İçeriğe Yönlendir

Turkcell Numara Taşıma Kampanyası

Ümit Türk

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Bende tekrar başvurdum. 90 gün bekleme süresi var diye biliyorum ama belki o devir bitmiştir :) vodafonun internet Antalya'da çok kötü. Hatta geçen hafta Anadolu'ya gittim geldim. Orada da kötüydü. Devamlı koptu. Böyle olacağını bilsem başta bulaşmazdım.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Turkcell pahalı ama rakipsiz, en azından benim için. Diğerleri çekmiyor. Konuşuyorsun ama internet hep sıkıntı. TT ile bazı odalarda konuşulmuyor bile. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Vodafone ne kadar ekmek o kadar köfte kafasında. 

Hedefim Türk Telekom'a geçmekti. Turkcelle bakınayım dedim. İyi kide bakmışım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Eşim ve oğlumu tekrar Turkcell'e taşıdık bu kampanya ile. Vodafone'dalardı, internet ve çekim kalitesi iyi değildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Dün başvurdum bu gün simkart geldi..Bizim sıpa çok mutlu 20 gb internetim var diye.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
  Ümit Türk yazdı:

Dünyayı çocuklar yönetsin

Genişlet  

Siz verin arabanın anahtarını, maaşı ve banka hesaplarını çocuklara. Bi evi yönetsinler bakalım :) 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

1 yıl dolduğu zaman başka bir operatörün kontörlü hattına geçiş yapıp tekrar 1 hafta dolmadan geri gelince tarifeler uygun oluyor. 90 gün kuralı sadece sıfırdan hat alındığında geçerli sonrasında kısıtlama yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

bizim oğlan türkcell deydi tarifesi bugün bitiyormuş,

dün akşam vodafone a geçirdik.. 16 gb. 142 TL....

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Uçak modu diye bir şey var :biggrin:

2019 eylülünde Silivri merkezli istanbulda 5.8 lik bir deprem oldu . O zaman telekomdaydım, 16 saat hatlar çalışmadı.

Turkcell hattı olanlardan aradık insanlarımızı. Ertesi gün turkcelle tasındım daha da dönmem geri.

En lazım olduğu an çalışmayan hattı ne yapayım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
  Ümit Türk yazdı:

Sabırlar dilerim :)

Genişlet  

benim hattım halihazırda vodafone, yıllardan beri de malesef sürekli operatör değiştiriyorum.

iş gereği köylerde, arazide çok gezerim. 

birinin çektiği yerde diğeri çekmediği çok oluyor malesef..

türkcell iyi çeker kanısında değilim, hepsi sorunlu...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  İbrahim Arslan yazdı:

Uçak modu diye bir şey var :biggrin:

2019 eylülünde Silivri merkezli istanbulda 5.8 lik bir deprem oldu . O zaman telekomdaydım, 16 saat hatlar çalışmadı.

Turkcell hattı olanlardan aradık insanlarımızı. Ertesi gün turkcelle tasındım daha da dönmem geri.

En lazım olduğu an çalışmayan hattı ne yapayım. 

Genişlet  

Uçak modu anlaşılıyor :ninja:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Ümit Türk yazdı:

Turkcellde numara taşıyanlara kampanya var ben 48 saat içinde geçtim. 

IMG_2549.jpeg

Genişlet  

Bunlar indirimli fiyatlar mı.. 

Vodafon aramış bugün. çocukların taahhüt süresi doluyormuş.. 170 lira istemiş.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Eşim ve oğlumu tekrar Turkcell'e taşıdık bu kampanya ile. Vodafone'dalardı, internet ve çekim kalitesi iyi değildi.

Genişlet  

Hangi paketi aldın hocam.. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
  Mehmet Ozyurek yazdı:

Bunlar indirimli fiyatlar mı.. 

Vodafon aramış bugün. çocukların taahhüt süresi doluyormuş.. 170 lira istemiş.. 

Genişlet  

270 lira teklif etti bana vodafon. Taşıma işlemini başlattığımdan beri internetim vasat durumda.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Keşke daha önceki numara taşıma kampanyasını paylaşsaydım hiç aklıma gelmedi.

20 GB 1000 dk 121 lira ödüyorum vergiler dahil. Mayısta tarifem doluyordu Avea kontörlü ye geçtim geri Turkcell e taşıdım. 4 GB den fazlasını almıyordum bağımlılıgım artacak diye 😅

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Çocuğun saatindeki hat telekomdu. Yenileme için Telekom 3 gb a 142 tl deyince, hattı turkcelle taşımaya gittim.  Turkcell de akıllı saat tarifesi varmış. 1gb 50 tl , 2 gb 60 tl. Saat için hat alacaklara tavsiye olunur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Vodafone’daki bir çok ücretsiz servis turkcell’de parayla. İnternet ve konuşma ücretlendirmesi de vodafone’ye göre daha pahalı. 

misal vodafone internet ücretlendirmesi 1kb iken turkcell 100kb periyotla harcayabiliyor

misal vodafone’de konuşma ücretlendirmesi 6sn iken turkcell’de 1dk periyotla olabiliyor. 

turkcell’e geçtik bakalım. Nasıl olacak. Dün avm içindeki markette vodafone 4g çekerken turkcell internet ve şebeke yoktu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

bu arada turkcell’e geçip beğenmeyenler 1 ay içerisinde cezasız iptal edebilirler

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
  Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu arada turkcell’e geçip beğenmeyenler 1 ay içerisinde cezasız iptal edebilirler

Genişlet  

ama eski operatörüne de 90 gün dönemezler :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
  Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ama eski operatörüne de 90 gün dönemezler :)

Genişlet  

İsteyen istediği yere döner 😁 hat sıfır ise 90 gün sınırı var sonrasında sınır yok.

Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM
  Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dün avm içindeki markette

Genişlet  

Avm içlerinde 3 operatöründe baz istasyonları vardır. Hatta ortak anten kullanırlar. Diğer operatörler farklı bir nedenden dolayı çekmiyor olabilir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...