Ali Gök 4 saat önce Paylaş 4 saat önce beyazıda ateş ediyor bu kasanın ha eline sağlık üstat mis gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce İsa Acar yazdı: Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı. Abi cok keyifli araba , arada bi dert cikariyor ama verdigi keyif hepsini geride birakiyor 😀 Fatih Keskin yazdı: mis gibi gazlanır şimdi onunla ellerine sağlık çok güzel olmuş Abi tam gazlamalarda yakit pompa tesisatindan kaynakli arada al ver yapiyor @Harun Kocaçalışkan sagolsun el atti 2-3 gun duzeldi sonra heniden ayni ildu full motor tesisati bulursam alip aticam arabaya , ne yazikki mondeonun en zayif ildugu konu elektirik tesisati , Yorum bağlantısı
Recommended Posts