Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul’da kırsal, metro, merkezi yerler ve bodrum katlarda denedim. Turkcell daha iyi. Bazı noktalarda vodafone daha iyi ama totalde turkcell çekim kalitesi daha iyi Ben türkcel kullanıyorum. Evdeki diğer hatlar vodafone. Türkcell diğerlerinin çekmediii yerde çekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 torosların tepesinde, dağın başında, allah'ın bile unuttuğu yerde vodafone çekerken turkcell çekmiyor; fakat aynı vodafone merkezde kanser edebiliyor, hazır son ayken ben de geçmiş bulundum. yıllardır ensar vb muhabbetlerden boykotluydu da lanet olsun dedim en son. ev interneti için de türk telekom ve vodafone arasında kaldım, gerçi 4 ay var, vodafone'da kalıp, ev internetini de vodafone'a taşısam bayağı -340'a 250 falan - avantajlıydı ama ona da güvenemedim. mobil hatla fark azalacaktı ama yine de avantajlı, düşünen varsa aklında bulunsun. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 Türk Telekom ile hat resetleme felan yaptım ama nafile. Birkaç saat iyi sonra yine kötü. Maalesef çekmiyor. Kiminle konuşsam sesin kesik kesik geliyor diyor 90 gün olmasına 12 günüm kaldı.Pahalılığına bakmadan Turkcelle geçeceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 telekom var bizde hattın kesildiğini görmedim vodanın can çekiştiği mekanda bile başarılı, sizin bu durum her semtte her yerde aynı mı oldu sim değişimi ile? 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 Günümün 10 saati işyerindeyim ve ofisimde çekmiyor. Bana en gerekli anlarda çekmiyor. İşyeri harici bir problem yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 Mevkiye göre değişiyor.. Nevşehir koca bir mahallenin ilk 2 katında hiç bir hat doğru dürüst çekmiyor.. Vericileri gözle görüyoruz ama çekmiyor.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2023 Paylaş 7 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Nevşehir koca bir mahallenin ilk 2 katında altta ne var ki ona bakmalı frekans bozucu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Kampanya devam ediyor mu veya güncel bir kampanya var mıdır? vodafone taahhüt son ayında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 nurtopu gibi yeni tarife haberleri bile geliyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Kampanya devam ediyor mu veya güncel bir kampanya var mıdır? vodafone taahhüt son ayında. 6 ekime kadar banada lazım. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 Eylül 2023 Paylaş 22 Eylül 2023 Bugün itibariyle yeniden Turkcell dünyasına geçiş yaptım.Numara taşırken internet kanalıyla ve sim kartı Turkcell Mağaza aracılığı seçenekleriyle yaptım.Turkcell mağazasına gidip görevli arkadaşlarla işlemlerimiz yapıp sim kartımı aldım.3 gün sonrada numara taşımanın yapılacağı gün-saatte hattımı taşıdım.Sabahleyin ofisimde birkaç kişi ile telefon konuşmam gayet çekim kalitesi düzgün bir şekilde gerçekleşti. Hattımı taşırken yap-boz paketlerini gördüm ve kontratsız olup cayma bedeli olmaması nedeniyle bu paketi tercih ettim.Belirli aralıklarla sabit faturalı paketleri inceleyip uygun bir paket olursa da paketimi,tarifemi değiştirmeyi düşünüyorum.Yap-boz paketi ile kullanıcı istediği tercihleri yapabiliyor ve fiyatınıda görebiliyor.Turkcell mağazasındaki görevli arkadaşla sohbetimde yap-boz paketini aşağı yukarı her ay aynı miktarda kullandığım düşünülürse her ay küçük miktarlarda faturaya yansıyacağını söylemesi ise artı bir durumdu.Bu ay 192 ₺ olan Yap-boz Medium paketinin gelecek ay olsa olsa 195-196 ₺ olacağını söyledi.Her ay büyük bir artış olmadığını söyledi.Çünki sabit ücretli fatura paketi olmadığı için her ay tarifenin fiyatında değişiklik durumu var. Genellikle işyerinde ve evde Wi-Fi imkanı olduğu için çok yüksek GB ihtiyacım yoktu. Bana daha çok çekim kalitesi gerekliydi. Şu anda kullandığım tarife detayları resimde yer almakta. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Kampanya devam ediyor mu veya güncel bir kampanya var mıdır? vodafone taahhüt son ayında. Böyle bir şey çıkmış yeni, işini görürse onlinedan başvuru yapılması lazımmış. Metin Uzunoğlu yazdı: 6 ekime kadar banada lazım. Uyarsa Hocam bakabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Bu arada ekleme olsun ay sonuna kadar geçerli imiş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Eylül 2023 Paylaş 25 Eylül 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bu arada ekleme olsun ay sonuna kadar geçerli imiş. Bugün sabah Turkcell mesaj gönderdi sözleşmeniz bitti diye. Kullsndığım tarife benzerleri 250~300 bandında idi hemen Vodafone taşıdım aylık 25 gb net, 1000 dk görüşme, 100 tl opet yakıt ile 270 tl. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Türkcell taahhüdüm bitiyor.. Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. Normalde kullanımıma baksa, hem interneti hem dakikayı düşürmesi gerekirdi.. vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. Çekmediği zaman yaşanacak pişmanlığı da düşünelim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Çekmediği zaman yaşanacak pişmanlığı da düşünelim Yazılım attırır nolmuş yani 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Türkcell taahhüdüm bitiyor.. Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. Normalde kullanımıma baksa, hem interneti hem dakikayı düşürmesi gerekirdi.. vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. pttcelle gel çok güzel hem heryerde çekiyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazılım attırır nolmuş yani Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Eylül 2023 Yazar Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Türkcell taahhüdüm bitiyor.. Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. Normalde kullanımıma baksa, hem interneti hem dakikayı düşürmesi gerekirdi.. vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. İnternette sürekli dışarda değilim wifi ile işime çözerim diyorsan dediğin olabilir. Vodafone seste işe yarıyor. Ama internet konusunda aman Allah'ım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Türkcell taahhüdüm bitiyor.. Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. Normalde kullanımıma baksa, hem interneti hem dakikayı düşürmesi gerekirdi.. vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. Abi mümkünse taahhütsüz paketlere taşı, memnun kalmazsan dönüşün ucuz olur. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haydaa. 300 ü ver diyorsunu yani. Taahhütsüz pakete geçip yeniden türkcele geçebilirsin emmi. Türkcelldeki numara taşıma kampanyalarına bakılabilir öncesinde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Taahhütsüz pakete geçip yeniden türkcele geçebilirsin emmi. Türkcelldeki numara taşıma kampanyalarına bakılabilir öncesinde Çok uzun iş. Sim kart değişince bir çok sorun çıkacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts