Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok uzun iş. Sim kart değişince bir çok sorun çıkacak eldeki müşteriyi kaçırınca daha çok para kazanıyorlar demekki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sim kart değişince bir çok sorun çıkacak Rehber için diyorsan hepsini mail adresine taşırsın emmi. Başka sorun çıkmaz 1 haftada halledersin herşeyi. Telefon 2 saate yakın kullanım dışı kalıyor taşıma sırasında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Rehber için diyorsan hepsini mail adresine taşırsın emmi. Başka sorun çıkmaz 1 haftada halledersin herşeyi. Telefon 2 saate yakın kullanım dışı kalıyor taşıma sırasında Bankalara giremiyorsun.. Vodafone taşıyınca bankaların hepsine bi gitmek gerekecek.. Sonra turkcele taşıyınca tekrar gitmen gerekecek. Rehber sorun değil.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bankalara giremiyorsun.. Bunu kaldırdılar sanırım . Geçen hafta bir arkadaşım taşıdı , hiç sıkıntı olmadan hepsine girebildi. Cihazı tanıyor galiba sistem artık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Banka uygulamaları çalışıyor. Ama sms gelmiyor. Ya atm ya görüntülü görüşme falan istiyorlar Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Haydaa. 300 ü ver diyorsunu yani. 300ü verme. Taahhüt dolmadan 1 hafta önde ara 532 yi ben faturasız tarifeye geçmek istiyorum de. 2 gün içinde sana güzel bir teklifle dönerler. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Haydaa. 300 ü ver diyorsunu yani. Ben şubatta yapmıştım 2 ay vodafoneda kaldım sonra turkcelle ucuza döndüm. Mehmet Ozyurek yazdı: Bankalara giremiyorsun.. Vodafone taşıyınca bankaların hepsine bi gitmek gerekecek.. Sonra turkcele taşıyınca tekrar gitmen gerekecek. Rehber sorun değil.. Kolayca hallediyorsun artık abi, şubeye gitme gelme yok, çağrı merkezinden mi uygulamadan mı ne yapmıştım ben. 26 Eylül 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bankalara giremiyorsun.. Vodafone taşıyınca bankaların hepsine bi gitmek gerekecek.. Sonra turkcele taşıyınca tekrar gitmen gerekecek. Rehber sorun değil.. Köksal Yılmaz yazdı: Ben şubatta yapmıştım 2 ay vodafoneda kaldım sonra turkcelle ucuza döndüm. Kolayca hallediyorsun artık abi, şubeye gitme gelme yok, çağrı merkezinden mi uygulamadan mı ne yapmıştım ben. Telefondan halloluyor cihaz tanımlama. Sadece ziraatte şubeyle görüşmem gerekti. Geri kalanı iletişim hattından çözülüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Ersen Tapan yazdı: Bunu kaldırdılar sanırım . Geçen hafta bir arkadaşım taşıdı , hiç sıkıntı olmadan hepsine girebildi. Cihazı tanıyor galiba sistem artık. klasik bankalarda atm ye uğramak gerekiyor, e-bank ler de uygulama üstünden tıklanıyor vesile ile her bankada da atm ye gidilmesi gerekmiyor, yaşayarak öğrenion sitelerinde bilgi de yok , o gün rüzgar nerden esmişse 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Eylül 2023 Yazar Paylaş 26 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Banka uygulamaları çalışıyor. Ama sms gelmiyor. Ya atm ya görüntülü görüşme falan istiyorlar Bana bir tek iş bankası sorun çıkardı bu konuda. Onu da iş cep üzerinden kaldırdım. Diğer garanti ve yapıkredi sorun çıkarmadı. Cihaz akıllı olarak tanımlı olduğundan herhalde. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bankalara giremiyorsun.. Vodafone taşıyınca bankaların hepsine bi gitmek gerekecek.. Sonra turkcele taşıyınca tekrar gitmen gerekecek. Rehber sorun değil.. Öyle birşey yok, geçen sene Turkcell e tsşınjnca olmadı öyle bir şey yarın son durumu yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Ümit Türk yazdı: Bana bir tek iş bankası sorun çıkardı bu konuda. Onu da iş cep üzerinden kaldırdım. Diğer garanti ve yapıkredi sorun çıkarmadı. Cihaz akıllı olarak tanımlı olduğundan herhalde. qnb garanti ve iş’te sorun yaşamadım ama vakıf yordu. Görüntülü konuşma yaptık. Kimliğimi kaç kere ön arka yapıp gösterdim. Yani biraz pratik olmayan bi vatandaşla bunu yapmaya çalışsa kesinlikle 1 saat görüşme sürerdi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Eylül 2023 Yazar Paylaş 27 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: qnb garanti ve iş’te sorun yaşamadım ama vakıf yordu. Görüntülü konuşma yaptık. Kimliğimi kaç kere ön arka yapıp gösterdim. Yani biraz pratik olmayan bi vatandaşla bunu yapmaya çalışsa kesinlikle 1 saat görüşme sürerdi. Devlet bankaları teknoloji konusunda çok geride. Hala milattan önceki ATM cihazları duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 (düzenlendi) Turkcell Eski paketimin dolmak üzere olduğunu ve %100 artışla yeni paket sunduklarını söylemek için aramışlardı bitime 2 ay kala. Çok olduğunu söyleyip kabul etmemiştim. Biraz bekledim. 5 GB yerine 7GB ve gene 1000 dk vs. teklif etmişlerdi( ben pek kullanmıyordum evde Telekom vardı sabit int.) Ama 35 gün kala bir bayiye girip kabul ettim. Anında o ay başında (bitimden 2 ay önce) başlamış gibi sistem otomatik olarak bitişi de 2 ay önceye çekti. 5 gün daha geç müracaat etsem bitiş tarihimde 1 ay kaybım olacaktı. Kısacası bitime 1 ay daha kalmadan acele etme sonlandırmak için. Ayrıca son gittiğim türkcell bayii Vodafonun türkiyeden çekilmeye hazırlandığını söyledi. Eniştemim internetten başvurusuna 2 gün içinde gelip sözleşme yapılacağını söyledikleri halde 1 ay geçmişti O'da türkcellde kaldı. Teklif ücretleri eski müşteri olmanıza göre de az da olsa değişiyor. Ama genelde % 100 oluyor. Gene ayrıca tercihiniz Türktelekom Mobil de olabilir mi acaba diye düşündüm ama fiyat farkını bilmiyorum maalesef. Selamlar. 27 Eylül 2023 tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi dilbilgisi hatası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Kürşat Gönüllü yazdı: gibi sistem otomatik olarak bitişi de 2 ay önceye çekti. 5 gün daha geç müracaat etsem bitiş tarihimde 1 ay kaybım olacaktı. aslında kazanç olmuş ta olabilir, seneye 2 ay misli pahalıdan başlayabilir Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Yılın son ayında genelde çok avantajlı tarifeler çıkar. Git gel dediğimiz farklı operatöre geçip geri geldiğinde daha uygun tarifeler her zaman çıkar. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Eylül 2023 Paylaş 27 Eylül 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Öyle birşey yok, geçen sene Turkcell e tsşınjnca olmadı öyle bir şey yarın son durumu yazarım. Bugün Vodafone sim kartı taktım hiçbir işlem yapmadan işcep, vakıf ve ziraat cep uygulamalarına giriş yaptım @Mehmet Ozyurek. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Banka uygulamaları çalışıyor. Ama sms gelmiyor. Ya atm ya görüntülü görüşme falan istiyorlar Sim kart blokesi Telefon bankacılığı ile sesli yanıt ile yapılabiliyor. Vakıf, Teb ve Garanti bu şekilde yapılabiliyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Mustafa YILDIRIM yazdı: Sim kart blokesi Telefon bankacılığı ile sesli yanıt ile yapılabiliyor. Vakıf, Teb ve Garanti bu şekilde yapılabiliyor. vakıf görüntülü görüşerek açtı blokeyi Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: vakıf görüntülü görüşerek açtı blokeyi bunu belirtmeyi unutmuşum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2023 Paylaş 28 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: vakıf görüntülü görüşerek açtı blokeyi qnb, mesasj attı bloke koyacaktık ama mobili çok sık kullandığınız için koymadık diye, sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım , hiç tınlamayan banka da oldu, atm ye gel gel yapan da 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2023 Paylaş 29 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: qnb, mesasj attı bloke koyacaktık ama mobili çok sık kullandığınız için koymadık diye, sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım , hiç tınlamayan banka da oldu, atm ye gel gel yapan da qnb kısıt koymadı. 1 ay sonra atm’den kartla para çekince blokenizi kaldırmak ister misiniz dedi. Sms gelmiyormuş meğer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2023 Paylaş 29 Eylül 2023 atm ye kısıt olmaz zaten ters çeviririm o bankayı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Dijital kurye sözleşme ile kartı 5 gündür getiremedi. Telefonumu güncellediğim halde hala okuldaki çocuğu arayıp yanıt alamadık diyorlar. Ben bulaştım siz bulaşmayın ya da bulaşın uğraş olur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Geçeli 1,5 ay oldu. Bir sürü banka işlemi yaptım. Saçma bi yerde takıldım. Bankamatiğe gidip sim kart blokesini kaldırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts