Selçuk Bakış 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biz daha önce bu şekilde tarife kullandık. ancak saatten kartı çıkarıp telefona takmam gerekti hafta sonu saat yerine telefon kullansın diye. ondan sonra gelen faturada şok olmuştuk. hat sadece o ımeiyi tanımlanıyor başka cihaza takınca tarife iptal olup yüksek fatura geliyor. işin garibi o tarifeyi tanımlamak için sms gerekli o da bazı saatlerde yok (bizim saatte yoktu )şubedeki arkadaşa bunu anlatana kadar baya uğraşmıştım. sonrası kendileri halletti, nasıl yaptılar hatırlamıyorum. Aynen Abi, mağaza personelleri bu olayı zamanında çok suistimal edince böyle önlem aldı Turkcell, yoksa anlık olarak sim kartı başka telefonlara takmalarda ekstra fatura yansıtmıyorlardı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vodafone çok güzel geldi bu gece. 20gb 191, 30gb 285 lira ve 9 gün kaldı yazıyor. benim turkcell taahhüdü 25 güne bitiyor. Geçersem ceza ödüyor muyuz şimdi? Son ay ceza yok denmiş 60gb 387 liraymış. Bence güzel fiyatlar diğerlerine göre Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vodafone çok güzel geldi bu gece. 20gb 191, 30gb 285 lira ve 9 gün kaldı yazıyor. benim turkcell taahhüdü 25 güne bitiyor. Geçersem ceza ödüyor muyuz şimdi? Son ay ceza yok denmiş Selçuk Bakış yazdı: Tedbir amaçlı müşteri hizmetlerinden teyit et, son ayda cayma bedeli çıkmıyor. Dün müşteri hizmetleri ile konuştum, son ay cayma bedeli olmadığını teyit ettim. Sonra mağazaya gittim, abi tt faturasız hatta geç, 3 sonra hattın açılınca gel yapayım dedi. TT'e gittim, faturalı için bir tarifeye geçmen lazım. O da taahhütsüz pahalı olur, faturasız için de hattına 200 lira yüklememiz lazım dedi. Niye deyince, abi çok git gel yapan oluyor, önüne geçmek için dedi. Uzatmamayım, tt'ye geçtim. Hattım açılınca hemen geri Turkcell'e geçeceğim. Bu arada annemi ve babamı da ucuz tarife olmadığı için turkcell'den bimcell'e geçirmiştim. Şimdi onları da turkcell'e geçireceğim. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Mahmut Yıldız yazdı: 3 sonra hattın açılınca gel yapayım dedi. 3 vakte kadar mı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Turkcell’deki kampanyanın son haftası, geçecek olan varsa hızlıca değerlendirsin Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3 vakte kadar mı Evet ama kabaran bir şey çıkmadı falda 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: Şöyle bir tarife gördüm, yalnız Turkcell'de çocuk saati tarifelerinde saatin imei numarasının çocuk saati olarak teyit edilmiş olması gerekiyor, aksi durumda günce normal tarifeye çevriliyor tarife. Tcl(Alcatel) Wıky, bilicra gibi markalarda sorun olmuyor, diğer markası belli olmayan çocuk saatleri ise telefon gibi görüyor onları. İşlem sadece mağazalardan yapılabiliyor. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/akilli-cocuk-saati-tarifesi-2-gb Taşıma ve yeni tesis ile gelenlere var, taahhütün bitmesine 8 gün varsa bimcele geçiş yapıp anında geri Turkcell'e geçiş yapılabilir. Toplamda 4 gün gibi bir süre yeterli olur aslında Saat TCL o yönden sıkıntı yok ama eski müşteriye olmaz demişler, benim hattım Turkcell, çocuğun hat TT ama benim üstüme o da geçerli olur mu ki. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Saat TCL o yönden sıkıntı yok ama eski müşteriye olmaz demişler, benim hattım Turkcell, çocuğun hat TT ama benim üstüme o da geçerli olur mu ki. Çocuğun hattı turkcel değilse olur, geçiş yaparken saati mağazaya gösterip, tarifeyi teyit edip öyle geçmekte fayda var, yoksa ciddi tarife ücreti çıkar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Turkcell müşteri hizmetlerini aradık. Son ay operatör değiştirince ceza kesmiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: Teşekkürler hat taşıma başvurusunu yaptım @Selçuk Bakış 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Turkcell müşteri hizmetlerini aradık. Son ay operatör değiştirince ceza kesmiyormuş. Ben yarın sabahtan arayıp öğreneceğim gerekirse mağazaya gideceğim tekrar. Vodafone geçiş yaparım olmadı yarın araştırıp biran önce halletmeye çalışacağım. Mevcut tarife 30 gb 400 tl, güncel aynı tarife ilk 3 ay 600 sonra 650 tl. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Eyüp Çetin yazdı: 23 gün önce Türk Telekoma geçmiştim şimdi cayma bedeli ödeyip değiştireceğim. Başvuruyu yaptım. Cayma bedeli istemiyormuş 1 ay şimdi Telekom’a geçiş işlemi başlattım açıldığı gün iptal edeceğim. Metin Akbal yazdı: Cayma bedeli son fatura dahil 850 çıkıyor 😅 Napsam acaba Abi geçişten sonra 1 ay hakkın varmış cayma için. Bence müşteri hizmetleri ile görüş veya Türkcell bayi ile Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ağustos 2024 Paylaş 4 Ağustos 2024 Arif Aykın yazdı: Cayma bedeli istemiyormuş 1 ay şimdi Telekom’a geçiş işlemi başlattım açıldığı gün iptal edeceğim. Abi geçişten sonra 1 ay hakkın varmış cayma için. Bence müşteri hizmetleri ile görüş veya Türkcell bayi ile Bayi ile görüştüm 1 fatura dönemi geçtiği için cayma bedeli yüksek çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ağustos 2024 Paylaş 4 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Teşekkürler hat taşıma başvurusunu yaptım @Selçuk Bakış Dün çocukların hattınıda taşıdım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ağustos 2024 Paylaş 4 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Dün çocukların hattınıda taşıdım. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ağustos 2024 Paylaş 4 Ağustos 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Dün müşteri hizmetleri ile konuştum, son ay cayma bedeli olmadığını teyit ettim. Sonra mağazaya gittim, abi tt faturasız hatta geç, 3 sonra hattın açılınca gel yapayım dedi. TT'e gittim, faturalı için bir tarifeye geçmen lazım. O da taahhütsüz pahalı olur, faturasız için de hattına 200 lira yüklememiz lazım dedi. Niye deyince, abi çok git gel yapan oluyor, önüne geçmek için dedi. Uzatmamayım, tt'ye geçtim. Hattım açılınca hemen geri Turkcell'e geçeceğim. Bu arada annemi ve babamı da ucuz tarife olmadığı için turkcell'den bimcell'e geçirmiştim. Şimdi onları da turkcell'e geçireceğim. Bugün tt hattım açıldı. Faturasız hattıma yüklemek için aldıkları 200 lirayı yüklememişler, gittim, yüklettim. Gitmişken tekrar turkcell'e geçmek için başvuru yaptım. İki gün önce de anne ve babamı geçirmiştim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Dün çocukların hattınıda taşıdım. faturayı hesapladınz mı? ben de taşıyayım dedim aylşık 235 tl yazanın detaylarına girince aylık 296 tl ye geldiğini hesapladım,mğerse 439tl olacakmış onu da hesaplayamamışm ilandaki rakamlarda vergi ler hariçmiş 325 tl yazanı seçince 559 tl oluyor aylık fatura 6 Ağustos 2024 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 ilave: bu ayki 235 yazan tarifeye geçince fatura 296 tl gelecek ve eylül ayında bir üst pakete geçilme şartı var onun fiyatı şu an belirisz, geçilmez vaz cayılır ise ağustos için 439 tl ödenecekmiş Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: ilave: bu ayki 235 yazan tarifeye geçince fatura 296 tl gelecek ve eylül ayında bir üst pakete geçilme şartı var onun fiyatı şu an belirisz, geçilmez vaz cayılır ise ağustos için 439 tl ödenecekmiş 12 ay taahhütlü Yıllık abonelikde fiyat o kadar artmıyor. 325+vergi oluyor. Vergi de aylık 60 falan. Aylık aboneliklerde dediğin gibi oluyor Çağlar abi. Çağlar Bayur yazdı: 325 tl yazanı seçince 559 tl oluyor aylık fatura Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Eyüp Çetin yazdı: 12 ay taahhütlü Yıllık abonelikde fiyat o kadar artmıyor. 325+vergi oluyor eylülde yeni üst pakete geçersen diyor, o tarife de eylül de açıklanacak rakam belirsiz yani, bu kampanyada Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: eylülde yeni üst pakete geçersen diyor, o tarife de eylül de açıklanacak rakam belirsiz yani, bu kampanyada Yok abi yanlışın var. Hatta girip şimdi baktım yıllık 12 aylık taahhüt verirsen vergiler de dahil 325 TL. Eğer senin dediğin gibi olsa yanıltıcı reklam olur. Ama bu tarifelere aylık taahhüt süz geçersen 559 lira oluyor fatura. İhtiyacı olan hemen geçmeli çok güzel bir kampanya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Eyüp Çetin yazdı: Yok abi yanlışın var. Hatta girip şimdi baktım yıllık 12 aylık taahhüt verirsen vergiler de dahil 325 TL. Eğer senin dediğin gibi olsa yanıltıcı reklam olur. Ama bu tarifelere aylık taahhüt süz geçersen 559 lira oluyor fatura. İhtiyacı olan hemen geçmeli çok güzel bir kampanya. ben demedim turkcell diyor ki: Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20GB paketi aktiflenir. kalan ay kadar üst pakete geçmek ne zaman yapılacak? benim anladığım bir sonraki ay 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: ben demedim turkcell diyor ki: Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20GB paketi aktiflenir. kalan ay kadar üst pakete geçmek ne zaman yapılacak? benim anladığım bir sonraki ay İlk ay verilen hediye GB için bunu yazmışlar. @Selçuk Bakış bu işlerden daha iyi anlıyor ona da soralım. Sendeyiz Selçuk 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: hediye GB 20gb paketi diyor, hediye olan da 15 gb lık bir miktar, küçük yazılar ve vergi hariç afişe gel gel fiyetı beni ürkütür 6 Ağustos 2024 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Eyüp Çetin yazdı: İlk ay verilen hediye GB için bunu yazmışlar. @Selçuk Bakış bu işlerden daha iyi anlıyor ona da soralım. Sendeyiz Selçuk 😁 Hangi paketi soruyoruz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts