine de. Gerek kalmadı 13 ay daha devam.. Bakınız yukarı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 İstanbul’da kırsal, metro, merkezi yerler ve bodrum katlarda denedim. Turkcell daha iyi. Bazı noktalarda vodafone daha iyi ama totalde turkcell çekim kalitesi daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2023 Yazar Paylaş 5 Eylül 2023 Çekimden kastınız nedir ? Ses mi internet mi ? Sesin çektiği yerde internetin çekmediği operatör vodafone dur net. 3 operatörü yanyana getirin 3 ü çeker. Ama söz konusu internet olunca maalesef vodafone sınıfta kalıyor. Ama birini arasan ulaşırsın 😅😅 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gerek kalmadı 13 daha devam.. Bakınız yukarı Olsun sen yine de geçiş yap 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Ümit Türk yazdı: Çekimden kastınız nedir ? Ses mi internet mi ? Sesin çektiği yerde internetin çekmediği operatör vodafone dur net. 3 operatörü yanyana getirin 3 ü çeker. Ama söz konusu internet olunca maalesef vodafone sınıfta kalıyor. Ama birini arasan ulaşırsın 😅😅 evet vodafone'de internet ile konuşma aynı değil. ama ben genel değerlendirdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts