Selçuk Bakış 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Sonradan bi şeyler çıkarmasınlar başımıza, esnaf olmadığınız halde geçmişsiniz vs diye Ayın 21'in de Vodafone tarifem doluyor, geçsem mi bilemedim Şuan Vodafoneda 30 Gb internet 3000 dk Sınırsız sosyal medya paketi Sınırsız Whatsapp Redli 30Gb Ultra Paket kullanıyorum aylık 303 TL'ye Ama 21.02.2025 son günmüş Yok sonradan bir şey istenmiyor size uygunsa geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Yok sonradan bir şey istenmiyor size uygunsa geçebilirsiniz. Uygunluktan kasıt nedir? Kriter var mı ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Uygunluktan kasıt nedir? Kriter var mı ki? Kriter yok interneti ve konuşma süresi uyuyorsa 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Uygunluktan kasıt nedir? Kriter var mı ki? Bütçe ve paket uyuyorsa Mehmet Ozyurek yazdı: Kriter yok interneti ve konuşma süresi uyuyorsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Galiba geçeceğim, Kaç günde oluyor geçiş 2 gün.. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Turkcell e her baktığımda kalan interneti 50 KB ve katları görüyorum. Yine de KB olarak düşmeli, örneğin kalan 281 KB gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Faturasız hatlar için; Faturasız paket, kampanya ve tarifelerde yurt içi ve yurt dışı data ücretlendirme periyodu 1 KB, konuşma ücretlendirme periyodu 60 sn’dir. Faturalı hatlar için, direk bir paylaşım yapılmamış ama konuşmalar için 60 sn değil, konuştuğumuz süre kadar paketten düşüyor veya faturaya ekliyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Yok sonradan bir şey istenmiyor size uygunsa geçebilirsiniz. Mehmet Ozyurek yazdı: Kriter yok interneti ve konuşma süresi uyuyorsa Selçuk Bakış yazdı: Bütçe ve paket uyuyorsa Sim kartınızı nasıl teslim aldınız? Mağazadan mı, kurye ile mi yoksa eSim mi aldınız? Mağazadan alsak evrak belge vs sormazlar dimi esnaf tarifesi için? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Sim kartınızı nasıl teslim aldınız? Mağazadan mı, kurye ile mi yoksa eSim mi aldınız? Mağazadan alsak evrak belge vs sormazlar dimi esnaf tarifesi için? Mağazadan kimlik ile pinli işlem yaparak teslim alıyorsunuz, istedikleri evrak kimlik birde e devlet üzerinden bir adres evrakı taranıyor veya adınıza kayıtlı bir fatura. Bunları da genelde işlemi yapan personel sizden destek alarak halleder. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat (düzenlendi) İstanbulda çok daha iyi çekiyor 20 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 Şubat Paylaş 20 Şubat (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Sim kartınızı nasıl teslim aldınız? Mağazadan mı, kurye ile mi yoksa eSim mi aldınız? Mağazadan alsak evrak belge vs sormazlar dimi esnaf tarifesi için? Ben kurumsal hattı geçirdim, kurye ile istedim. İstediğin günü de rezervasyon oluşturabiliyorsun kuryeye. Yüz taraması/foto çekmişler, kimliği okutmuş/işlemiş, bir de imza almışlar. Cuma idi sanırım müracaat ettim. Salı gününe randevu oluşturdum, kurye sim kartı getirdi. Bu sabahta geçiş oldu Turkcell'e. 20 Şubat tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Selçuk Bakış yazdı: istedikleri evrak Adres evrakı, kimlikten başka bir evrak istiyorlar mı işte, paketin adı esnaf paketi ya onunla ilgili bir şey sormuyorlar mı? Ben esnaf falan değilim sıradan bir bordrolu çalışanım Emin Önal yazdı: Anladığım kadarı ile e-Sim alan yok, Etliye sütlüye karışmadan e-sim alarak numara taşıma oluyor mu acaba Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Adres evrakı, kimlikten başka bir evrak istiyorlar mı işte, paketin adı esnaf paketi ya onunla ilgili bir şey sormuyorlar mı? Ben esnaf falan değilim sıradan bir bordrolu çalışanım Anladığım kadarı ile e-Sim alan yok, Etliye sütlüye karışmadan e-sim alarak numara taşıma oluyor mu acaba Evrak yok, isteyecekleri evraklar sizin veya her hangi bir vatandaşın verebileceği evraklar, e sim vs fark etmez alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Evrak yok, isteyecekleri evraklar sizin veya her hangi bir vatandaşın verebileceği evraklar, e sim vs fark etmez alabilirsiniz. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: Başvurdum akşam alacağım mağazadan Acity Avm yakınsa eğer Müdürüne selamımı söyleyerek işlem yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat yok orası uzak kalıyor bana, Metromall'e gideceğim akşam 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mart Paylaş 9 Mart Aytac Sakal yazdı: Bende Vodafone Şirket ve Özel olmak üzere 2 Hat mevcut.Yine benim adıma 2006 da Hanıma aldığımız TT Hattı mevcut.40 Gb 1000 Dk 586+Kdv teklif geldi.Daha önemlisi çekim kalitesinden memnun değiliz Türkcell ve Vodafone baktık.Türkcell Bayi geçen hafta 12-13 Aralık son gün dedi Ben Vodafone tercih ettim.60 Gb 324+15 Tl Kdv kampanya vardı geçiş yaptık. Negatif bir puan vereyim...Hediye Çarkından Gb geliyor.Kullanımda Hediye Çarkı ile beraber Aylık kotamdanda yiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Paylaş 9 Mart Aytac Sakal yazdı: Negatif bir puan vereyim...Hediye Çarkından Gb geliyor.Kullanımda Hediye Çarkı ile beraber Aylık kotamdanda yiyor. Vodafone mu bu. Bence hatadır. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mart Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Vodafone mu bu. Bence hatadır. Vodafone Mehmet Bey 2 saat önce arayıp rahatsızlığımı bildirdim sistem otomatik kesiyormuş. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Kullanıcı olarak 25 yaş altı çocuğunu tanımlatana 1000 dk 250 sms 10 gb 200 lira 20 gb 260 lira. Süre kısıtlı. Ek olarak önceki hafta 10 gb 250 lira olana geçmiştim, bayiye tekrar gittim 1 günle kampanya güncellenmiş dedim 200 lira olarak güncellediler. Bazen memlekette güzel şeyler de olabiliyor 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Metin Akbal yazdı: Kullanıcı olarak 25 yaş altı çocuğunu tanımlatana 1000 dk 250 sms 10 gb 200 lira 20 gb 260 lira. Süre kısıtlı. Ek olarak önceki hafta 10 gb 250 lira olana geçmiştim, bayiye tekrar gittim 1 günle kampanya güncellenmiş dedim 200 lira olarak güncellediler. Bazen memlekette güzel şeyler de olabiliyor Evet Mayıs sonuna kadar 3 gündür gidemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ümit Türk yazdı: Dün itibari ile geçiş sağladım Bende dün gördüm. Ayın 21 inde tahattüt bitti. Haziran 21e kadar vodafoneu kullanabilirim ama 20 günü çöpe atacağım. Fiyatlar çok cazip Yorum bağlantısı
Recommended Posts