İçeriğe Yönlendir

Turkcell Numara Taşıma Kampanyası

Ümit Türk

Recommended Posts

Ümit Türk
Görkem Karakaş yazdı:

Bende dün gördüm. Ayın 21 inde tahattüt bitti. Haziran 21e kadar vodafoneu kullanabilirim ama 20 günü çöpe atacağım. Fiyatlar çok cazip

ben 60  gün kala yaptım ama eğer haziranda kampanya devam ediyor derlerse varyaaaaa onları ben öperim.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Ümit Türk yazdı:

ben 60  gün kala yaptım ama eğer haziranda kampanya devam ediyor derlerse varyaaaaa onları ben öperim.

31 mayısta bitiyor sözleşmeye baktım.

Ama böyle durumlarda 1 haziranda olmasada 10 haziran gibi devam ettiriyorlar. 

Bu ara işler durgun herhalde vodafoneda devam ettirdiler geçen ay

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Recep Demirci

"Turkcell Numara Taşıma" isimli bir konu vardı bulamıyorum. Google aramada da çıkmıyor.

Hainler kimler saldırıyor güzel forumumuza böyle.

Neyseki tarayıcı geçmişinde buldum meğer fırsat ilanları bölümündeymiş.

Soruya gelirsek,

GSM operatör Abonelik ücretlerinde cayma bedeli hesabı kabaca nasıl hesaplanıyor. Bilgili arkadaşlar aydınlatır mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Recep Demirci yazdı:

"Turkcell Numara Taşıma" isimli bir konu vardı bulamıyorum. Google aramada da çıkmıyor.

Konu ilanlar bölümünde imiş.. Google ilanları göremez.

Teknoloji/Telefon altına taşıdım.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Recep Demirci yazdı:

Soruya gelirsek,

GSM operatör Abonelik ücretlerinde cayma bedeli hesabı kabaca nasıl hesaplanıyor. Bilgili arkadaşlar aydınlatır mı?

valla cayma bedeli 365 tl ise ve 1 yıl 365 gün olduğu için vodafone kalan gün sayısına göre hesaplıyor direk ve yanımda uygulamasından hesaplanıyor

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

vodafone pahalı fiyat çekti. tekrar turkcelle geçelim ama var mı acaba web sitesinde göremediğimiz duyamadığımız kampanya

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)
Recep Demirci yazdı:

Soruya gelirsek,

Bu soruyu cok sonra gordum; acak cayma bedeli su sekilde hesaplanıyor:

Diyelim ki 1 yıllık taahüt verdiniz; una göre 100 lira olan aylık ödeme yerine 80 lira ödeyeceksiniz 12 ay boyunca. 8. ay sonunda çıkmak istediniz;

- operatör iki hesap yapıyor; bir tanesi size verdiği indirimler: 8 ay x 20 = 160 TL

- digeri ise cikmak istediginiz icin kalan odemeyi taahüt ettiginiz tutar: 4 ay x 80 = 320 TL

Bu rakamlardan kucuk olani size ceza olarak yansitiyor. 

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Türk Telekom da 20 GB 130 TL olan bir kampanya vardı hattımızı (kızımın) taşıdık süreç yarın başlayacak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

turkcell'de 7-15 yaş kimlik nosu getirene 48gb 390+20 lira vergiyle

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

bu 7-15 yaş çocuğumuz olmak durumundaymış. bu arada aynı tarifenin 25gb(350+20), 18gb(270+20) ve daha düşük olanları da var

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ben hattımın taahhütünü yine Turkcell ile yeniledim. Geçen ay sorguladığımda 470 TL olarak önerilen paket (15 gb internet, 1000 dakika konuşma vs) bu ay 500 TL olmuştu. Her ayın başında zam geliyormuş. Vodafone sordum, aynı fiyata denk geliyordu, Türk Telekom zaten benim oturduğum yerde doğru düzgün çekmiyor.

E-sime geçmeyi düşünüyordum ama BTK düşüncelerimi okuyup hepsini yasakladı sağolsun :fiuw:

O yüzden Turkcell devam...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ahmet Çankaya yazdı:

20 gb vodafone geçtim 132 lira...

Numara taşımayla bana da 240 TL gibi bir paket geliyordu ama açıkcası Vodafone çok yavaş kalıyor. Turkcell daha hızlı, o yüzden Turkcell'de kalmayı tercih ettim.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

edevlette tüm paketleri karşılaştırabiliyorsunuz oradan uygun olanı seçin

ama turkcellin herkese açık esnaf tarifeleri var taşıma için

20 gb internet 1000 dk 500 sms  350 tl vergi dahil

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Rekabet kurumu şunlara bi ceza kesse. Bunlar aralarında anlaşmış müşteri çeviriyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Yani dışardan gelene verebiliyorsa mevcut müşteriye neden vermiyor. Neden mevcut müşterisini korumayı tercih etmiyor.  Sanki yönetime bakın bu kadar müşteri kazandık demek gibi birşey bu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Yaklaşık 10 gündür Vodafone kullanıyorum şimdilik memnunum. Uzun yıllar sonra tekrar Vodafone geçtim. Yanımda uygulaması arayüzüde güzel.

10 GB 178 ₺ olan paketi seçtim.

Sim kart bloke atmlerden kaldırdım düzenim devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

turkcell'de 7-15 yaş kimlik nosu getirene 48gb 390+20 lira vergiyle

nasıl yapıyoruz bunu abi :) bu ay vodafone'dan koşarak uzaklaşmak istiyorum da

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...