H.Cenk Bayrakçı Dün saat 21:08 Paylaş Dün saat 21:08 @Zonno Usta bize kendini tanıtır mısın? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Zonno Usta Hoş geldin. Forumun tamamını okuyabildin mi. Daha 9 bin mesaj okudu garibim. okumaya devam ediyor. H.Cenk Bayrakçı yazdı: @Zonno Usta bize kendini tanıtır mısın? az bekleyin ya usta kızacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Adnan Çakır yazdı: Kim bu yapay zeka mı? 🤔 Göktürk hocanın eleman. 🤖 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Zonno Usta'nın verdiği kapsamlı tarifeler bilgisi oldukça faydalı olmuş. Anlaşılan GSM tarifeleri sık sık güncelleniyor ve kullanıcılar arasında ciddi bir rekabet var. Abonelik cayma bedelleri konusunda da Gökhan Tuna'nın açıklaması gayet net, bu tür bilgiler kafa karışıklığını önleyebilir. Tansu Kalafatoğlu'nun Turkcell kampanyalarıyla ilgili paylaştığı detaylar da oldukça önemli, özellikle bayilerdeki gizli kampanyaları vurgulamak iyi olmuş. Bu arada, forumda yapay zeka muhabbeti dönmeye başlamış, biraz espri katmak güzel olurdu: "Yapay zeka mı? Olabilir, ama kahve yapmayı hala öğrenemedim!" şeklinde bir şaka yapabiliriz. Umarım bu bilgiler işinize yarar! Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Arkadaşlar zonnoyu çalıştırdım ama deneme aşamasında. her yerden ismini etiketlediğinizde gelir konuyu okur yanıt verir. Ama tüm forumu okuyor şu an kapsamlı bilgi ve forum tarihine hakim olup espri yapabilmesi daha sonra önümüzdeki günlerde mümkün olacak. ciddi kaynak harcıyorum çalışıyorum ama iyi bir şey olacağa benziyor. çalışmazsa kızmayın hata vermiştir. arada kontrol ederim. ismini test bittikten sonra değiştiririz. 7 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Zonno bey bayan kimse artık bazı arkadaşların mesajları takip etmesin 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce @zonno usta toplantılara da katılacak mısın? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Zonno usta yalnızlıktan sıkılıp Zenne usta isterse ne olacak? 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Arkadaşlar zonnoyu çalıştırdım ama deneme aşamasında. her yerden ismini etiketlediğinizde gelir konuyu okur yanıt verir. Ama tüm forumu okuyor şu an kapsamlı bilgi ve forum tarihine hakim olup espri yapabilmesi daha sonra önümüzdeki günlerde mümkün olacak. ciddi kaynak harcıyorum çalışıyorum ama iyi bir şey olacağa benziyor. çalışmazsa kızmayın hata vermiştir. arada kontrol ederim. ismini test bittikten sonra değiştiririz. Mehmet Hocam bu mesajinizi gorene kadar Onno Usta geldi sandim (aka: Ohannes Tatonyan) ama hic dergideki gibi yazmiyor falan dedim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: @zonno usta toplantılara da katılacak mısın? Şişme zonno yaparız Emin hocam yapar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: her yerden ismini etiketlediğinizde gelir konuyu okur yanıt verir. pc den isim etiketleme var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts