Çağlar Bayur 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: Hangi paketi soruyoruz? Genişlet herhangi,, her paketin 2 alt açıklamasındaki detaylarda üst pakete geçme olayı var Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: herhangi,, her paketin 2 alt açıklamasındaki detaylarda üst pakete geçme olayı var Genişlet Abi reklamda belirtilen kısma telsiz kullanım ücreti dahil olmuyor genelde, birde taahhüt vermek gerekiyor. Harici ücret çoğunda çıkmaz, ha hat yeni ise birde yeni hat ücreti gelir ekstra. Paket aşımı vs ayrıca ücret çıkıyor ama şimdi Turkcell akıllı faturayı ücretsiz tanımlıyor. Hattı Turkcelle yeni geçen varsa bu hizmetten de ücretsiz faydalanabilir. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: Hangi paketi soruyoruz? Genişlet Mesela 40gb 325TL olan paket. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Eyüp Çetin yazdı: Mesela 40gb 325TL olan paket. Genişlet Numara taşıma ile geçince 12 ay taahhütlü paket ücreti artı telsiz ücreti, sıfır hat alınca bunlara ek 180 TL daha. Yani numara taşıma ile 325 + 15 TL sıfır hatta + 15 TL daha aylık ödeniyor. 12 taahhütlü fiyatlar. 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Ağustos 2024 Paylaş 6 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: Numara taşıma ile geçince 12 ay taahhütlü paket ücreti artı telsiz ücreti, sıfır hat alınca bunlara ek 180 TL daha. Yani numara taşıma ile 325 + 15 TL sıfır hatta + 15 TL daha aylık ödeniyor. 12 taahhütlü fiyatlar. Genişlet Eyvallah. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ağustos 2024 Paylaş 7 Ağustos 2024 Benim hat dün açıldı. 40 gb, 325 lira olan paket. İlk faturayı paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 7 Ağustos 2024 Paylaş 7 Ağustos 2024 vodafone'dan turkcell'e geçmiştim, şimdi tekrar vodafone'a geçiş yaptım, tansu abi sağ olsun yazmış. son 20 gün içindeydim, cayma bedeli 0'mış, turkcell canlı destek'ten alınan güncel bilgi. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Ağustos 2024 Paylaş 7 Ağustos 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Benim hat dün açıldı. 40 gb, 325 lira olan paket. İlk faturayı paylaşırım. Genişlet Benim hattımda açıldı uygulamada faturanız 325 TL şeklinde görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 60 GB 390 TL olan tarifeye geçtim 15 tl de telsiz kullanımla beraber 405 tl gelecek fatura dedi turkcell çalışanı. 30 gb kulanım içinde aynı fatura tutarı ödeme yapıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 Zaten Turkcell kullanıyordum fakat yapboz pakete sahiptim ve cayma bedeli olmayan ama taahhütsüz bir paketti. Dolayısıyla bir süre sonra Turkcell bu paketi kullanıma kapatabilirdi. Hazır böyle bir kampanyasını görünce değerlendirmek istedim. 03.08.2024 te Türk Telekom faturasız hatta numara taşıma talebime istinaden 04.08.2024te gelen SMS ile 06.08.2024 saat 06.40da geçiş yaptım. 06.08.2024 te Turkcell Faturalı hatta numara taşıma talebime istinaden 07.08.2024te gelen SMS ile 09.08.2024 saat 10.56da geçiş yaptım. Her iki şirkette onay süreci talebin ertesi günü ve geçişide 3 gün sonrası oldu. An itibariyle tekrar Turkcelle geçtim. Paket detayları Paket İsmi:Büyük Festival 10 GBSınırlı Süreli 10GB 1000DK + 250SMS İlk ay 10GB Hediye 2 aylık YouTube Premium Turkcell'den Hediye! Ücretsiz Akıllı Fatura ile paket aşımı yapmamak için Akıllı faturayı Turkcell'li olduktan sonra aktiflemek gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız. Vergilerle ilgili detaylar için tıklayınız. 185 ₺ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 Arkadaşını vodafone davet eden kişi 500 lira artı 3 x 30 gb hediye internet kazanıyor https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?referer=amb-a25b42fa-87aa-4c48-95e8-94768b107f66&cid=perf-ambaff Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 Üç hattımı taşıdım, ikisinde internet bağlantı problemi oluyor, iletişim merkezi, samsung teknik servis vs ile görüştüm ama düzelmedi. Simi başka telefonda denedim, başka gibi bu telefonda denedim olmadı. İki hattı Vodafone geri taşımayı düşünüyorum. TURKCELL müşteri temsilcisi benim hattının ana hst diğerlerinin buna bağlı olduğu gibi bir cümle kullandı. Muhtemrldn onlarda hız kısıtlı ama yok kaldırdık dediler. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 Turkcell ile tam 27 yıldır beraberim, hiç başka operatöre geçmedim. Ancak son zamanlarda saçmaladılar. Yok lifebox, fizzy, çalarken dinlet falan gibi uygulamaları satmaya çalışıyorlra sürekli. Öte yandan eski abonelerine bir kolaylık, indirim vb. sağlamaları lazım. Ama tam tersini yapıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2024 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Öte yandan eski abonelerine bir kolaylık, indirim vb. sağlamaları lazım. Ama tam tersini yapıyorlar. Genişlet Hocam beni aradılar dediler ki kontrat bitiyor evet bitiyor haydi bana teklifte bulunun dedim. Demezler mi 10gb 280 TL. Neden dedim. Piyasa koşulları dediler. Dedim çelişkili konuşuyorsunuz. Numarasını taşıyana ya da yeni numara alana 185 TL verebiliyorsunuz ama dedim. Eee sizde haklısınız diyor. O zaman vatandaşı salak yerine koymayı bırakın dedim. Dedim geçir Faturasız a uğraşamıcam şirket hattım yeter bana dedim. Aldılar talebimi 96 saat içinde işleme alınacakmış. Eşimi cayır cayır arıyorlar. Oda mantıklı bir teklifiniz yoksa rahatsız etmeyin dedi kapattı. Türk telekoma başvuru yaptı. Yukarda resimde paylaştığım gibi 20 gb 180 TL. Bakalım bizi hangi saçmalıklar bekliyor. 12 Ağustos 2024 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Hocam beni aradılar dediler ki kontrat bitiyor evet bitiyor haydi bana teklifte bulunun dedim. Demezler mi 10gb 280 TL. Neden dedim. Piyasa koşulları dediler. Dedim çelişkili konuşuyorsunuz. Numarasını taşıyana ya da yeni numara alana 185 TL verebiliyorsunuz ama dedim. Eee sizde haklısınız diyor. O zaman vatandaşı salak yerine koymayı bırakın dedim. Dedim geçir Faturasız a uğraşamıcam şirket hattım yeter bana dedim. Aldılar talebimi 96 saat içinde işleme alınacakmış. Eşimi cayır cayır arıyorlar. Oda mantıklı bir teklifiniz yoksa rahatsız etmeyin dedi kapattı. Türk telekoma başvuru yaptı. Yukarda resimde paylaştığım gibi 20 gb 185 TL. Bakalım bizi hangi saçmalıklar bekliyor. Genişlet Maalesef, 2 hattım var birini kızım kullanıyor. Kamu tarifesindeyim. Kızımın kullandığı artık kamu tarifesi olmazmış. Dİğer operatörlerde 2-3 hat kullanılabiliyordu. Turkcell bunu da iptal etti. Operatör gezmek de istemiyorum doğrusu, gerçi şimdi numara aynı kalıyor ama, Türk Telekom kampüsün yoğun zamanlarında, öğrencilerin çok olduğu saat ve günlerde çekmiyor ya da ulaşılamıyor oluyor. Vodafone'da da durum pek farklı değil. Bimcell mi alsam ne yapsam? 12 Ağustos 2024 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bimcell mi alsam ne yapsam? Genişlet Oda Türk telekom alt yapısını kullanmıyor mı ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 Ümit Türk yazdı: Oda Türk telekom alt yapısını kullanmıyor mı ? Genişlet Benimki espri idi. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 20 küsür yil sonra tekrar Turkcelle geçiş yaptım. 20 gb internet, 1000 dk görüşmeye 235 tl dediler. Daha ucuzunu bulamadım. Vodafone da aynı parayı teklif edince Turkcelle gecmek daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Üç hattımı taşıdım, ikisinde internet bağlantı problemi oluyor, iletişim merkezi, samsung teknik servis vs ile görüştüm ama düzelmedi. Simi başka telefonda denedim, başka gibi bu telefonda denedim olmadı. İki hattı Vodafone geri taşımayı düşünüyorum. TURKCELL müşteri temsilcisi benim hattının ana hst diğerlerinin buna bağlı olduğu gibi bir cümle kullandı. Muhtemrldn onlarda hız kısıtlı ama yok kaldırdık dediler. Genişlet İlginç hocam, geçiş yaptığınız mağazada teknik danışman varsa bir baksın yoksa geri taşıyacağım derseniz bir çözüm bulurlar. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ağustos 2024 Paylaş 12 Ağustos 2024 Selçuk Bakış yazdı: İlginç hocam, geçiş yaptığınız mağazada teknik danışman varsa bir baksın yoksa geri taşıyacağım derseniz bir çözüm bulurlar. Genişlet Mağaza çözemedi, genel merkez hatta samsung uzmanı dahi çözemedi. Vodafone taşıyacağım deyince sim kart bile ücretsiz (175 tl) değişitiler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2024 Paylaş 19 Ağustos 2024 Benim evdeki hatlardan birinin taahhüdü bitiyormuş.. Mevcudu vodafone, 15 gb 1000 dakika 280 lira istiyorlar.. 20 gb internet 1000 dakika lazım.. Türkcell de bir kampanya var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2024 Paylaş 19 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim evdeki hatlardan birinin taahhüdü bitiyormuş.. Mevcudu vodafone, 15 gb 1000 dakika 280 lira istiyorlar.. 20 gb internet 1000 dakika lazım.. Türkcell de bir kampanya var mı ? Genişlet Adiler, taahhüt 15/10 da bitiyor.. Ne zaman bitiyor diye soruyorum bu ay sonu bitiyor diyor. Yine de uygun bir tarife varsa geçerim.. 55 lira cayma bedeli çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 19 Ağustos 2024 Paylaş 19 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim evdeki hatlardan birinin taahhüdü bitiyormuş.. Mevcudu vodafone, 15 gb 1000 dakika 280 lira istiyorlar.. 20 gb internet 1000 dakika lazım.. Türkcell de bir kampanya var mı ? Genişlet Ani ben ona geçtim ama sanırım son gün 16 ağustostu. Bi sorgula iletisim merkezlerini. Aylık 235 tl ye 20 gb internet 1000 dk konuşma var. Kampanya ismi "büyük festival 20". 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 20 gb internet 1000 dakika lazım.. Türkcell de bir kampanya var mı ? Genişlet abi takas yapıcan artık. bir operatöre geçip tekrar aynı ay içinde turkcele taşıcan yada benim gibi yukarda paylaştığım resimdeki gibi 20gb 1000 dk 180+15 TL ya alıcan 19 Ağustos 2024 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts