İçeriğe Yönlendir

Turkcell Numara Taşıma Kampanyası

Ümit Türk

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İstanbul’da kırsal, metro, merkezi yerler ve bodrum katlarda denedim. Turkcell daha iyi. Bazı noktalarda vodafone daha iyi ama totalde turkcell çekim kalitesi daha iyi

Ben türkcel kullanıyorum.  Evdeki diğer hatlar vodafone. 
Türkcell diğerlerinin çekmediii yerde çekiyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

torosların tepesinde, dağın başında, allah'ın bile unuttuğu yerde vodafone çekerken turkcell çekmiyor; fakat aynı vodafone merkezde kanser edebiliyor, hazır son ayken ben de geçmiş bulundum. yıllardır ensar vb muhabbetlerden boykotluydu da lanet olsun dedim en son. ev interneti için de türk telekom ve vodafone arasında kaldım, gerçi 4 ay var, vodafone'da kalıp, ev internetini de vodafone'a taşısam bayağı -340'a 250 falan - avantajlıydı ama ona da güvenemedim. mobil hatla fark azalacaktı ama yine de avantajlı, düşünen varsa aklında bulunsun.

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Türk Telekom ile hat resetleme felan yaptım ama nafile. Birkaç saat iyi sonra yine kötü. Maalesef çekmiyor.

Kiminle konuşsam sesin kesik kesik geliyor diyor

90 gün olmasına 12 günüm kaldı.Pahalılığına bakmadan Turkcelle geçeceğim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

telekom var bizde hattın kesildiğini görmedim vodanın can çekiştiği mekanda bile başarılı, sizin bu durum her semtte her yerde aynı mı oldu sim değişimi ile?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Günümün 10 saati işyerindeyim ve ofisimde çekmiyor. Bana en gerekli anlarda çekmiyor.

İşyeri harici bir problem yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mevkiye göre değişiyor.. 

Nevşehir koca bir mahallenin ilk 2 katında hiç bir hat doğru dürüst çekmiyor.. 

Vericileri gözle görüyoruz ama çekmiyor.. 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Nevşehir koca bir mahallenin ilk 2 katında

altta ne var ki ona bakmalı :mamba: frekans bozucu

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Kampanya devam ediyor mu veya güncel bir kampanya var mıdır? vodafone taahhüt son ayında.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Kampanya devam ediyor mu veya güncel bir kampanya var mıdır? vodafone taahhüt son ayında.

6 ekime kadar banada lazım. 

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

1695382400475.md.jpg

Bugün itibariyle yeniden Turkcell dünyasına geçiş yaptım.Numara taşırken internet kanalıyla ve sim kartı Turkcell Mağaza aracılığı seçenekleriyle yaptım.Turkcell mağazasına gidip görevli arkadaşlarla işlemlerimiz yapıp sim kartımı aldım.3 gün sonrada numara taşımanın yapılacağı gün-saatte hattımı taşıdım.Sabahleyin ofisimde birkaç kişi ile telefon konuşmam gayet çekim kalitesi düzgün bir şekilde gerçekleşti.

Hattımı taşırken yap-boz paketlerini gördüm ve kontratsız olup cayma bedeli olmaması nedeniyle bu paketi tercih ettim.Belirli aralıklarla sabit faturalı paketleri inceleyip uygun bir paket olursa da paketimi,tarifemi değiştirmeyi düşünüyorum.Yap-boz paketi ile kullanıcı istediği tercihleri yapabiliyor ve fiyatınıda görebiliyor.Turkcell mağazasındaki görevli arkadaşla sohbetimde yap-boz paketini aşağı yukarı her ay aynı miktarda kullandığım düşünülürse her ay küçük miktarlarda faturaya yansıyacağını söylemesi ise artı bir durumdu.Bu ay 192 ₺ olan Yap-boz Medium paketinin gelecek ay olsa olsa 195-196 ₺ olacağını söyledi.Her ay büyük bir artış olmadığını söyledi.Çünki sabit ücretli fatura paketi olmadığı için her ay tarifenin fiyatında değişiklik durumu var.

Genellikle işyerinde ve evde Wi-Fi imkanı olduğu için çok yüksek GB ihtiyacım yoktu.

Bana daha çok çekim kalitesi gerekliydi.

Şu anda kullandığım tarife detayları resimde yer almakta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Köksal Yılmaz yazdı:

Böyle bir şey çıkmış yeni, işini görürse onlinedan başvuru yapılması lazımmış.

56594564_WhatsAppImage2023-09-25at11_15_23.jpeg.1383d0f520a2110da136cc8fa9263527.jpeg

Metin Uzunoğlu yazdı:

6 ekime kadar banada lazım. 

Uyarsa Hocam bakabilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

Bu arada ekleme olsun ay sonuna kadar geçerli imiş.

Bugün sabah Turkcell mesaj gönderdi sözleşmeniz bitti diye. Kullsndığım tarife benzerleri 250~300 bandında idi hemen Vodafone taşıdım aylık 25 gb net, 1000 dk görüşme, 100 tl opet yakıt ile 270 tl. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Türkcell taahhüdüm bitiyor.. 

Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. 

Normalde kullanımıma baksa, hem interneti hem dakikayı düşürmesi gerekirdi.. 

vodafonda güzel paketler var.. taşıyacağım.. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çekmediği zaman yaşanacak pişmanlığı da düşünelim :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Çekmediği zaman yaşanacak pişmanlığı da düşünelim :)

Yazılım attırır nolmuş yani

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kullanımıma göre planlayıp önerdiği tarifeler iki kat internet ve 2,5 katı para.. 

pttcelle gel çok güzel hem heryerde çekiyor

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mehmet Ozyurek yazdı:

İnternette sürekli dışarda değilim wifi ile işime çözerim diyorsan dediğin olabilir. Vodafone seste işe yarıyor. Ama internet konusunda aman Allah'ım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Abi mümkünse taahhütsüz paketlere taşı, memnun kalmazsan dönüşün ucuz olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

Haydaa. 300 ü ver diyorsunu yani.  

Taahhütsüz pakete geçip yeniden türkcele geçebilirsin emmi. Türkcelldeki numara taşıma kampanyalarına bakılabilir öncesinde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Oğuzkan Erışık yazdı:

Taahhütsüz pakete geçip yeniden türkcele geçebilirsin emmi. Türkcelldeki numara taşıma kampanyalarına bakılabilir öncesinde

Çok uzun iş. 
Sim kart değişince bir çok sorun çıkacak 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...