İçeriğe Yönlendir

Turkcell Numara Taşıma Kampanyası

Ümit Türk

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kulak damlası niyaetine

evde wifi şart tabi. Yoksa 50 de yetmez yani. Su gibi gidiyor. Şu işe bi çare bulamadılar

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

IMG-20240731-WA0007.jpg

İşine yarayan olursa :flowers:

Bu ay sonu Vodafone sözleşmem bitiyor şuanda benzer tarifeye 284 ödüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bende yarın bir türkcele gideyim çayma bedeli ödeyip birini almaya çalışayım en azından telefon çeker 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Turkcell‘İn kısa süreki özel tarifesi açılmış. Geçiş yapacaklar için zaman kısa

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Şuan Redli Ozel 30GB Ultra paketi kullanıyorum Vodafone'da yanlış hatırlamıyorsam 303+ vergiler veriyorum

Turkcell şuan daha avantajlı gibi göründü gözüme, en azından yakın fiyata şebeke sorunu yaşamazdım

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bu arada bilgi olarak bu tarifelerin son başvuru süresi 10 Ağustos imiş, ilgilenenlere duyurayım.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mahmut Yıldız yazdı:

Taahhüt bitmesine son 8 gün. Bu tarifelere nasıl geçerim? 

Mağazalardan başvuru ile oluyor, online'da var mı o kısmı bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Mağazalardan başvuru ile oluyor, online'da var mı o kısmı bilmiyorum.

Yeni müşeri olmak şart, eski Turkcell'lilere yok. :(

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Oğlanın saat hattı 20 gün sonra bitiyor, Türk Telekom. Varmı Türkcell de uygun bir tarife geçilecek? 2 GB şuan artıyor bile

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Oğlanın saat hattı 20 gün sonra bitiyor, Türk Telekom. Varmı Türkcell de uygun bir tarife geçilecek? 2 GB şuan artıyor bile

bazı saat markalarına özel 60 liraya 2gb, 300dk turkcell var. Bunun benzeri vodafone’de vardı sanırım

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Selçuk Bakış yazdı:

IMG-20240731-WA0007.jpg

İşine yarayan olursa :flowers:

23 gün önce Türk Telekoma geçmiştim şimdi cayma bedeli ödeyip değiştireceğim. Başvuruyu yaptım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Şöyle bir tarife gördüm, yalnız Turkcell'de çocuk saati tarifelerinde saatin imei numarasının çocuk saati olarak teyit edilmiş olması gerekiyor, aksi durumda günce normal tarifeye çevriliyor tarife. Tcl(Alcatel) Wıky, bilicra gibi markalarda sorun olmuyor, diğer markası belli olmayan çocuk saatleri ise telefon gibi görüyor onları. İşlem sadece mağazalardan yapılabiliyor.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/akilli-cocuk-saati-tarifesi-2-gb

Mahmut Yıldız yazdı:

Yeni müşeri olmak şart, eski Turkcell'lilere yok. :(

Taşıma ve yeni tesis ile gelenlere var, taahhütün bitmesine 8 gün varsa bimcele geçiş yapıp anında geri Turkcell'e geçiş yapılabilir. Toplamda 4 gün gibi bir süre yeterli olur aslında

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Taşıma ve yeni tesis ile gelenlere var, taahhütün bitmesine 8 gün varsa bimcele geçiş yapıp anında geri Turkcell'e geçiş yapılabilir. Toplamda 4 gün gibi bir süre yeterli olur aslında

9 Ağustos'ta turkcell taahhüt bitiyor. Bu tarihten önce bimcell'e geçersem cayma bedeli almazlar mı?

Görünen bu kampanyayı es geçeceğiz.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mahmut Yıldız yazdı:

9 Ağustos'ta turkcell taahhüt bitiyor. Bu tarihten önce bimcell'e geçersem cayma bedeli almazlar mı?

Görünen bu kampanyayı es geçeceğiz.

Son aya girince cayma bedeli çıkmıyor, teyit amaçlı müşteri hizmetlerinden veya bayiden bilgi alınabilir. Bence geçme şansın var Mahmut abi :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Son aya girince cayma bedeli çıkmıyor, teyit amaçlı müşteri hizmetlerinden veya bayiden bilgi alınabilir. Bence geçme şansın var Mahmut abi :flowers:

Denemek lazım

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Çocuğun hattı Turkcell di. 1gb internet, 1000dk konuşma ve 1000 sms için 135TL fatura ödüyordum. Taahhüt bitmesine yakın aradılar, ben araştırdım ve en ekonomik olarak aynı fatura için 12 ay taahhüt ile 270TL istediler.

12 ay taahhütlü 10gb internet, 500dk konuşma ve 500 sms için 145TL na Türk Telekom da tarife buldum ve hattı Türk Telekom a taşıdım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Cayma bedeli son fatura dahil 850 çıkıyor 😅 Napsam acaba

caymazsan taahüt bitiş zamanı tarifeler uçabilir mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Vodafone çok güzel geldi bu gece. 

20gb 191, 30gb 285 lira ve 9 gün kaldı yazıyor. 

benim turkcell taahhüdü 25 güne bitiyor. Geçersem ceza ödüyor muyuz şimdi? Son ay ceza yok denmiş 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tedbir amaçlı müşteri hizmetlerinden teyit et, son ayda cayma bedeli çıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

caymazsan taahüt bitiş zamanı tarifeler uçabilir mi?

Benim yeni başladı 2. faturayı ödeyeceğim abi. Taahhüt bitimi yine uçacak.

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Dün iş çıkışı Turkcell mağazasına gittim orada genç bir arkadaş ile bu konuyu konuştum.

Git-gel yaparsın abi dedi.

Benim hali hazırda yap-boz paketim var ama yılı yaklaştı cayma bedeli yok.

Herhangi bir operatörün faturasız olan hattına geç ve ertesi gün vazgeç zaten cayma bedeli ödemezsin dedi.

Yalnız geçeceğin operatöre yinede geçici olarak geçtiğini felan söyleme diye uyardı.

Sonra tekrar bize gel hatta benim yanıma gelirsen halledeceğim dedi.

Aklıma bu fikri bulaştırdı aslında hiç haz etmediğim işler ama galiba böyle yapacağım.

Aynı pakete mevcut halimle paket yükseltmesi yaparsam 425 ₺ fakat diğer türlü 185 ₺.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

Şöyle bir tarife gördüm, yalnız Turkcell'de çocuk saati tarifelerinde saatin imei numarasının çocuk saati olarak teyit edilmiş olması gerekiyor, aksi durumda günce normal tarifeye çevriliyor tarife. Tcl(Alcatel) Wıky, bilicra gibi markalarda sorun olmuyor, diğer markası belli olmayan çocuk saatleri ise telefon gibi görüyor onları. İşlem sadece mağazalardan yapılabiliyor.

biz daha önce bu şekilde tarife kullandık. ancak saatten kartı çıkarıp telefona takmam gerekti hafta sonu saat yerine telefon kullansın diye. ondan sonra gelen faturada şok olmuştuk. hat sadece o ımeiyi tanımlanıyor başka cihaza takınca tarife iptal olup yüksek fatura geliyor. işin garibi o tarifeyi tanımlamak için sms gerekli o da bazı saatlerde yok (bizim saatte yoktu )şubedeki arkadaşa bunu anlatana kadar baya uğraşmıştım. sonrası kendileri halletti, nasıl yaptılar hatırlamıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...