Ümit Türk 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Görkem Karakaş yazdı: Bende dün gördüm. Ayın 21 inde tahattüt bitti. Haziran 21e kadar vodafoneu kullanabilirim ama 20 günü çöpe atacağım. Fiyatlar çok cazip ben 60 gün kala yaptım ama eğer haziranda kampanya devam ediyor derlerse varyaaaaa onları ben öperim. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ümit Türk yazdı: ben 60 gün kala yaptım ama eğer haziranda kampanya devam ediyor derlerse varyaaaaa onları ben öperim. 31 mayısta bitiyor sözleşmeye baktım. Ama böyle durumlarda 1 haziranda olmasada 10 haziran gibi devam ettiriyorlar. Bu ara işler durgun herhalde vodafoneda devam ettirdiler geçen ay Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 saat önce Paylaş 7 saat önce "Turkcell Numara Taşıma" isimli bir konu vardı bulamıyorum. Google aramada da çıkmıyor. Hainler kimler saldırıyor güzel forumumuza böyle. Neyseki tarayıcı geçmişinde buldum meğer fırsat ilanları bölümündeymiş. Soruya gelirsek, GSM operatör Abonelik ücretlerinde cayma bedeli hesabı kabaca nasıl hesaplanıyor. Bilgili arkadaşlar aydınlatır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Recep Demirci yazdı: "Turkcell Numara Taşıma" isimli bir konu vardı bulamıyorum. Google aramada da çıkmıyor. Konu ilanlar bölümünde imiş.. Google ilanları göremez. Teknoloji/Telefon altına taşıdım.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Recep Demirci yazdı: "Turkcell Numara Taşıma" isimli bir konu vardı bulamıyorum. Google aramada da çıkmıyor. Hainler kimler saldırıyor güzel forumumuza böyle. Neyseki tarayıcı geçmişinde buldum meğer fırsat ilanları bölümündeymiş. Soruya gelirsek, GSM operatör Abonelik ücretlerinde cayma bedeli hesabı kabaca nasıl hesaplanıyor. Bilgili arkadaşlar aydınlatır mı? valla cayma bedeli 365 tl ise ve 1 yıl 365 gün olduğu için vodafone kalan gün sayısına göre hesaplıyor direk ve yanımda uygulamasından hesaplanıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts