İçeriğe Yönlendir

Koca Oğlan Mondeo Station

Sezgin Yılmaz

Recommended Posts

Ali Gök

beyazıda ateş ediyor bu kasanın ha :nazar:

eline sağlık üstat mis gibi olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. :nazar: Güzel günlerde kullanın :flowers:

Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
İsa Acar yazdı:

Çok emek harcıyorsunuz, ellerinize sağlık. :nazar: Güzel günlerde kullanın :flowers:

Günlük kullanım için 2. bir araç alma imkanım olsaydı, hiç satmazdım benim kocaoğlanı.  

Abi cok keyifli araba , arada bi dert cikariyor ama verdigi keyif hepsini geride birakiyor  😀

Fatih Keskin yazdı:

mis gibi gazlanır şimdi onunla ellerine sağlık çok güzel olmuş

Abi tam gazlamalarda yakit pompa tesisatindan kaynakli arada al ver yapiyor @Harun Kocaçalışkan sagolsun el atti 2-3 gun duzeldi sonra heniden ayni ildu full motor tesisati bulursam alip aticam arabaya , ne yazikki mondeonun en zayif ildugu konu elektirik tesisati , 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Sezgin Yılmaz yazdı:

Abi cok keyifli araba , arada bi dert cikariyor ama verdigi keyif hepsini geride birakiyor  😀

Abi tam gazlamalarda yakit pompa tesisatindan kaynakli arada al ver yapiyor @Harun Kocaçalışkan sagolsun el atti 2-3 gun duzeldi sonra heniden ayni ildu full motor tesisati bulursam alip aticam arabaya , ne yazikki mondeonun en zayif ildugu konu elektirik tesisati , 

2 ve 4 te tesisat sıkıntısı çok hadi 2 çok eskide ama 4 bu kadar erken sıkıntı çıkarması normal değil

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Gök
  • Yeni Oluştur...